BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 6 maja 2025, 14:40

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Kto wygra? Pudzian czy Najman
Ankieta wygasła 12 grudnia 2009, 16:42
1. Pudzian 92%  92%  [ 44 ]
2. Najman 8%  8%  [ 4 ]
Liczba głosów : 48
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Pudzian czy Najman
PostNapisane: 13 grudnia 2009, 12:07 
Zacna persona forum

Moje BMW: X5 G05 40i
Kod silnika: B58
jiGsaw napisał(a):
bafi napisał(a):
Jak patrzylem na poprzednie walki, to uwazam, ze nie bylo tam ani jednego godnego przeciwnika dla Pudziana...

Chyba jaja sobie robisz?

W jakim sensie sobie jaja robie??

Uwazasz, ze ktos by spuscicl wpier... Pudzianowi z tych zawodnikow, ktorzy walczyli przed nim? Dla mnie tam strasznie niski poziom zawodnikow byl dlatego tak napisalem jak napisalem i nie uwazam, ze zrobilem sobie z czegos jaja...

A to, ze istnieja zawodnicy, ktorzy by spucili lomot Pudzianowi to doskonale wiem...ale napewno nie na tamtej XII Konfrontacji...

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 13 grudnia 2009, 12:20 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Bez przesady, Najman był najsłabszym zawodnikiem całej gali, tak naprawdę w ogóle nie powinien był się tam pojawić. Większość z tych typów pokonałaby Pudziana i tyle albo poprzez wjazd w szczękę gdy lowkickował albo poprzez obalenie i technikę w parterze/pound. Nie oszukujmy się, jakby siła była najważniejsza to zawodnicy mma by trenowali tylko na siłce.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 13 grudnia 2009, 12:41 
Zacna persona forum

jiGsaw napisał(a):
Większość z tych typów pokonałaby Pudziana i tyle albo poprzez wjazd w szczękę gdy lowkickował albo poprzez obalenie i technikę w parterze/pound.

Teraz to ty sobie robisz jaja :rotfl:

Kazdy ma swoje zdanie...mozemy tylko gdybac...dla mnie poziom tych wszystkich fighterow na gali KSW byl zenujacy, meczylem sie ogladajac te walki, glaskali sie na glebie, szczegolnie jeden z Polakow w zoltych spodniach co przegral... :dobani: i jakos sobie nie wyobrazam zeby ktorys z tamtych zawodnikow przewrocil Pudziana i probowal jakies dzwignie mu zalozyc bo predzej by fruwal w powietrzu... tylko Pudzian pokazal jak sie spuszcza lomot...nie bylo tam na niego bata i zdania nie zmienie... :cwaniak:

PostNapisane: 13 grudnia 2009, 12:46 
Częsty bywalec

Poczekamy zobaczymy ja mysle podobnie jak jiGsaw, a to ze pudzian jest wielki to wcale nie stawia go na wygranej pozycji :mur:

PostNapisane: 13 grudnia 2009, 12:51 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E30 E46 E83
Kod silnika: M20B25 FTMW!!!
Garaż: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
bafi napisał(a):
probowal jakies dzwignie mu zalozyc

Przypominam że Pudzian oweszem, mięśnie ma wyhodowane, ale stawy i ścięgna wszyscy mają takie same ;)

Jest: '90 E30 325i 2d diamantschwarz/leder bison schwarz (M3), '05 E46 330ci stahlblau/leder schwarz, '08 E83 X3 3.0si alpinweiss 3/leder nevada tabak

PostNapisane: 13 grudnia 2009, 13:00 
Przyjaciel forum

bafi napisał(a):
jiGsaw napisał(a):
Większość z tych typów pokonałaby Pudziana i tyle albo poprzez wjazd w szczękę gdy lowkickował albo poprzez obalenie i technikę w parterze/pound.

Teraz to ty sobie robisz jaja :rotfl:

Kazdy ma swoje zdanie...mozemy tylko gdybac...dla mnie poziom tych wszystkich fighterow na gali KSW byl zenujacy, meczylem sie ogladajac te walki, glaskali sie na glebie, szczegolnie jeden z Polakow w zoltych spodniach co przegral... :dobani: i jakos sobie nie wyobrazam zeby ktorys z tamtych zawodnikow przewrocil Pudziana i probowal jakies dzwignie mu zalozyc bo predzej by fruwal w powietrzu... tylko Pudzian pokazal jak sie spuszcza lomot...nie bylo tam na niego bata i zdania nie zmienie... :cwaniak:

