emstar napisał(a):
Witam. Jak na przedliftingowy egz. to masz niezłą perełkę, w rzeczywistości na pewno przykuwa wzrok ale dośc tego maszczenia

Co do środeczka to kolega który pisze że ze skórą są problemy i proponuje załozyć navi 16/9 chyba nie wie co mówi: założenie skóry u mnie zajęło mi 3h razem z dokładnym sprzataniem miejsc gdzie zazwyczaj nie dotrę a koszt tego wszystkiego zamknął się w 1300 pln. Skóra to skóra, inny świat, nie wiem co komu sie niby przeciera ? O skórę trzeba niestety troche zadbać ale ile zyskuje się na wygodzie. Kolejną rzeczą na + dla mnie jest to że ciężej jest poplamić itp. A co do podgrzewania to szwagier ma e46 w turasie i potwierdził moje zdanie co do podgrzewanych foteli: w dordze do pracy/szkoły i tak nie ma czasu żeby prawidłowo zagrzać. To by było na tyle

Odpowiedz kieruje zarówno do Ciebie jak i do "mnowak" ponieważ Wasze posty są praktycznie o tym samym. Ten jest bardziej szczegółowy jedynie

Na początku chciałem podziękować za miłe słowa

A teraz kilka sugestii
1. KIEROWNICA: Tak jak już pisałem, na pewno będzie wymieniona. Mam 2-3 wzory upatrzone ale zdecyduje się chyba na trójramienną z multifunkcją. Bardzo ładnie wygląda w samochodzie i jest... przyjemna

2. WNĘTRZE: Jeśli zdecyduje się na wymianę to najprawdopodobniej na skórę, oczywiście czarną. Co do dbania, dbać będę na pewno, nie gorzej niż teraz

Jeśli o to chodzi denerwuje mnie tylko jedno. Ja, jak wchodzę do samochodu to tak jak bym wchodził do własnego domu, buty wytrzepe i usiądę jak człowiek. Denerwują mnie ludzie, którzy nie potrafią nawet wytrzepać butów ze śniegu, a o tym żeby wejść czy wyjść nie zaczepiąjąc buciorami o cokolwiek lub odpiąć pasy i odłożyć je jak człowiek, a nie puszczać "niech sobie lecą" już nie wspomnę. Wracając do konkretu. Boję się właśnie takich ludzi, którzy np. dżinsami z guzikami poprzecierają mi fotel pasażera i kanapę i to w niedługim czasie. Dla niektórych może wydać się to bardzo pedantyczne czy mega dziwne ale mi aż coś się robi w środku

Ps. W grę wchodzi także sportsitze
Reasumując, będę nad tym myślał intensywnie ale mam jeszcze czas. Na pierwszy plan idzie felga, oponki i kierownica
3. NAVI: Super sprawa. Nie można się nie zgodzić ale na takie mody trzeba mieć już sporo kasy. 4000 zł. to sporo pieniędzy, a navi tak jak napisałeś często się nie używa (zależnie od tego kto jakie trasy i jak często pokonuje). Ja osobiście wolę mieć navi w telefonie. Praktycznie i przy jakiejś okazji, gdy jest potrzebna to mam ją pod ręką
Dziękuję za uwagę i... wrzucam dalej pieniądze do skarbonki