BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 23:38

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 612 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 31  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dywagacje na temat zakupu BMW za kwote 30-35tys PLN
PostNapisane: 4 lutego 2010, 09:07 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E38 730d
Kod silnika: M57
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=153718
nie jest źle :]

więcej detali i zakładaj galerię :cisza:

Obrazek

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 4 lutego 2010, 09:10 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E30 E46 E83
Kod silnika: M20B25 FTMW!!!
Garaż: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Uff... zbliża się finał tej never ending story :hurra:

Jest: '90 E30 325i 2d diamantschwarz/leder bison schwarz (M3), '05 E46 330ci stahlblau/leder schwarz, '08 E83 X3 3.0si alpinweiss 3/leder nevada tabak

PostNapisane: 4 lutego 2010, 09:27 
Zacna persona forum

Moje BMW: e46
Kod silnika: m47n
to byla tylko gra wstepna TomekB-u, teraz dopiero sie zacznie....

https://picasaweb.google.com/100024553116878785483/Indochiny

PostNapisane: 4 lutego 2010, 10:54 
Specjalista

Moje BMW: E46 320d
Kod silnika: M47
To widze ze jednak nie zdecydowales sie na auto z tego ogloszenia ( to srebrne) , mowiles ze zobaczysz je w pierwszej kolejnosci , czyzby mialo jakies felery o ktorych nie wspomnial sprzedajacy?

PostNapisane: 4 lutego 2010, 11:31 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
Przemoo18 napisał(a):
DObra panowie ;]

Wrocilem wlasnie no moze nie wlasnie teraz ale 1h temu z hamburga. 10h jazdy za mna.

Najwazniejsze -kupilem samochod i jest to Audi A4 2001r

NIe no zart. Zlinczowany bym zostal

Przesiadam sie z 1.6 ;p

Wybaczcie , że za wiele nie napisze bo ledwo zyje. Zrobilem specjalnie fotke jeszcze na letnich oponach i felgach 17 . Robiona na szybko specjanie po magicznym slowie "biore ją"

Obrazek

Opisze wszystko jutro jak bedziecie chcieli bo jest co pisac :P teraz sie klade. Jestem bardzo podniecony i zadowolony

Rozumiem Cie Przemek, odpocznij, ochłoń i czekam na konkrety :ok:

Spać zapewne i tak za bardzo nie mogłeś ;)

PostNapisane: 4 lutego 2010, 11:37 
Częsty bywalec

Moje BMW: e36 coupe,e46 coupe
:hurra: czarna,czarna,czarna jak noc :hurra: :super: :super: :super: :super:
wiedzialem ze innego koloru nie wezmiesz :rotfl:

PostNapisane: 4 lutego 2010, 11:39 
Częsty bywalec

do tego w originalnym fabrycznym wyposazeniu wiec napewno nie bedzie nudno jest co przerabiac :hurra:

PostNapisane: 4 lutego 2010, 13:32 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e46 323 coupe
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... &start=300
No wiec tak. Pewnie malo kto to przeczyta ale napisze ;P jak sie wszystko odbywalo. Moze komus sie przyda.

Może najpierw o srebrenej 330ci. W nocy przemyslalem sprawe i doszedlem do wniosku , że rzeczywiscie koszty mnie moga zniszczyc (utrzymanie ). Nie mowcie bo spalanie i tak bedzie srednio wieksze o 2-3l od 323/328. Juz tak sie na nia nie napalalem ale nadal wziolem pod uwage jej kupno. Myslelismy , ze obejrzymy ja we wtorek ale sniezyca pokrzyzowala plany. W srode zostala juz najprawdopodobniej sprzedana bo znikla z ogloszenia.Sprawa zamknieta choc szczerze nie zalowalem .. Zarobilbym na tym samochodzie w PL ale ja szukalem auta dla siebie nie na handel...
Sroda 9.00 Berlin

