BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 6 maja 2025, 18:59

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 150 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Czy popierasz wycofanie się bmw-sport.pl z plebiscytu AŚ na najlepszy fanklub 2010?
Ankieta wygasła 11 lutego 2010, 19:51
Tak, jestem za. 60%  60%  [ 96 ]
Nie, jestem przeciw. 40%  40%  [ 64 ]
Liczba głosów : 160
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Czy jestes za rezygnacja bmw-sport.pl z plebiscytu AŚ?
PostNapisane: 6 lutego 2010, 20:08 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e34, e36
speedy_uk napisał(a):
Gumiś napisał(a):
P.Schreyer napisał(a):
forumowicz vw-passat.pl

idz stąd :!:
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

I tak nie pójdzie, skasujcie koledzy mu konto!

Póki ktoś nie używa wulgaryzmów to dlaczego chcemy go wyganiać? Pożegnał się, ale ma coś do dodania. Ja lubię rozmowę na poziomie a taka kolega z forum passata przedstawia.
Trochę wyrazistości Panowie.... :)

Temu co pisze, a nie ma dowodów - papier przyjął wszystko - reszta wkrótce.
Prawda jest jak d... każdy ma swoją....[/color]

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 6 lutego 2010, 20:35 
Zacna persona forum

Moje BMW: E90 LCI
Kod silnika: N47D20C
Koledzy (koleżanki :) ), fajny jest ten konkurs, ale nie łudźcie się że cokolwiek jest przez AS kontrolowane. Pracuję w branży IT i zajmuję się bezpieczeństwem internetowym od ponad 2 lat, wiem już co nieco z doświadczenia i uwierzcie że AS nic nie zrobi, żeby wyeliminować fałszywe głosowanie. Nie ma póki co na to opcji a system, który zlicza głosy nie należy do najlepszych. Na zakończenie, mój znajomy (nie mi go oceniać) wygrywa już 3 rok z rzędu bardzo fajną nagrodę w znanym konkursie na znanym portalu dla pewnej grupy ludzi. Tajemniczo brzmi ale nie ma sensu robić reklamy. Gość zna się trochę na programowaniu. W tym roku przez to "dourządził" sobie kuchnię :) Tak więc konkurs konkursem, na pewno większość głosuje fair-play ale uwierzcie mi, że nie ma większego problemu z obejściem zabezpieczeń AS i puknięciem części głosów na około - czy to będą nadzorować czy nie. A nawiązując do postów dot. IP - fajnie że AS na to wpadł i blokuje dublowane głosy ale to jest podstawa podstaw, potem jest cała reszta :) Pozdrawiam!

PostNapisane: 6 lutego 2010, 20:37 
Pierwsze kroki

d0nTtOuChm3 napisał(a):
Póki ktoś nie używa wulgaryzmów to dlaczego chcemy go wyganiać? Pożegnał się, ale ma coś do dodania. Ja lubię rozmowę na poziomie a taka kolega z forum passata przedstawia.
Trochę wyrazistości Panowie.... :)

Dziękuje kolego, chociaż jeden z was rozumie. Co do zniknięcia z listy, to nie znikneliśmy tylko z kilkoma klubami byliśmy na samym dole tabelki. Było jakieś dziwne sortowanie i tabelka wyglądała tak

100
60
5200
4700
4500
40
3400
32
20
1500
1257
11
11

Więc AS nie zresetował głosowania, tylko poradził sobie w końcu z sortowaniem wyników. Gdy AS nas zawiesił podchodziliśmy pod 10tysi jak nas odwiesili mieliśmy coś ponad 11 tysi. I nikt z was się nie domyślił dlaczego??? Tylko odrazu oszczerstwa, że gramy nie fair. Otóż był to ewidentny efekt działania jakiegoś bota pod naszym adresem, który miał na celu podłożenie nam świni. Od samego początku nie używaliśmy żadnych botów i albo uwierzycie albo nie, to wasza sprawa. Gdy informowaliśmy znajomych o głosowaniu, od razu mówiliśmy że wystarczy nam jeden głos i nie używajcie żadnych automatów. Bo spodziewaliśmy się decyzji AS że głosy oddawane z automatu nie będą uwzględnione i albo nas skreślą, albo (czego mamy teraz efekt) zaczną odejmować te punkty.
Vanduch napisał(a):
Gdzie twoja konsekwencja? :dobani:

I tak prawda. Pożegnałem się i poprosiłem waszego administratora o skasowanie mojego konta. Ale jak takie coś się słyszy
PAMO napisał(a):
Gdyby wyrzucili Passat Club, który ewidentnie oszukiwał

i późniejsze jego wyjaśnienia, to przepraszam was bardzo. Nie pozwolę pluć sobie w twarz. I pewien jestem, gdyby na moim forum pokazała się takowy wpis, opisali byście to tak samo, że passaty znowu się was czepiają.
AdRian52 napisał(a):
Hmmm, będziesz tu mówił kto może się wypowiadać a kto nie?

