BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 9 czerwca 2025, 06:21

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie, odśwież istniejący podobny temat a jeżeli takiego nie ma, możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji

Tematy związane z ze starszymi modelami BMW takimi jak E36, E34, E32, E12 etc. prosimy zakładać w dziale Young & Oldtimery

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: [E46] ile kosztuje przekładka z Anglika
PostNapisane: 4 grudnia 2009, 09:15 
Częsty bywalec

Moje BMW: E65 & Megane III
Kod silnika: 735i
bemii napisał(a):
KaZi napisał(a):
cena strasznie wysoka, obczaj

Właśnie oglądalam te z linków i ta srebrna jest fajna bardzo nawet bardzo i cena juz ok. 17 000 zł
Przekladka pewnie droższa bo sterowanie na fotelu kierowcy i cieżko ze sprawdzeniem jej tam na miejscu a taka wycieczka już droższa jest...

sprowadzenie auta z UK to 2tys zł, 2x bilety po 200zł, prom 150zł max, ubezpieczenie samochodu na 2 dni 100zł i reszte na paliwo. Sprowadziłem około 30 aut z UK i w życiu nie chciałbym już auta używanego wcześniej w PL (wybite zawiecha zawsze, mniej lub bardziej), ja w mojej E46 z 2000roku miałem wszystkie elementy zawieszenia fabryczne! (też z uk auto)

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 4 grudnia 2009, 09:22 
Forumowicz

Moje BMW: E36
Słuchaj nie przekładaj po pierwsze jest tyle aut nie napalaj się jest ładna owszem ale z przełożeniem mimo wszystko jest duzo problemów a koleś który ci to przełoży napewno nie da ci gwarancji na papierze ze później nie będzie ci coś trzeszczeć czy piszczeć na polskich drogach. Wierze,że znajdziesz coś podobnego lub nawet ładniejszą za te pieniążki więc szukaj szukaj i jeszcze raz szukaj np. Niemcy to dom rodzinny bmw więc polecam szukaj w niemczech zawieszenie będzie ok niemcy maja super drogi .A więc szukaj szukaj aż znajdziesz nie przekładaj tego nie ma sensu!!! Polecam strony http://www.mobile.de lub http://www.autoscout24.de Pozdro.

Ostatnio edytowano 4 grudnia 2009, 09:34 przez Wojtekbmwe36, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 4 grudnia 2009, 09:33 
Częsty bywalec

Moje BMW: E65 & Megane III
Kod silnika: 735i
Wojtekbmwe36 napisał(a):
[color=#0040BF]Słuchaj nie przekładaj po pierwsze jest tyle aut nie napalaj się jest ładna owszem ale z przełożeniem mimo wszystko jest duzo problemów a koleś który ci to przełoży napewno nie da ci gwarancji na papierze ze później będzie ci coś trzeszczeć czy piszczeć na polskich drogach

ale po przekładce w tak prostym samochodzie jakim jest E46 nie ma prawa nic trzeszczeć :cisza:. Te auto jest fabrycznie przystosowane do kierownicy po obu stronach (zresztą jak większość BMW).

PostNapisane: 4 grudnia 2009, 09:46 
Forumowicz

Moje BMW: E36
Chłopie na polskich drogach według ciebie nie ma prawa nic trzeszczeć :rotfl: ? szukaj czegoś innego nie przekładaj!!!

PostNapisane: 4 grudnia 2009, 10:47 
Forumowicz

Moje BMW: E60 535d
Garaż: E46 320d (2001)
E46 330d (2004)
szosti napisał(a):
Chociaż w cenie około 20 tyś. PLN jak szukasz samochodu wolał bym te 10tyś. dołożyć z przekładki i kupić gdzieś wersję z kierownicą po lewej stronie.

Zauważyłeś, że za dużo niższe pieniądze auta z Anglii są o wiele lepiej wyposażone ? Za 30tys. zł. nie kupisz 2004 - 2005r 320d w pełnej elektryce, a w UK owszem i to od jakiegos starszego pedancika.
Ja osobiście uważam jeżeli znajdziesz dobrą firmę, która nie odwali fuszery do jak najbardziej anglik.
Sam planuje sprzedać swoje śmigiełko i po dużo młodszy rocznik wybrać się do Anglii

Kupiona :) http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=142663

PostNapisane: 4 grudnia 2009, 10:53 
Pierwsze kroki

szczerze, to wolałbym kupić e36.
kumpel ma przeróbkę z anglika, świeci mu każda kontrolka.
ogólnie tragedia, a nie wyobrażam sobie tego później sprzedać

PostNapisane: 15 grudnia 2009, 20:49 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E34 525i
Kod silnika: M52B25
ja w ubieglym tygodniu skonczylem przekladac e34,
na poczatku bylo kilka drobnych problemow, ale jakos sobie ze wszystkim poradzilem.
w e46 slyszalem ze tez jest bardzo latwo tylko trzeba przelutowac kilka przewodow, w e34 tego nie bylo, poniewaz e34 ma przedluzoną instalacje na prawa strone i trzeba bylo ja zwinac, jedyne przewody jakie przedluzałem to od włączania wycieraczek, dodam ze nie jestem zadnym mechannikiem, tylko lubie trochę pogrzebać w samochodach.... nastepnym autem jakie bede przekladal bedzie własnie e46, jak sie robi wszystko powoli i z głowa, to idzie sobie ze wszystkim poradzić... :D

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1