Ja sobie robię jaja? To zobacz co się działo z rękoma Pudziana gdy wykonywał kopnięcia. Doświadczony zawodnik, który zachowuje zimną krew robi wtedy dwie rzeczy w mma - skraca dystans i wjeżdża prostymi lub innym uderzeniem, proste są najszybsze, bądź też wjazd w nogi, wyniesienie i obalenie. Męczyłeś się oglądając te walki, bo nie masz o nich zielonego pojęcia i jesteś jednym z tłuszczy, która przyszła oglądać widowisko p.t. "Pudzian in akszyn", bez urazy. Wiesz ile razy na treningach koleś, który ważył 60 parę kg wyciągnął mi dźwignię? Dużo razy, owszem byli to raczej kolesie ze stażem grubo powyżej 5 lat i pasami raczej od brązowego wzwyż, ale jednak, ja ważyłem wtedy koło 100kg i miałem szczyt formy siłowej. Więc jeżeli uważasz, że silny człowiek wagi +100kg, trenujący nieraz 10 lat albo i więcej z doświadzeniem i wynikami w mma nie jest w stanie wyciągnąć dźwigni kompletnemu amatorowi, cięższemu o 20kg i silniejszemu, ale nie kilka razy to nie mam więcej pytań.

WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 13 grudnia 2009, 13:05 
Forumowicz

Warunki fizyczne w MMA niestety to tylko dobry fundament do zrobienia kariery, na dluższą metę trzeba coś potrafić a Pudzian przez te 44 sek pokazał, że ma duże braki w technice, a Najman to że nie potrafi się bronić zarówno w stójce jak i parterze.

Bob Sapp też opierał swoje walki na warunkach fizycznych i sile...

PostNapisane: 13 grudnia 2009, 13:17 
bafi, co trenowałeś?

PostNapisane: 13 grudnia 2009, 13:17 
Zacna persona forum

jiGsaw napisał(a):
Ja sobie robię jaja? To zobacz co się działo z rękoma Pudziana gdy wykonywał kopnięcia. Doświadczony zawodnik, który zachowuje zimną krew robi wtedy dwie rzeczy w mma - skraca dystans i wjeżdża prostymi lub innym uderzeniem, proste są najszybsze, bądź też wjazd w nogi, wyniesienie i obalenie. Męczyłeś się oglądając te walki, bo nie masz o nich zielonego pojęcia i jesteś jednym z tłuszczy, która przyszła oglądać widowisko p.t. "Pudzian in akszyn", bez urazy. Wiesz ile razy na treningach koleś, który ważył 60 parę kg wyciągnął mi dźwignię? Dużo razy, owszem byli to raczej kolesie ze stażem grubo powyżej 5 lat i pasami raczej od brązowego wzwyż, ale jednak, ja ważyłem wtedy koło 100kg i miałem szczyt formy siłowej. Więc jeżeli uważasz, że silny człowiek wagi +100kg, trenujący nieraz 10 lat albo i więcej z doświadzeniem i wynikami w mma nie jest w stanie wyciągnąć dźwigni kompletnemu amatorowi, cięższemu o 20kg i silniejszemu, ale nie kilka razy to nie mam więcej pytań.

Ja mam nadzieje, ze usiadziesz jeszcze raz, na spokojnie przeczytasz to co napisalem i bez smiesznych emocji odpiszesz...ja nie napisalem ze w mma nie ma czlowieka, ktory by nie wyciagnal dzwigni Pudzianowi...ja sie odnioslem do ludzi, ktorzy walczyli wtedy, na tamtej gali...jezeli uwazasz, ze byli tam dobrzy fighterzy to dla mnie ty jestes przyslowiowym tluszczem i tyle... :rotfl:

I nie podniecaj sie tak, jesli ktos uwaza inaczej niz ty, bo ci zylka pierdzaca peknie :rotfl:

PostNapisane: 13 grudnia 2009, 13:32 
Zacna persona forum

Moje BMW: AR 159
:cisza: dobra panowie może na ringu sobie wytłumaczycie?

wracając do tematu :
oglądam wcześniejsze walki patrze jak człowiek małpa leje polaka.
ok walka wieczoru patrze :zdziwko: łapie oddech....

i po walce :rotfl:
jak ten Pociąg dopracuje technikę to marnie widzę przeciwnika.

PostNapisane: 13 grudnia 2009, 13:39 
Przyjaciel forum

Bafi - nie było tam ścisłej czołówki, ale było wielu ogarniętych zawodników, którzy by poustawiali Pudziana i tyle w temacie. Jeżeli dla Ciebie np. czarny pas w bjj to kiepski poziom i taki koleś nie wyciągnie dźwigni Pudzianowi to lepiej już nic nie pisz.

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 13 grudnia 2009, 13:50 
Forumowicz

Cytuj:
Pudzianowski podpisał kontrakt na cztery pojedynki w kategorii MMA. Jak przewiduje swoją przyszłość? - Teraz czeka mnie kilka tygodni odpoczynku, a od 4 stycznia wrócę do treningów - powiedział. - Planuję wyjazd na miesiąc do Brazylii, do Anglii, trenować będę również w Polsce, więc przyszły rok zapowiada się bardzo pracowicie. Zakładam, że dla mnie przyszłość w MMA to dziesięciopiętrowy blok. Na razie jestem na parterze, a teraz mam kolejne piętra do pokonania. Przede mną trudne zadanie, ale uważam, że nie ma rzeczy niemożliwych. Jeżeli się postaram i będę ostro pracował przez następne dwa lata, to myślę, że będę w stanie powalczyć z każdym. W rywalizacji strong menów osiągnąłem już wszystko - pięć razy zdobyłem mistrzostwo świata i to czy kolejny raz będę mistrzem nie ma już dla mnie żadnego znaczenia. Przede mną nikt tego nie osiągnął i mam pewność, że przez najbliższe 10-15 lat nikt tego nie powtórzy. Teraz muszę znaleźć sobie nowe wyzwania, a takim jest właśnie sukces w MMA - zakończył "Pudzian".