1 ogledziny. Na placu komisu piekna 323ci na xenonie w pieknym kolorze . Auto od turasa.
MOwie ogladamy. Przebieg 118tys . Ksiazka do wgladu , kiera jak nowa ,motor bajeczka.
Test miernikiem. Bok malowany ale widac , że profesjonalnie (najprawdopodobniej w BMW)
Byla obcierka parkingowa. Nie skreslilem auta bo nie oszukujmy sie 10 lat samochod a
lakierowane 2 elementy to pryszcz. 0 korozji. SIlnik widac , ze po myciu no ale chodzil idealnie . Samochod nie byl picowany na sprzedaz. Co mnie zniechecilo do tego samochodu?
Srodek! Jak to od wlocha (bo stamtad bylo auto) plastiki pozdzierane , wnetrze brod, uszczelki pourywane, tapicerka pociapana nie wiem czym . Fakt kosmetyka ale odstraszyla
mnie niesamowicie. Mimo , że utargowalem 700 euro . Za to spokojnie bym go doprowadzil do stanu idealnego no ale powiedzialem "obejrzyjmy cos jescze, chce miec skale porownawcza"

2. Ogledziny 2km dalej. Srebrna 323ci z oryginalym przebiegiem 100tys. Auto rowniez od turasa ale bylo naprawde w super stanie. Srodek jak nowy , samochod od 1 wlasciciela,
blottnik byl malowany, 0 korozji. Czemu nie kupilem ?
Radek mi go odradzil po tej cenie bo kosztowal 7500 a nie mial ani dobrej felgi ani nie grzeszyl wypasem . Szczerze na mnie tez nie zrobil wrazenia no i cena byla ciut za wysoka choc na upartego bym ja kupil..

NO I NAJWAZNIEJSZE JAK DL A MNIE :]

3. Myslimy co teraz. 2 opcje czarna do ktorej mamy 400km oraz 328 z Lexusa 500km .
Pierwsze telefon. Dzwonimy w sprawie czarnej czy aktualne , jaki stan itp. Gosc wydawal sie
wiarygodny wiec wsiadamy w 540 i jazda 400km .
Dotarlismy okolo 16.30. Pierwsze wrazenie extra.. Bierzemy miernik i jedziemy i tu szok!
Absolutnie żaden element nie byl lakierowany! NIe dowierzalismy i posprawdzalismy nawet bardzo miejscowo i nic. Lakier w idealnym stanie. JEst 1 malutki mankament ktoey usune kosztem 20-30zl Mianowicie ktos najprawdopodobniej przytrzasnol cos klapa baga i zszedl lakier i zrobil sie nalot rudej bardzo malej wielkosci. Trzba lekko oczyscic i malutka zaprawdke zrobic.
Sluchajcie samochod ma 188tysiecy przebiegu i jest od 1 wlasciciela NIemca ktory mial 70 lat ! Wszystko potwierdza brief . Ostatni serwis z wrzesnia 2009. No to mowie odpalamy.
Motor idealnie zastartowal na zimym , 0 falowac, cichutenka praca. Radek mowi "bomba"
Dobra wnetrze. Jak je zobaczylem to mowie szok ! Jak nowe. 0 rys , 0 otarc. Kierownica nie
wygladala nawet na 180tys! . Radek jasno stwierdzil "dziadzia robil dlugie trasy"
W srodku pachnie nowoscia. ! DObra samochod powedrowal na kanal . Ogladamy spod.
Nie uwierzycie. Wszystko w tym samochodzie jest w oryginale. Nie znaleźlismy nic
do czego mozna bylo by sie naprawde przyczepic!. Auto nie wyglada na 10 lat
Potwierdzeniem moze byc fakt , że dziadek zostawil go w salonie BMW. Gosc z komisu mial z nimi uklady i sprzedawal praktycznie same BMki od nich. Zreszta sam jezdzil X5
Samochod ma naprawde znana historie. Na wszystko sa papiery . POsiada 4 kluczyki!
SAmochod byl drogi ale dostalismy super rabat. No i takiego goscia jaki byl w ym komisie (niemiec) mozna uwazac za ideal sprzedawcy. Wchodzimy . Kawka. Bardzo mila rozmowa.
Wkoncu sie zdecydowalismy na samochod . Pytamy (jest godzina 19) ."czy zna pan jakis warsztat gdzie mozna dostac jescze zimowki bo nie bedziemy wracac na lecie do PL'
Gosc do nas ; "panowie nie ma problemu zaraz zalatwie" Czekamy 10min i p rzyjezda
z nowiuskimi 15 na oryginalych aulamach BMW" W Pl za same takie opony zaplacilbym
z 1000zl a u niego za 200 euro dostalem je z oryginalymi alumami ;) Zeby byl smieszne
gosc sam nam je wymienil . Chcielismy to zrobic sami ale mowil spoko spoko zrobie.

