BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 6 maja 2025, 11:01

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 października 2009, 13:59 
Forumowicz

Moje BMW: E60 530xi
Kod silnika: N53
GP-T1000 napisał(a):
Hmmm żal ci coś ściska? I popatrz ty mimo że tak szlachetnie biały jesteś, nie masz szans zostać nawet prezydentem swojego miasta, a on został prezydentem US and A .

Ojej, prezydentem :kwasny: no i co z tego to jakiś wyczyn? Bycie prezydentem to dla Ciebie marzenie, może jeszcze takim z kotem bez konta i mieszkającym z mamą? :hyhy: Jak zwykle, cała europa się śmieje z tej nominacj, prasa zagraniczna krytykuje, wręcz robi sobie jaja ale polska nieee, my to nawet to złego słowa nie powiemy na usa bo przecież ciągle liczymy na zniesienie wiz. :rotfl: Obama zrobił tyle dla dziedziny w której dostał nobla co Ty, czy ja, czyli NIC.

Rozumiem, że TO:

Boogie napisał(a):
A myślalem że Piróg ją dostanie, ale chyba nie wystarczylo że Żyd i pedal, czarny lepszy jest

jest poprawnie politycznie i kulturalne? Jacy wy zajefajni jesteście. :D

BTW: już spływają z całego świata protesty odnośnie tej nominacji, a komisja noblowska się gęsto tłumaczy.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 9 października 2009, 14:19 
KF

Moje BMW: E60 w Mpaku
Kod silnika: VIN Diesel
Garaż: Admina
wiecie co? ............ nawet się nie wypowiem............. wolę pożyteczniej spędzć czas :/

Tytuł:
PostNapisane: 9 października 2009, 14:25 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E91 LCI
Kod silnika: N53B30A
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=157967
Od dawna się z nikim nie pobiłem więc wnosze swoją kandydaturę do pokojowego nobla za krzewienie pokoju na świecie.

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Typer EURO 2016 - I miejsce

Tytuł:
PostNapisane: 9 października 2009, 14:31 
Zacna persona forum

Moje BMW: e46
Kod silnika: m47n
[quote="BaX"]

Ojej, prezydentem :kwasny: no i co z tego to jakiś wyczyn? Bycie prezydentem to dla Ciebie marzenie, może jeszcze takim z kotem bez konta i mieszkającym z mamą? :hyhy: Jak zwykle, cała europa się śmieje z tej nominacj, prasa zagraniczna krytykuje, wręcz robi sobie jaja ale polska nieee, my to nawet to złego słowa nie powiemy na usa bo przecież ciągle liczymy na zniesienie wiz. :rotfl: Obama zrobił tyle dla dziedziny w której dostał nobla co Ty, czy ja, czyli NIC.
quote]
i tyle soba reprezentujesz :hyhy:

https://picasaweb.google.com/100024553116878785483/Indochiny

Tytuł:
PostNapisane: 9 października 2009, 14:37 
Forumowicz

becek napisał(a):
i tyle soba reprezentujesz :hyhy:

Witaj w klubie :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 9 października 2009, 14:52 
Zacna persona forum

Moje BMW: e30,e36
Kod silnika: m40,m41,m43,m62
BaX napisał(a):

Faktycznie cały wątek to przecież pochwały dla Obamy i uznanie dla komisji noblowskiej :rotfl:

Masz chłopie swój świat albo nie umiesz czytać ze zrozumieniem :kwasny:

Tytuł:
PostNapisane: 9 października 2009, 14:56 
Pierwsze kroki

To jest po prostu kpina. Widzę, że Komitet Noblowski już kompletnie zdewaluował tę nagrodę. Przecież on nic nie osiągnął w dziedzinie, za którą dostał nobla - jedynie powiedział kilka głupot. Takie nagrody powinny być przyznawane za realne osiągnięcia, a nie z przyczyn politycznych, czy może nawet koloru skóry - bo kto wie o czym myślała ta komisja. No i na dodatek to prezydent tego śmiesznego kraju, który wszędzie szerzy pokój :rotfl:

Ostatnio edytowano 9 października 2009, 14:57 przez Konrad, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 9 października 2009, 14:56 
Forumowicz

qqiz napisał(a):
BaX napisał(a):

Faktycznie cały wątek to przecież pochwały dla Obamy i uznanie dla komisji noblowskiej :rotfl:

Masz chłopie swój świat albo nie umiesz czytać ze zrozumieniem :kwasny:

No właśnie, jak byś czytał całe wątki albo je rozumiał to byś wiedział do czego się to odnosiło.