źródło: http://sport.onet.pl/0,1248893,2094746, ... omosc.html

Cieszę się, że Pudzian jest tego świadomy, że przed nim cholernie dużo pracy. Życzę mu powodzenia i będę trzymał kciuki, facet ma charakter i odpowiednie nastawienie :ok: .

Ostatnio edytowano 13 grudnia 2009, 13:51 przez Sztos, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 13 grudnia 2009, 13:50 
Zacna persona forum

jiGsaw napisał(a):
Bafi - nie było tam ścisłej czołówki, ale było wielu ogarniętych zawodników, którzy by poustawiali Pudziana i tyle w temacie. Jeżeli dla Ciebie np. czarny pas w bjj to kiepski poziom i taki koleś nie wyciągnie dźwigni Pudzianowi to lepiej już nic nie pisz.

Zbyt emocjonalnie podchodzisz do sprawy...ok ja tak uwazam, ty nie...super, kazdy ma swoje zdanie...odpusc sobie nerwy i infantylne przezwiska typu "tluszczu"...tak bo to mnie wlasnie ruszylo :P ...nie ma co bezsensu sie knuc i gdybac jakby to bylo bo tak naprawde nikt tego nie wie ;)
W kazdym badz razie ja jestem wielkim fanem Pudziana za to co zrobil w strongmanach i za debiut w KSW.

Co do dyspozycji Pudziana w dniu walki to przeczytajcie sobie:
http://www.tvn24.pl/0,1633437,0,1,pudzi ... omosc.html

PostNapisane: 13 grudnia 2009, 14:02 
Forumowy terrorysta

jiGsaw napisał(a):
Jeżeli dla Ciebie np. czarny pas w bjj to kiepski poziom i taki koleś nie wyciągnie dźwigni Pudzianowi to lepiej już nic nie pisz.

Otoz to, tym bardziej w Polsce posiadaczy czarnego pasa w bjj jest tylko 4.

PostNapisane: 13 grudnia 2009, 14:02 
Przyjaciel forum

No spoko, ja nie najeżdżam na Ciebie za inne zdanie tylko za to, że piszesz nieprawdę, którą mogę w jakimś stopniu zweryfikować, bo kulałem trochę i wiem ile daje siła fizyczna i kiedy.

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 13 grudnia 2009, 14:07 

Ciekawie się robi, od piątku mamy w kraju 40mln specjalistów od MMA :D
Ja wam mówie, Pudzian jest wielki, w kuluarach mówi się że w 2012 pokona Janne Ahonena w skokach :)

"Przeciętni ludzie żują gumę do żucia. Pudzian żuje krążki hokejowe." ;)

Jest: '90 E30 325i 2d diamantschwarz/leder bison schwarz (M3), '05 E46 330ci stahlblau/leder schwarz, '08 E83 X3 3.0si alpinweiss 3/leder nevada tabak

PostNapisane: 13 grudnia 2009, 14:14 
TomekB napisał(a):

haha, bez kitu, włączając w to kobiety, dzieci i informatyków :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 13 grudnia 2009, 14:44 
Zacna persona forum

TomekB napisał(a):
Ja wam mówie, Pudzian jest wielki, w kuluarach mówi się że w 2012 pokona Janne Ahonena w skokach :)

"Przeciętni ludzie żują gumę do żucia. Pudzian żuje krążki hokejowe." ;)

Ja nie jestem zadnym specjalista, napisalem po prostu co mysle ale rozumiem, ze ten tekst skierowany jest do mnie...ok pisz sobie co chcesz...dla mnie po prostu niektorzy ludzie zazdroszcza komus jak cos wiecej osiagnie...polska cecha podobno...i wymyslaja infantylne kawaly jak ten wyzej. Pozdro dla TWA.

PostNapisane: 13 grudnia 2009, 15:02 

Haha, specjalnie dla Ciebie następny:

"Gdy Pudzian robi pompki, nie podnosi się w górę, tylko pcha Ziemię w dół". :hyhy:

PostNapisane: 13 grudnia 2009, 15:03 
Zacna persona forum

Moje BMW: AR 159
nie wiem czy to po tej walce ale raczej tak bo obrażenia nogi wskazują na to

Obrazek

Ostatnio edytowano 13 grudnia 2009, 15:04 przez SCHNITZER, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1