Do Pana Brzozy.
Szkoda ze Rafalowi opowiadaleś bajki wyssane z palca o stanie technicznym mojej poprzedniej m50b25?
Po co ? na co ? po co wymyslać bajki?
Gdyż moje auto mialo orginalny lakier i nigdzie nie było walone napewno.Kilka osob widzialo bmw marcinW1dawca i wie jaki jest faktyczny stan techniczny.Natomiast teksty w stylu opadające dzwi to zenua i nie chce tego komentować.
Z rafalem znamy sie dlugo wiec nic nie ukrywamy poza goła dupa i ptakiem a szpery nie mam
Miło ze w takich okolicznosciach sie odzywasz.... minelo pare dobrych miesiecy....
Smutno ze sprzedales swoje m50b25 zaraz po zakupie.Ps.Dobrze ze sprawdzilem ten filtr powietrza bo dalej byś na dziurawym smigał.
Wolalbym zebys o mojej bmw sie nie wypowiadał gdyż nie jestes osoba sprawdzona,diagnostykiem,specjalista albo kims kto ma doswiadczenie jakiekolwiek , niestety nie zdarzyleś nabyć chyba zbyt wiele.
No nic pozdrawiam cie i baw sie dobrze.
Fryderyk co masz na mysli.Przymierzalem w paincie ciemne fele(w poprzedniej przeszedlem z 17 na 16 polakierowane na czarny mat) i powiem ci ze wogole do tego koloru nie pasuja.Te auto ma delikatna barwe i z niego ostrej brzytwy nie zrobie.Tamte auto jak bandyta wyglądało to fakt.Nie upalalem gumy ale wieczorem też po zakrętach bandycko jezdziło....Bez wyjątkow chyba ze bylem zaspany
Mialo tylko jedną wade unikatowe zawieszenie do 92.06 byly 2 rodzaje.Mialem amory wystajace nad kielich i problem byly z dostepnacia amortyzatorow w rozsadnej cenie.Druga sprawa to to ze mialem ochote na e46 a pozniej na e36 Qp - przez niecierpliwość.- nie żaluje niczego

Nie wiem czy powinienem mowic to ale podobaja mi sie takie fele:
http://lh3.ggpht.com/_FNZsyfYpnCU/RxKDU ... h_0030.JPG