POLECAM TEN WARSZTAT.
Zaczynałem od warsztatu w Piasecznie ale dopiero na Finałowej rozwiązano moją usterkę z wyciekiem oleju. Całość problemu okazała się błahostką dużo tańszą niż wyceniono w magpolu. Od tamtej pory auto zostawiam tylko u Maricna. Polecono mi warsztat z forum i nigdy się nie zawiodłem. Zrobili mi wszystkie rzeczy o które prosiłem w moim E36. Sprawnie i solidnie. Nigdy z niczym nie miałem problemu. Zawsze solidni i uczciwi. To tu się spotkałem z tekstami „nie, tego elementu nie trzeba jeszcze wymieniać” lub „to można wymienić za ... tyś km.” – nigdy nie naciągali. NIGDY. Przy naprawach, wymianach itp. zawsze auto sprawdzone. Od pewnego czasu swoją E46 serwisuje też u nich mój tata. Warsztat poleciłem znajomym. Każdy z nich jest zadowolony. Dziś choć nie jeżdżę już E46 dalej powierzam swoje auto i polecam innym.
Co do osób, które krytycznie są nastawione do tego miejsca, które niby mają złe wspomnienia – nie byłem, nie widziałem. Miałem jednak okazję podczas odbioru swojego E36 rozmawiać z awanturującym się klientem – który chyba myślał, że trafił na swojego i walnął do mnie tekst „katowałem to auto jak nic (..) a, że naprawiali mi niedawno, więc ponaciągam frajerów...”. Widziałem też kolesia co dyskutował z mechanikiem na temat jakiegoś urządzenia. Zawsze mnie zastanawiało, po co zostawiają w warsztacie auta ludzie, którzy „wiedzą” więcej od tych mechaników. Co do rozsypki - widziałem kolesi, którzy swoją techniką jazdy, dbaniem o auto wprawili by w osłupienie wielu mechaników. Nawet jeśli w BMW zastosowano by materiały z NASA i ściągnięto by mechaników z całego świata, to i tak w Polsce, znaleźli by się posiadacze którym wszystko by się rozwalało i psuło. Jest zawsze jakiś procent słabych mechaników ale jest duży procent osób, które zajeżdżą i zniszczą każde auto i każde urządzenie.

Oczywiście oprócz tych incydentów, ilekroć zostawiałem lub odbierałem auto zawsze panowała miła atmosfera i uprzejmość zarówno do mnie jak i do innych klientów. Potwierdzają to także moi znajomi, którzy powierzają im swoje auta. W każdej branży znajdą się klienci, którzy nigdy nie będą zadowoleni lub tacy, którzy będą udawali jak coś popsują, że to co się stało to nie z ich winy.
Ja i znajomi którym poleciłem to miejsce są bardzo zadowoleni. POLECAM.