witam!!! jestem posiadaczem e36 1,6 i mam maly problem z pompka paliwa. dzis jak zwykle po pracy pojechalem po synka do rodzicow, w czasie drogi skonczyl mi sie gaz, wiec przelaczylem na benzyne,jazda bez zarzutow, w drodze powrotnej zatankowalem gaz, wiec dalej jade na gazie(benzynki w baku okolo 8l,). zajezdzam jeszcze do sklepu, po zakupach wsiadam i nie moge zapalic( odpalam zawsze na benzynie),mecze go i nic( cos tam probuje zalapac, ale nie daje rady!!! jakos musialem wrocic do domu,wiec odpalilem na gazie( dzieki bogu ze byl cieply silniczek)!!! w czasie jazdy probowalem go jednak jeszcze raz przelaczyc na benzynie, ale bez skutku(prawie brak benzynki w baku,ostatnia kreska, jakim cudem, jak zaledwie przejechalem na benzynie okolo 6km?)!!!!pomyslalem ok, zamalo benzyny, wiec i benzynki wlalem 20l, i rowniez bez skutku,niechce odpalic ( tak samo jak przy okolo 8l), co oznacza szybki spadek poziomu paliwa?jak myslicie co jest grane????padla pompa paliwa???
Zapoznaj się z tym wątkiem informacyjnym http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?p=79#79 i zwróć uwagę na to, co jest niezgodne w Twoim wątku.
Brak Twojego ustosunkowania do tej adnotacji, wymusi na moderatorach odniesienie się do formułki w niebieskim kolorze.
Uzyj funkcji "Edytuj" i dokonaj poprawek usuwając przy okazji adnotację w zielonym kolorze.
robertbmw
chcialem podejsc do tego problemu ze strony elektryki, wiec znalazlem przekaznik ktory ma 1 nuszke ulamana(nr nuszki C2), podam teraz numery ktore widnieja na przekazniku, wiec nr przy znaczku bmw to 1388533, przy DOT to nr 719010 a trzeci nr to 54 225 002 podaje te trzy bo nieiwiem ktory to wlasciwy, jest jeszcze 1 nr calkiem na dole 44W92!!! bede wdzieczny za inf co to za przekaznik ( znajduje sie on po lewej stronie{siedziac za kierownica},w szeregu wzdluz kierownicy{jest ich 3 sztuki},jest to srodkowy czarny przekaznik)!!
bede bardzo wdzieczny za pomoc!!!!
pozdrawia zalamany milosnik BMW