tomek-gti napisał(a):
germanmpower napisał(a):
dla mnie to noname produkt i durzo zeczy w nim mi brakuje
Nie to zebym wychwalal dynavi, ale jakich funkcji Ci tam brakuje??? Bo malo ich naprawde nie ma.
Co do alpinki, to naprawde jest dobra i duzo tansza, lecz wlasnie zalezy od potrzeb uzytkownika, bo jeli chce np ludzkie navi to alpina akurat ta mnie nie urzadzi, lecz przypuszczam, ze bedzie lepiej grac, ale tez nie musi, wszystko okaze sie za jakies 10dni
brakuje funkcji wyswietlania covera danego albumu z np ipoda zamiast tego pokazany jest jakis kwadracik z nutka.

nie wyswietla na ekranie zalaczonego np videoclipa z iphone

pozatym po co mi navi w alpinie skoro mam do wyboru TomToma czy navigon na iphone

?uwazam ze navi wbudowana w przenosnym telefonie jest durzo praktyczniejsza bo bedziesz musial np przesiasc sie do auta kolegi i zalaczyc swoja navi....
KotSylwester napisał(a):
Ale nie zapominajmy że radio przedewszystkim ma GRAĆ, a taki kombajn ma wszystko i może być do niczego. Fajnie że ma tyle funkcji jest taki fajny i dotykowy, ale co z tego jak włączymy muzykę (nie mówię o umpa umpa) i się okaże że jest klapa. Może do umpa umpa sie nada bo ma dużo wysokich i dużo basów a o to w takiej muzie chodzi.
wlasnie sa problemy z dzwiekiem w takim kombajnie to mnie rowniez odstrasza
Morfii napisał(a):
germanmpower, ta alpinka mnie nie urzekła (ale nie o to chodzi)... po prostu kiepsko ta ramka wygląda... i każdy Ci to powie... do E36 pasuje idealnie... bo sam mam

a w E46 jest lipa...
przeciez sie nie obraze kazdy ma swoj gust nie reklamuje tej alpinki zeby ktos ja kupil

pozatym specjalnie pokazalem wlasnie TAKA ramke posrodku a NIE po boku bo uwarzam ze juz lepiej pasuje do konsoli.jak mowilem nie wydam 650 euro za radio noname.wole poczekac na lepsza cene w granicach rozsadku bo zawyrzyli ja te chinczycy a czekanie umile sobie praktyczniejszym radiem