becek,

długo zastanawiałes sie co napisac, byłes na szkoleniu PR w klubie Popaprancow? Ale skoro wywołałes mnie do odpowiedzi to odpowiem.
Powiedzialem Tobie kiedys, ale nie zrozumiales wiec powtorze po raz kolejny. Znow piszesz nie na temat, bo o PISie i przeszlosci (czyli za wszystko obwiniasz poprzednikow: za PO zle, przez PIS, za PIS przez SLD, za SLD przez AWS, przez PRL, II wojne swiatowa, XXlecie miedzy wojenne,rozbiory,itd wiec za wszystko odpowiedzialny jest Chrobry i Mieszko 1 hahaha), a nie zyjesz terazniejszoscia i rzadami PO. Skup sie, mamy juz koniec 2009r

Robawiłes mnie tak jak wczoraj rozbawił mnie pozer Donald z kolegami swoją telewizyjną szopką podsumowujaca 2 lata rzadow PO.
Od lewej:
Donald-komik, ktory uwaza ze nad jego rzadem czuwa Opatrznosc i dzieki temu mamy wzrost gospodarczy

. Wiara jest indywidualna sprawą kazdej osoby, a premier rzadzu nie powinien tak mowic bo się osmiesza, podobnie jak premier rzadu nie powinien calowac w pierscien papieza - czyli glowy innego panstwa.
Nie potrafi Tusk zliczyc do 6, bo wczesniej było +6, teraz jest +1, wiec nastapil spadek o 5.Gdyby nie fundusze unijne, byloby minus jak w innych europejskich krajach.To nie sa tylko moje slowa, ale takze wypowiedzi krajowych i rowniez zagranicznych politykow, ekspertów itd. Kto interesuje sie ekonomią, zna takie opinie.
Słowa Tuska-,,Staliśmy się wielkim, dumnym państwem i traktujemy to jako rzecz normalną. Już nie jesteśmy Kopciuszkiem''. Tusk uwielbia czarowac, wiec aspiruje do miana nowego bohatera bajek dla dzieci, tak jak czarnoksieżnik z krainy Oz albo Harry Potter hahaha

.
Donald, czlowiek bez honoru,ktory nie potrafi dotrzymac publicznie danego slowa przed kamerami tv, ze odwola Grada za stocznie, jak nie dojdzie do sprzedazy i co i nic, slowa rzucane na wiatr.
Boni- tajny wspolpracownik SB. Jedni z opozycji siedzieli w wiezieniu, a inni donosili i maja sie dobrze=ministerialna posada.
Rostowski- amatorski ekonomista, ktory przestrzelil deficyt budzetowy o ..... miliardow zlotych,poszukaj sobie
Grad- by zylo sie lepiej kolegom platformy, nie tylko temat stoczni ...
Pawlak/PSL- czlowiek z partii,ktora przytula sie do kazdego, byle dorwac sie do koryta.
Becek gratuluje autorytetow

.