Po pierwsze dziękuję ślicznie wszystkim za bardzo miłe komentarze

Miło się to czyta i podnosi na duchu

Teraz tak:
Morfii napisał(a):
Dawaj środek
Sebuś napisał(a):
dodaj szybko jeszcze foty środka
Standardowy szary welur + drewienko + duży mid + lichtpaket + multifunkcja

Nic specjalnego, aha i rozdarty fotel kierowcy

Marzy mi się szara skórka
BRAWET napisał(a):
jak zabawa w śniegu z automatem
Świetnie

Skrzynia nie głupieje na "D" czego się trochę bałem, trzyma cały czas jeden bieg, więc luzik jest i w dupę nie dostaje za mocno

bartiadams napisał(a):
Z tego ta dokładka zderzaka jakoś mi nie leży za bardzo
Oyginalna dokładka zderzaka ze SportPaket BMW, tak jak na początku jak ją kupiłem nie byłem przekonany, tak po kilku miesiącach jak były te wielkie śniegi ją zdjąłem i ten przód bez niej wygląda zdecydowanie gorzej
Ze zmian planuję jeszcze:- 4 kanałowy wzmacniacz i zrobienie od nowa instalacji audio, ale pozostając przy ori radiu, myślę, że będzie dobrze

,
- Być może szara skórka, ale to być może, bo nie wiem, czy będę miał "wolne" 1500zł na taką zabawę,
- Obniżenie auta... To na wiosnę jest praktycznie pewne, Mazdę miałem obniżoną o 35mm i była bajka

,
- Być może pomalowanie listew dookoła w kolor auta jak w modelach po lifcie,
- Bardzo mnie kusi oryginalna lotka z M-pakietu na tylną klapę, ale nie wiem czy nie będzie się to gryzło z tą chromowaną listwą,
Także jak widzicie, nic na siłę, wszystko z młotka

Wszystkie moje zmiany muszą być milion razy przemyślane, bo zrobić wioskę jest bardzo łatwo, a tu chodzi o subtelną elegancję

Tymczasem w piątek otrzymałem od kolegi karton pełen atrakcji

Brakuje jeszcze tylko tarcz

Które będą również ciekawe, ale to już jak się troszkę cieplej zrobi i będą letnie felgi

Jeżeli ktoś ma jakieś jeszcze pomysły lub komentarze do moich planów to chętnie posłucham

Zawsze to kilka głów, a nie jedna

Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam