FaTuM08 napisał(a):
To i ja się podłącze, bo tak mi się podobały te poprzednie BMW ciekawe czy one też są objęte taką gwarancją na słowo typu "mówię ze oryginalne" one wszystkie moje były Murdoc powiedział co pili endriu VINAAA,VINAA i jeszcze raz VINAA
no to kolego 2 pierwsze nie były w m-paku ory, był czesciowo dokladany, ale kolejne juz były w ORY M PAKU, zreszta nie bawiłbym sie na wymiane wszystkich elentów m-ki..
zietex napisał(a):
koledzy moze to wam ułatwi sprawe tez mam E46 coupe i tez mam tego chroma sprawdzcie w moim Vinie...
Vehicle information
dzieki kolego za potwierdzenie chrom line w e46
może co nie którzy zanim powiedzą że coś jest agro tuningu to sie 100razy zastanowią.
podeslij mi zdjecia twojego bmw
VIN long WBABV51010PN05443
tomek-gti napisał(a):
dodam, ze chromline exterior moze obejmowac:
ramki wokol szyb (w 4-ro cylindrowych)
listwe na drzwiach
klamki
blende nad tlumikiem ( nie w dieslu)
no i kolejne dobre info
Fitolt napisał(a):
moze endriu1976, jakas nowa galeria Twojej gustownej 328?
narazie nie mam galeri bo szukam jakiś ciekawych felg bo te ostatnie sprzedałem..
forest napisał(a):
nie wierze ze jak ktos chcial chrom line i m pakiet to mu tego nie zamontowali
no właśnie!!!
wilku23 napisał(a):
endriu1976 nie tylko Ty masz 346 CHROME-LINE EXTERIOR - wykończenia zewnętrzne Chrome Line Ja również należę do tego MAŁEGO grona i sobie chwalę i chyba innym tez się podoba do tego stopnia, że mi ktoś podpier....ł jedną listwę z przedniego błotnika A weź teraz znajdź taką na allegro, równa się z jakimś cudem Muszę zamówić nówkę w serwisie bo innego wyjścia nie ma.
no to ciesze że nie jestem sam
masz fotki swojej bmw-pokaż