My szok . Radek stwierdzil ze odkad jezdzi po DE nigdy nie spotkal tak profesjonalnego
sprzedawcy.
Juz na sam koniec gosc nam powiedzial , ze podjelismy super decyzje bo autko naprawde
jest profi...

Naprawde jak zobaczylem ten samochod to sprawy wyposazenia zeszly na 2 plan bo stan oraz kolor rekompensowal dla mnie wszystko. Chcialem czarne copue mam czarne coupe.
Na mody bedzie czas . POki co musze sie nacieszyc tym co mam:) Felga dla mnie jest super i nie zamierzam jej zmieniac poki co :) Jedyne co chce zrobic to wspomniany nalot rudej .
Na wiosne tez pewnie zakonserwuje woz
Pewnie do samochodu powedruja biale kieruneczki.
No i co do samej przesiadki. JAzda tym samochodem bajka. Dynamika jest naprawde super.
TO uczucie jak zapinam 5 i samochod ciagnie pieknie od 50km/h . NIe wspomne co sie dzieje po 4000rpm :D w 316 tego nie bylo ;D
Dopiero wczoraj przekonalem sie co tzn slyszeć dźwiek rzedowej 6 ;]Masakra.
Tej dynamiki ktora posiada ten samochod w moich okolicach pewnie nie wykorzystam i
ciesze sie ze kupilem ten samochod.
Ano i kolejna mila dla mnie sprawa,
Predkosc z trasy 140-180 i spalanie na kompie 8,3 litra ;] a wierzcie mi ze czesto but w podlodze bo wkoncu trzeba bylo poprobowac. Na baku wyszlo jakos 700km
Dodam , ze w 316 robilem 650 . Fakt to 700km z 323 to byla trasa no ale mysle ze okolo 600km na baku w moich warunkach zrobie a nie ukrwywam ze to spalanie jest dla mnie
super przy tej dynamice

W samochodzie jest do wymiany tylko olej nic wiecej
Hamulce sa w super stanie, 0 stukowo w zawieszeniu. No i bylem barzo zdziwiony ,ze na naszych dziurach nic w samochodzie mi nie trzeszczy :]

Radek powiedzial ttylko 1 zdanie

"JAK TEGO [cenzura] NIE KUPISZ TO CIĘ STĄD NIE WYPUSZCZE :rotfl: :rotfl:

Mysle ze ktos to przezytal i teraz mozecie napisac:
"Kupiles golasa ktory ma tylko 170km" :]

Teraz tylko pozalatwiac formalnosci i szykoawc samochod na wiosne :)

viewtopic.php?f=6&t=68497&start=300

Obrazek

PostNapisane: 4 lutego 2010, 13:41 
Zacna persona forum

Moje BMW: Sędziwy Paździerz
Przemoo18 napisał(a):
"Kupiles golasa ktory ma tylko 170km"

Przeczytałem i kupiłeś fajnego "golasa" który ma tylko 170 km, ale za to stan jeśli jest taki jak opisujesz, to myślę że warto było takiego "golasa" kupić :ok:

PostNapisane: 4 lutego 2010, 13:41 
Przyjaciel forum

Garaż: 93' E36 Sedan Calypsorot
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=107879

99' E46 Coupe Topasblau
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=119679

07' CLS W219 7G-Tronic
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=151028

04' C200 Kompressor Polift
Yeahhh!!! Finał. Gratuluje ziomek :D
A to wyżej przeczytałem - miałeś farta do sprzedawcy. Jeszcze raz gratuluje nowiutkiej fury i galeria migiem :!: :ok:

Był: 99' E46 Coupe 320Ci Topasblau - Smerfeta (2012-2015)
Jest: 07' Mercedes-Benz CLS W219 320CDI 7G-Tronic - Czarna Locha (2015-Obecnie)

