Jurek_19 napisał(a):
Powiem tak.. Mi osobiście felgi się podobają:) co do znaczków na błotnikach można by polemizować chociaż i tak je usunę ale to na wiosnę bo teraz mi się nie chcę

Chromy, hmm, jednemu się podoba, drugiemu nie.. Osobiście z nich nie zrezygnuję

Tylne lampy moim zdaniem nie są najgorsze i pasują do niej aczkolwiek nie każdy musi się ze mną zgadzać

W każdym razie póki co, nie mam zamiaru ich zmieniać. Takie były jak kupowałem autko także ja ich nie zakładałem

Tłumik.. Jak to ktoś określił ,,czy nadal to śmieszne coś wystające z tyłu'' (chodziło o tłumik) nie, nie zmieniałem bo nie ma sensu. Po zmianie tłumika zyskał by może te 15km więcej ale moim skromnym zdaniem nie ma najmniejszego sensu ponieważ to jest wydanie pieniędzy w błoto..

Będzie hajs na głupoty to i się zmieni, póki co zostawiamy tak jak jest. Wierzcie mi lub nie ale w realu prezentuję się to wszystko o wiele lepiej..
Prawdę mówiąc to najważniejsze serce buni i jej kluczowe elementy.. Reszta typu; lampy, naklejki, tłumik itp. itd. to są dodatki

Takie jest moje zdanie w tym temacie. Nie chcę się z nikim kłócić bo nie o to tutaj chodzi. ,,Są gusta i guściki'' jak to się mówi.
Pozdrawiam fanów marki

I tu nasuwa mi się pytanie. Po co pytasz o sugestie i porady, skoro jesteś ślepo zapatrzony w swój wątpliwej urody samochód? Wiocha aż trzeszczy !! Być może mechanicznie jest igiełką, czego serdecznie życzę
Naklejki BMW na bokach

Ja rozumiem że o gustach się nie dyskutuje, ale czy ty w ogóle wiesz co to jest dobry gust?? Jeżeli masz lakier jeszcze z fabryki i auto nie jest poobijane to po co zamiast
to podkreślić nakleja naklejki ??
Weź suszarke i usuń to migiem, a do tego tego rekina z klapy, pomaluj progi i zderzaki pod kolor, zdejmij ten chrom z tylnej klapy i listew (jak jesteś fanem to zostaw sobie tylko ten wokół szyb).
HAK !!

jak ci jest niezbędny to zainwestuj w taki który da się ukryć.
Tylne światła moim zdaniem to nie jest problem, tak jak i końcówka wydechu.
Nikt nie każe ci zakładać M pakietu. Masz ładne auto więc to podkreśl na Boga !!
Auto da się wyprowadzić na dobrą drogę, ale czy i właściciela