Tytuł:
PostNapisane: 9 października 2009, 15:01 
Specjalista

Moje BMW: M6
Kod silnika: S85 S62 M60
Garaż: było: M5e39 '01,
e34 540i '94
BaX napisał(a):
Rozumiem, że TO:
Boogie napisał/a:
A myślalem że Piróg ją dostanie, ale chyba nie wystarczylo że Żyd i pedal, czarny lepszy jest

jest poprawnie politycznie i kulturalne? Jacy wy zajefajni jesteście.

Mam baaardzo gleboko w D>>>E co jest poprawne POLYTYCZNIE, wali mnie to, zwisa mi kalafiorem.
Nazywam rzeczy po imieniu.

Jeśli murzyn tuman i picer zostaje prezedyntem tylko dlatego że jest murzynem, i to ma być popranie politycznie, to tym bardziej mam to gdzieś.
Jeśli Piróg pedał i Żyd równocześńie przez to otrzymuje legitymacje na występowanie w roli eksperta i dawanie opinii na różne tematy, to chyba komuś sie w lbie kielbasi.

A poza tym, skąd przekonanie, że coś nazwane "PolPoP" jest sluszne ? :)
Czy to jakiś antyczny kanon mądrości ?
O co kaman z tym gównem ?!

Coś jest ok, prawdziwe, sprawiedliwe i koniec.

http://imageshack.com/a/img689/1772/78er.jpg

Sprzedam MANUAL 6-b z M5e39 ~ 3.000 PLN

Tytuł:
PostNapisane: 9 października 2009, 15:03 
Zacna persona forum

Moje BMW: e30,e36
Kod silnika: m40,m41,m43,m62
Konrad napisał(a):
To jest po prostu kpina. Widzę, że Komitet Noblowski już kompletnie zdewaluował tę nagrodę. Przecież on nic nie osiągnął w dziedzinie, za którą dostał nobla - jedynie powiedział kilka głupot. Takie nagrody powinny być przyznawane za realne osiągnięcia, a nie z przyczyn politycznych, czy może nawet koloru skóry - bo kto wie o czym myślała ta komisja. No i na dodatek to prezydent tego śmiesznego kraju, który wszędzie szerzy pokój :rotfl:

No tak, USA to śmieszny kraj, nie to co Polska, prawda? :rotfl:

Teraz się nagroda zdewaluowała?
A rok temu to co? Podobnie jedna wielka bzdura!

Boogie napisał(a):
Jeśli murzyn tuman i picer zostaje prezedyntem tylko dlatego że jest murzynem, i to ma być popranie politycznie, to tym bardziej mam to gdzieś.
Jeśli Piróg pedał i Żyd równocześńie przez to otrzymuje legitymacje na występowanie w roli eksperta i dawanie opinii na różne tematy, to chyba komuś sie w lbie kielbasi.

:niepewny: :znudzony: :niepewny:

Tytuł:
PostNapisane: 9 października 2009, 15:07 
Forumowicz

Boogie napisał(a):
Mam baaardzo gleboko w D>>>E co jest poprawne POLYTYCZNIE, wali mnie to, zwisa mi kalafiorem.

Jeśli murzyn tuman i picer zostaje prezedyntem tylko dlatego że jest murzynem, i to ma być popranie politycznie, to tym bardziej mam to gdzieś. Jeśli Piróg pedał i Żyd równocześńie przez to otrzymuje legitymacje na występowanie w roli eksperta i dawanie opinii na różne tematy, to chyba komuś sie w lbie kielbasi.

