biały napisał(a):
bardzo fajny furak... szkoda że porobiłeś te rysunki na masce i klapie ... kolor biały był fajniejszy ... ale ogół

Myślę, że sztuka jaką jest niewątpliwie Pinstriping ( czyli ręcznie, pędzelkiem !!! malowane grafiki ) dodaje niesamowitego uroku mojemu królowi szos

Fakt, sztuka wywodzi sie z wczesnych lat USA, hot rodów itd, ale od zawsze niesamowicie mi się to podobaało. A w PL to naprawde rarytas

Interior

Relaks nad wodą

JSG napisał(a):
Z drugiej... szkoda 125tki... te samochody mają w oryginale kupe wdzięku, chromy, skóra
Wiem .... Uwierzcie, też jestem wilkim fanem pełnej seri aut tego typu. A oryginalna sylwetke, linie i charakter fiata wrecz kocham. Od małego uwielbiałem to auto. Lecz trzeba wziąć pod uwage, że na pierwszych fotkach auto wyglada w miare ładnie i seryjnie, ale nie widać tego z czego go wyleczono. Na swój sposób troche został uratowany. Została zrobiona blacharka ( nowe progi, doły drzwi, i to co wymagało), konserwacja, każdy mechanizm działa w 100%, silnik pali na dotyk, cichutki tłumiki, wszystko co potrzebne i dostepne wymienione. Auto zawsze czyste itd. A, że zawsze kochałem i kocham nadal duża częśc amerykańskiej szkoły motoryzacji to wyszedł taki efekt, a do tego troche cultu, rosta itd taka mieszanka

Troche przestój w pracach, bo brak czasu

Ale kupiłem calutkie wnętrze w najbogatszym wyposarzeniu ( latta 70' ) oraz idealnym stanie. Wybebeszyłem innego dawce do gołej blachy. Wiec mysle, że już niedługo się za to zabiore. Ciągnie mnie w strone serii ( przynajmniej wnętrze ), wiec będzie chyba 100% oryginał, nawet bila zniknie i będzie chrom i czarna ori kulka dźwigni zmany biegów. Myśle nawet czy ori kiery nie wsadzić, ale ta to wkońcu Monte Carlo, wiec zobaczymy

Tak, czy siak już ponad 5 tys km zrobione bez najmniejszej awari

Troche zbyt dużo szczegółow się już robi, dlatego postaram sie w końcowym efekcie jakoś stonować cały wyglad i chwycić się mocniej jednego stylu i epoki.
Zloty, zloty, zloty .....

Pozdrawiam

Świetny projekt, może troszkę zbyt wiele zbyt wyrazistych przeróbek- ale to Tobie ma się podobać