Oto treść prywatnej wiadomości którą napisałem do użytkownika michall2:
Cytuj:
Witam, ja regulatory kupiłem od gościa który regularnie wystawia je na Allegro. Jego nick to "ogrr8". Kiedy pierwszym razem skontaktowałem się z nim powiedział mi żebym nie licytował a on wyśle mi je za pobraniem. Pomyślałem sobie że pewnie regulatory są używane skoro nie chce sprzedać poprzez Allegro. Po pewnym czasie pomyślałem że zaryzykuję i zgodziłem się na taki układ. Regulatory na 2 lampy + przesyłka pobraniowa kosztowały mnie w sumie 160zł. Najważniejsze że są naprawdę nowe (nówki można poznać po tym że nie mają jeszcze śladów gwintu po śrubach). Okazało się że człowiek jest uczciwy.
Jeżeli chcesz to możesz kupić takie regulatory w centrum motoryzacyjnym na Spółdzielczości Pracy (stoisko BMW), ale tam są dużo droższe (dlatego postanowiłem że zaryzykuję zakup u tego gościa z Allegro).
Tu masz link do jego aukcji:
http://allegro.pl/item863221288_bmw_e39 ... gu_01.htmlPozdrawiam
Miałem dylemat czy na forum można reklamować sprzedawców z Allegro (dlatego wolałem pisać na skrzynkę). Skoro jednak dużo ludzi pyta to postanowiłem że wkleję tą wiadomość tutaj (nie chciało mi się pisać od nowa).