Ale ja nie dlatego cytowałem Twoje słowa, że mi przeszkadzają tylko dlatego, że znalazło się dwóch takich którym przeszkadzały moje.
GP-1000, becek macie okazje się wykazac. :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 października 2009, 15:10 
KF

Moje BMW: E60 w Mpaku
Kod silnika: VIN Diesel
Garaż: Admina
noo, jeszcze się o barak pobijcie, tfu Baraka :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 października 2009, 15:12 
Forumowicz

o barek by już można, szczególnie pełny. :hyhy:

qqiz napisał(a):

A może poczytaj uzasadnienie decycji, przyznanie nagrody nobla komuś kto OBIECUJE rozwiązania pokojowe i ma w planach jest śmieszne.

Tytuł:
PostNapisane: 9 października 2009, 15:20 
Pierwsze kroki

qqiz napisał(a):

Nie napisałem przecież, że to dopiero przez Obamę jej znaczenie spadło, ale teraz komitet przesadził konkretnie.

qqiz napisał(a):
No tak, USA to śmieszny kraj, nie to co Polska, prawda? :rotfl:

Prawda! :D Choć nie jest idealnie to wolę jednak żyć tutaj i śmiać się z ludzi ślepo wpatrzonych w usa.

Tytuł:
PostNapisane: 9 października 2009, 15:24 
Zacna persona forum

Moje BMW: e46
Kod silnika: m47n
jakby to powiedzial Obama: psy szczekaja karawana jedzie dalej,wiec szczekajcie koledzy dalej
ewentualnie ,powtarzam ewentualnie mozecie zamiescic jakies argumenty,bo na razie epitety ,epitety,epitety
poziom kloaki krytykuje autorytety...takie prawo demokracji

https://picasaweb.google.com/100024553116878785483/Indochiny

Tytuł:
PostNapisane: 9 października 2009, 15:51 
Forumowicz

becek napisał(a):
poziom kloaki krytykuje autorytety...takie prawo demokracji

auto....co???? :rotfl: obama autorytet :wstyd: , a w jakiej to dziedzinie jeśli można wiedzieć on by miał być autorytetem? /pomijając głupich amerykanów dla których każdy prezydent to autorytet obojętnie co i jak by robił/

Tytuł:
PostNapisane: 9 października 2009, 15:59 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Boogie napisał(a):

x2

Tytuł:
PostNapisane: 9 października 2009, 16:22 
Częsty bywalec

Moje BMW: e34
Kod silnika: M50B20
To Teraz Nobla Dają aby zmotywować kogoś do działań, jakie obiecywał? :cisza: :cenzura:

Check my 5er; viewtopic.php?f=6&t=80673 :D

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 9 października 2009, 16:47 
Forumowy terrorysta

Boogie napisał(a):

Dokladnie tak, podobna sytuacja w Polsce, gdy dwie cioty na Rozach Gali zwyciezyly w kategorii ''Piekna Para ''.

Według Komitetu Noblowskiego Barack Obama zasłużył na nagrodę, bo "stworzył całkiem nowy klimat międzynarodowy". Nagroda dla Baracka Obamy, to - jak wskazano w uzasadnieniu - docenienie wkładu prezydenta USA w "umocnienie dyplomacji międzynarodowej". Komitet Noblowski podkreślił, że na jego decyzji w sposób szczególny zaważyło zaangażowanie Obamy w uwolnienie świata od broni atomowej.

:rotfl: :rotfl: :rotfl: ale nie chcieli pamietac o tym, ze USA obok Chin i Rosji są jednym z najwiekszych handlarzy broni na swiecie.

Tytuł:
PostNapisane: 9 października 2009, 17:37 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Było E39. Jest E88
Kod silnika: N52B30
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=171542
BaX napisał(a):
Bycie prezydentem to dla Ciebie marzenie, może jeszcze takim z kotem bez konta i mieszkającym z mamą?

Mówisz o prezydencie a piszesz o byłym premierze :zdziwko:

Obama dostał pokojową nagrodę nie za to że jest czarny tylko szerzy pokój na ziemi, wycofał wojska z Afganistanu i Iraku, przestał się wtrącać tam gdzie jest ropa bądź inne cenne surowce...

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1