adihash napisał(a):
ja tez mialem kino z szybami ale zalatwilem mam czlowieka wsrod diagnostow a jak sie psy dowala to powiem ze taka kupilem od niemca .tyle/
wszystko spoko ! tylko ze jak kupiles od niemca to piewsze co w polsce robisz to przegląd.
Jesli przeszlo z ciemnymi przeglad to juz jest wałek i diagnosta moze miec kredki.
Chyba ze powiesz ze masz w domu komplet bialych i na takich pojechales na przegląd , a pozniej przelozyles.
Ja tez tak bym zrobil. Jezdze juz 5 lat z ciemnymi oplem vectrą i narazie odpukac nie mialem problemow z policją . Na przegladzie mam czlowieka wiec spoko a policja mnie zatrzymala z 3 razy ale w tym czasie opuscilem na dól i sie nie zorientowali.
Robiłem tez czesto tak ze jak widzialem jakis patrol to opuszczałem zeby nie dawac im pretekstu do zatrzymania. najgorzej bylo zimą ale raz na jakis czas to mozna sie poswiecic na pare sekund i nacisnac dwa przyciski . Troszkę to głupie ale jak chcialem miec ciemne to musze cierpiec. Dodam ze mam robione w firmie tuningowej i mam ATEST.
Ale taki atest to i tak sobie moge wsadzic do kieszeni .
Na tył atest jest nie potrzebny a przednie i tak nie mogą byc ciemne wiec atest nie nic nie daje.
W BMW nie przyciemniam poniewaz moje drzwi nie byly rozbierane i szkoda mi rwac tych tapicerek , zeby pozniej jakies stuki miec z drzwi od urwanych zaczepow albo innych badziewi