Fryderyk napisał(a):
Od 1929 zmieniono interpretację znaczka BMW na śmigło.
Masz cos na potwierdzenie tej informacji. Bo BMW twierdzi, ze interpretacja zwiazana ze smiglem jest mitem, ktory powstal na podstawie zdjecia publikowanego juz w tym watku.
Fryderyk napisał(a):
Przyjmij to z honorem, że chciałeś ośmieszyć ludzi z forum, ale Ci się nie udało, bo źle sformułowałeś pytanie
Nie bylo moim zamiarem osmieszanie kogokolwiek. Jedynym zadaniem tego watku bylo przekazanie pewnej ciekawostki zwiazanej z historia marki, o ktorej wie niewielu. I niezaleznie od tego czy pytanie jest zadane dobrze, czy zle watek spelnil swoje zadanie. Troche martwi mnie, ze Ty jako moderator myslisz takimi kategoriami, ale to juz inna historia.
Fryderyk napisał(a):
Celowo zaznaczyłem śmigło. Myślisz, że np. Kot, czy Ja nie wiemy jak wygląda flaga Bawarii?
Nie siedze w Twojej glowie i nie wiem co wiesz a czego nie wiesz... zreszta nie jest mi to do szczescia potrzebne.
Fryderyk napisał(a):
Gdyby pytanie było "Jak POWSTAŁO logo" wówczas mógłbyś mówić o sukcesie.
Nie patrze na zycie w kategoriach sukcesow i porazek. Ale jezeli to sprawi, ze poczujesz sie lepiej to mozesz odtrabic moja porazke a ja dla Twojej personalnej satysfakcji wszem i wobec Ci to potwierdze i posypie glowe popiolem... I don't care
bierute napisał(a):
a nie prawda! przecież Jarek Kaczyński stwierdził, ze skoro za odwołaniem tego wałacha Kropiwnickiego było 95% ludzi to Kropiwnicki wygrał...
Kaczynski stwierdzil, ze do referendum poszlo ponad 100tys ludzi z ponad 600 tys uprawnionych, wiec fakt, ze z tych 100tys 95% opowiedzialo sie przeciw Kropkowi jest jego "zwyciestwem" bo wiekszosc zostala w domu i nie poszla do czego namawial ich Kropek i PiS i tym samym po raz kolejny udowodnil, ze prawo prawem, a sprawiedliwosc i tak ma byc po ich stronie... albo przynajmniej moralne zwyciestwo... Ja jako Lodzianin ciesze sie ze Kropek went bye bye