Morfii napisał(a):
raz kupisz to będziesz miał na lata... a ta no name się popsuje zaraz po gwarancji i nikt tego nie będzie chciał naprawić...
Byłbym ostrożny w takich opiniach. Bardzo często nie warto wrzucać kasy na drogi sprzęt.
Pilarka tarczowa Makita 899zł, Graphite - 240zł. bardzo fajna

i dwie tarcze w komplecie. Podobnie z wieloma rzeczami jest. Wkrętarka MacAlister np. a wkrętarka Makita - różnica 600zł. Na pewno markowe są lepsze, ale mimo że bardzo dużo korzystam z tych urządzeń, uważam że to bardzo dobre zakupy.
AdRian52, podaj model
murdoc,
murdoc napisał(a):
Ojciec kupił na działkę Partnera, chyba model 351.
Też o niej myślałem.
luk3er, elektryczną usiłowałem ściąć akację fi 350... w końcu wziąłem siekierę (duużą). Pomogło

Siekiera też poslak Kuźnia a za 90zł a nie Fiskars za 300zł

qqiz napisał(a):
Taka uniwersalna H 435, o której pisałem kosztuje 1179zł i dają drugi łańcuch i czapeczkę gratis
A jak poprosisz, to dadzą taki fajny brelok firmowy z pilarzem, rewelacyjnie pasujący do kluczyków od pickupa
Hehe, niecałem 1200 może jeszcze będzie do przełknięcia, brelok by rządził

Słuchajcie. Ja wiem że S i H to wiodący producenci. Problem polega na tym że jakbym wszystko chciał i mógł kupowac najlepsze to bym poszedł z torbami bo narzędzi i sprzętu mam w domu dużo (remonty domu i samochodów od zawsze), dlatego uważam że należy się dobrze zastanowić i rozsądnie wydać kasę. Muszę porozmawiać z współinwestorem czy się dorzuci do zakupu