PostNapisane: 4 lutego 2010, 13:46 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e46 323 coupe
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... &start=300
jurexxx napisał(a):
Przemoo18 napisał(a):
"Kupiles golasa ktory ma tylko 170km"

Przeczytałem i kupiłeś fajnego "golasa" który ma tylko 170 km, ale za to stan jeśli jest taki jak opisujesz, to myślę że warto było takiego "golasa" kupić :ok:

Stwierdzilem , ze ma to co chce. Klima , elektryka, fotele elektryczne , ladna fela, ucieszylem sie z szyberdachu

Obejde sie bez xenonu .

Btw to zaden problem wlozyc skorke czy kupic kiere mpaku. Gdybym kupil na full wypasie to nie mialbym czego wymieniac ;P

A tak na powaznie to naprawde nie zaluje bo wole miec samochod w perfekcyjnym stanie technicznym.

Wolalem miec czarna coupe ubozsza niz inny kolor na wiekszym wyposazeniu. Naprawde kolor byl dla mnie chyba najwazniejszy

Rozkoduje potem Vin w PL to wkleje ;0

viewtopic.php?f=6&t=68497&start=300

Obrazek

PostNapisane: 4 lutego 2010, 14:12 
Forumowicz

Moje BMW: Było 540i, 320Ci
super miec taka igiełke, prawie jak z salonu byś wyjechał :ok:

PostNapisane: 4 lutego 2010, 14:14 
Przyjaciel forum

Przemoo18 napisał(a):
No wiec tak. Pewnie malo kto to przeczyta ale napisze ;P jak sie wszystko odbywalo. Moze komus sie przyda.

Może najpierw o srebrenej 330ci. W nocy przemyslalem sprawe i doszedlem do wniosku , że rzeczywiscie koszty mnie moga zniszczyc (utrzymanie ). Nie mowcie bo spalanie i tak bedzie srednio wieksze o 2-3l od 323/328. Juz tak sie na nia nie napalalem ale nadal wziolem pod uwage jej kupno. Myslelismy , ze obejrzymy ja we wtorek ale sniezyca pokrzyzowala plany. W srode zostala juz najprawdopodobniej sprzedana bo znikla z ogloszenia.Sprawa zamknieta choc szczerze nie zalowalem .. Zarobilbym na tym samochodzie w PL ale ja szukalem auta dla siebie nie na handel...
Sroda 9.00 Berlin

1 ogledziny. Na placu komisu piekna 323ci na xenonie w pieknym kolorze . Auto od turasa.
MOwie ogladamy. Przebieg 118tys . Ksiazka do wgladu , kiera jak nowa ,motor bajeczka.
Test miernikiem. Bok malowany ale widac , że profesjonalnie (najprawdopodobniej w BMW)
Byla obcierka parkingowa. Nie skreslilem auta bo nie oszukujmy sie 10 lat samochod a
lakierowane 2 elementy to pryszcz. 0 korozji. SIlnik widac , ze po myciu no ale chodzil idealnie . Samochod nie byl picowany na sprzedaz. Co mnie zniechecilo do tego samochodu?
Srodek! Jak to od wlocha (bo stamtad bylo auto) plastiki pozdzierane , wnetrze brod, uszczelki pourywane, tapicerka pociapana nie wiem czym . Fakt kosmetyka ale odstraszyla
mnie niesamowicie. Mimo , że utargowalem 700 euro . Za to spokojnie bym go doprowadzil do stanu idealnego no ale powiedzialem "obejrzyjmy cos jescze, chce miec skale porownawcza"

2. Ogledziny 2km dalej. Srebrna 323ci z oryginalym przebiegiem 100tys. Auto rowniez od turasa ale bylo naprawde w super stanie. Srodek jak nowy , samochod od 1 wlasciciela,
blottnik byl malowany, 0 korozji. Czemu nie kupilem ?
Radek mi go odradzil po tej cenie bo kosztowal 7500 a nie mial ani dobrej felgi ani nie grzeszyl wypasem . Szczerze na mnie tez nie zrobil wrazenia no i cena byla ciut za wysoka choc na upartego bym ja kupil..

