Hans' napisał(a):
Fryderyk napisał(a):
Myślałem o Nurburgring

e tam , kto ma na takie cos czas i pieniadze ?

Nurburgring jest fajny ale w NFS Shift. No chyba ze jestes synem Szejka i sie nudzisz

Ja tam bede bronil 5 Series.
7ka jest dla mnie po prostu za duza - 80% mojej jazdy to przeciskanie sie po miescie
a 3ka za mala za ciasna w srodku.
Oczywiscie, ze wolabym X6 - idealne auto dla rodziny no ale to juz troche inna kasa jest ...
p.s. E60 moze i jest koreanskie ale dla mnie to swietne auto,
moze i nie pasuje w towarzystwie pozostalych 5 Series ale jak na nie patrze to sie zastanawiam
czy to wlasnie E60 nie wyglada bardziej "modern" od F10

tak czy owak Pan Krzysztof B. stworzyl auto o kontrowersyjnej linii, ponadczasowe, wyjatkowe i nietuzinkowe,
i wlasnie to lubie w moim E60

co to wysokoobrotowego V10 tak mam sentyment, ale czy nie o to chodzilo ze w autach M silniki sa wysokoobrotowe?
6-7 tys. obrotow w X5M/X6M i czerwone pole, lipa panowie,co z tego ze sie lepiej zbieraja z dolu,
M5/M6 mialo silnik M ktory byl specjalnie zrobiony pod te samochody przez BMW M,ktory nie wystepowal w innych modelach,ostatni taki silnik M to jest ten z M3, a teraz BMW zaczyna stosowac silniki z normalnej linii produkcyjnej, po co kupowac M5 F10 V8 turbo jak lepiej i taniej kupic nowe 550 V8 4.4 turbo i zapuscic program i bedzie podobnie jezdzic,
niektorzy sie ludza ze jak wyjdzie nowe M5 F10 to egzotycznosc silnika V10 w E60/E63 sprawi ze bedzie sie trzymal ceny, ale ja w to akurat nie wierze
a i moim zdaniem v10 lepiej brzmi niz v8,przynajmniej na wysokich obrotach
OT: mam X6 i wierz mi , to nie jest samochod dla rodziny, z tylu malo miejsca, tylko dla dwoch osob, a bagaznik jest taki jakby kot naplakal:)