NO I NAJWAZNIEJSZE JAK DL A MNIE :]

3. Myslimy co teraz. 2 opcje czarna do ktorej mamy 400km oraz 328 z Lexusa 500km .
Pierwsze telefon. Dzwonimy w sprawie czarnej czy aktualne , jaki stan itp. Gosc wydawal sie
wiarygodny wiec wsiadamy w 540 i jazda 400km .
Dotarlismy okolo 16.30. Pierwsze wrazenie extra.. Bierzemy miernik i jedziemy i tu szok!
Absolutnie żaden element nie byl lakierowany! NIe dowierzalismy i posprawdzalismy nawet bardzo miejscowo i nic. Lakier w idealnym stanie. JEst 1 malutki mankament ktoey usune kosztem 20-30zl Mianowicie ktos najprawdopodobniej przytrzasnol cos klapa baga i zszedl lakier i zrobil sie nalot rudej bardzo malej wielkosci. Trzba lekko oczyscic i malutka zaprawdke zrobic.
Sluchajcie samochod ma 188tysiecy przebiegu i jest od 1 wlasciciela NIemca ktory mial 70 lat ! Wszystko potwierdza brief . Ostatni serwis z wrzesnia 2009. No to mowie odpalamy.
Motor idealnie zastartowal na zimym , 0 falowac, cichutenka praca. Radek mowi "bomba"
Dobra wnetrze. Jak je zobaczylem to mowie szok ! Jak nowe. 0 rys , 0 otarc. Kierownica nie
wygladala nawet na 180tys! . Radek jasno stwierdzil "dziadzia robil dlugie trasy"
W srodku pachnie nowoscia. ! DObra samochod powedrowal na kanal . Ogladamy spod.
Nie uwierzycie. Wszystko w tym samochodzie jest w oryginale. Nie znaleźlismy nic
do czego mozna bylo by sie naprawde przyczepic!. Auto nie wyglada na 10 lat
Potwierdzeniem moze byc fakt , że dziadek zostawil go w salonie BMW. Gosc z komisu mial z nimi uklady i sprzedawal praktycznie same BMki od nich. Zreszta sam jezdzil X5
Samochod ma naprawde znana historie. Na wszystko sa papiery . POsiada 4 kluczyki!
SAmochod byl drogi ale dostalismy super rabat. No i takiego goscia jaki byl w ym komisie (niemiec) mozna uwazac za ideal sprzedawcy. Wchodzimy . Kawka. Bardzo mila rozmowa.
Wkoncu sie zdecydowalismy na samochod . Pytamy (jest godzina 19) ."czy zna pan jakis warsztat gdzie mozna dostac jescze zimowki bo nie bedziemy wracac na lecie do PL'
Gosc do nas ; "panowie nie ma problemu zaraz zalatwie" Czekamy 10min i p rzyjezda
z nowiuskimi 15 na oryginalych aulamach BMW" W Pl za same takie opony zaplacilbym
z 1000zl a u niego za 200 euro dostalem je z oryginalymi alumami ;) Zeby byl smieszne
gosc sam nam je wymienil . Chcielismy to zrobic sami ale mowil spoko spoko zrobie.

My szok . Radek stwierdzil ze odkad jezdzi po DE nigdy nie spotkal tak profesjonalnego
sprzedawcy.
Juz na sam koniec gosc nam powiedzial , ze podjelismy super decyzje bo autko naprawde
jest profi...

Naprawde jak zobaczylem ten samochod to sprawy wyposazenia zeszly na 2 plan bo stan oraz kolor rekompensowal dla mnie wszystko. Chcialem czarne copue mam czarne coupe.
Na mody bedzie czas . POki co musze sie nacieszyc tym co mam:) Felga dla mnie jest super i nie zamierzam jej zmieniac poki co :) Jedyne co chce zrobic to wspomniany nalot rudej .
Na wiosne tez pewnie zakonserwuje woz
Pewnie do samochodu powedruja biale kieruneczki.
No i co do samej przesiadki. JAzda tym samochodem bajka. Dynamika jest naprawde super.
TO uczucie jak zapinam 5 i samochod ciagnie pieknie od 50km/h . NIe wspomne co sie dzieje po 4000rpm :D w 316 tego nie bylo ;D
Dopiero wczoraj przekonalem sie co tzn slyszeć dźwiek rzedowej 6 ;]Masakra.
Tej dynamiki ktora posiada ten samochod w moich okolicach pewnie nie wykorzystam i
ciesze sie ze kupilem ten samochod.
Ano i kolejna mila dla mnie sprawa,
Predkosc z trasy 140-180 i spalanie na kompie 8,3 litra ;] a wierzcie mi ze czesto but w podlodze bo wkoncu trzeba bylo poprobowac. Na baku wyszlo jakos 700km
Dodam , ze w 316 robilem 650 . Fakt to 700km z 323 to byla trasa no ale mysle ze okolo 600km na baku w moich warunkach zrobie a nie ukrwywam ze to spalanie jest dla mnie
super przy tej dynamice

W samochodzie jest do wymiany tylko olej nic wiecej
Hamulce sa w super stanie, 0 stukowo w zawieszeniu. No i bylem barzo zdziwiony ,ze na naszych dziurach nic w samochodzie mi nie trzeszczy :]

Radek powiedzial ttylko 1 zdanie

"JAK TEGO [cenzura] NIE KUPISZ TO CIĘ STĄD NIE WYPUSZCZE :rotfl: :rotfl:

"Kupiles golasa ktory ma tylko 170km" :]

Teraz tylko pozalatwiac formalnosci i szykoawc samochod na wiosne :)

Wiesz co, Przemek, czytając to co napisałeś, z każdym zdaniem co raz bardziej Ci zazdroszczę ;)

Świetny samochód, wszystko gitesik, co do wyposażenie, takie jak będziesz chciał i takiej jakie Ci będzie potrzebne to sobie wymodujesz. Nie będzie większego problemu. Tylko pieniądze, normalne

Okey... Reasumując, strasznie, strasznie ale to strasznie, przestrasznie cieszę się, że w końcu kupiłeś i życzę Ci samych powodzeń i cieszenia się z samochodu. Powodzenia Przemek :super:

Do zobaczenia ;)

PostNapisane: 4 lutego 2010, 14:57 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E92
Kod silnika: 335d
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=86&t=56077
gratuluje kupionej furki :super: ale poszedles z tym a4 :)))) heheh
Ktory rok tego bmw?

PostNapisane: 4 lutego 2010, 15:13 
Przyjaciel forum

forest napisał(a):
Ktory rok tego bmw?

Poczekajmy chwilę, Przemek się ogarnie, rozkoduje VIN, zrobi galerię. Wszystko na pewno będzie :)

PostNapisane: 4 lutego 2010, 15:32 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 123d 850 F10
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=98534&start=0
jaki silnik w koncu w tej czarnej? bo nadal ie wiem

PostNapisane: 4 lutego 2010, 15:34 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E38 730d
Kod silnika: M57
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=153718
DarPiet napisał(a):
jaki silnik w koncu w tej czarnej? bo nadal ie wiem

to nie 323Ci :?:

Obrazek

PostNapisane: 4 lutego 2010, 15:35 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E92
Kod silnika: 335d
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=86&t=56077
323ci

PostNapisane: 4 lutego 2010, 15:41 
Częsty bywalec

binta napisał(a):
forest napisał(a):
Ktory rok tego bmw?

Poczekajmy chwilę, Przemek się ogarnie, rozkoduje VIN, zrobi galerię. Wszystko na pewno będzie :)

oj bedzie bedzie.napewno nie za chwile :rotfl: trzeba sie nacieszyc koledzy i pozalatwiac to i owo pozatym sezon nie dopisuje na robienie fotek ale mysle ze przemo wklei bynajmniej dwie, cale autko i w srodku czyli dwie najwazniejsze :super: przemo musi tez oblac :piwo: :rotfl:

PostNapisane: 4 lutego 2010, 15:43 
Zacna persona forum

Moje BMW: Sędziwy Paździerz
germanmpower napisał(a):
przemo musi tez oblac

No to browar dla każdego forumowicza teraz, co by dobrze służyła :hyhy:

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 612 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 31  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1