Tak kolego. Ponieważ moja wypowiedz tyczyła się dokładnie pana PAMO, nie was wszystkich.
I tak samo zareagował wasz forumowicz,
ROGER-NYSA napisał(a):
Dlatego możesz przypuszczać domyślać się ,tworzyć swoje teorie ale nie wypada pisać "Gdyby wyrzucili Passat Club-to możemy zostać"
Oni postrzegają sytuację identycznie jak my. Sprawa jest wyjaśniona a Ty się budzisz w sobotę rano i dolewasz oliwy. PO CO ?

Więc trochę nie rozumie waszego spięcia, gdy próbuje wyjaśnić sprawę. I nawet jeśli skasują moje konto z waszego forum, to jest tu jeszcze kilku kolegów, którzy przyznali się, że szpiegują wasze forum i na pewno też będzie starało się wyjaśnić niejasności, które będą padały pod naszym adresem z waszych ust. A jeśli nie, to założę kolejne konto. Tylko po to by nie dać oczerniać naszego forum.

Z poważaniem
forumowicz vw-passat.pl

I zalogowanie się na waszym forum pod tym nickiem było zrobione przeze mnie specjalnie. Ale nie do wywoływania zamieszek, tylko do ujawnienia się pana P na moim forum.

PostNapisane: 6 lutego 2010, 20:40 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e34, e36
Koleżanką jestem...dlatego mam empatię :)
Pozdrawiam. :D

Temu co pisze, a nie ma dowodów - papier przyjął wszystko - reszta wkrótce.
Prawda jest jak d... każdy ma swoją....[/color]

PostNapisane: 6 lutego 2010, 20:55 
Pierwsze kroki

d0nTtOuChm3, Przepraszam, moja kulpa :)

I zalogowanie się na waszym forum pod tym nickiem było zrobione przeze mnie specjalnie. Ale nie do wywoływania zamieszek, tylko do ujawnienia się pana P na moim forum.

PostNapisane: 6 lutego 2010, 21:03 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46 Touring
Kod silnika: Klekot M47
P.Schreyer, jak umawiasz się z kolegą na wódkę to też tak to wygląda, że mówisz, że nie pójdziesz a potem go namawiasz na tą wódkę?
Daj spokój...
Pomijając fakt, że co najmniej dziwna jest twoja obecność tutaj u nas, to ja osobiście nie widzę sensu rycia, robienia podkopów, zwiadów i wywiadów u nas tak jak np. ja nie zaglądam do was bo w gruncie rzeczy passat czy też vw mi nigdy nie leżał i nie imponował i tyle...
Weź się już nie ośmieszaj tutaj :dobani:
Bo to tylko źle o tobie świadczy :cwaniak:
Jesteś facet? To postępuj jak facet :cool:
A to
P.Schreyer napisał(a):
I nawet jeśli skasują moje konto z waszego forum, to jest tu jeszcze kilku kolegów, którzy przyznali się, że szpiegują wasze forum i na pewno też będzie starało się wyjaśnić niejasności, które będą padały pod naszym adresem z waszych ust. A jeśli nie, to założę kolejne konto. Tylko po to by nie dać oczerniać naszego forum.

Ty jesteś poprostu śmieszny :rotfl: :rotfl: :rotfl:
A dodam tylko tak na koniec, że właśnie dzięki takim osobom jak ty (pomijając winę AŚ) ten konkurs zrobił się taki a nie inny :dobani: .
Niestety :(

PostNapisane: 6 lutego 2010, 21:25 
Pierwsze kroki

Kolego Vanduch, czy znasz w ogóle powód dla którego zarejestrowałem się na tym forum??? opisałem to dokładnie ze szczegółami.

A powód mojej obecności już nie ma na względzie wywiadów i podkopów, tylko sprostowanie waszych opinii o nas. To już jest teraz tylko jedyny powód mojej obecności tutaj. Tak jak kolega z mojego forum Charunio został przez was wyzwany, bo opowiedział sytuacje jaka miała miejsce z bmw na cb radiu.

I faktycznie, ty nie zaglądasz na moje forum, ale kilku twoich kolegów na pewno. I na moim forum przestaliśmy się czepiać innych klubów i wy nie macie powodów do opisywania tego u siebie lub zakładać konta na moim forum i tam wyjaśniania pewnych spraw.

Przestaniecie pisać o moim forum, ja przestane tu się odzywać.

PostNapisane: 6 lutego 2010, 21:47 
ehhhhhh

to tylko potwierdza negatywne stereotypy o kierowcach passatów :/

PostNapisane: 6 lutego 2010, 22:14 

Moje BMW: ....................
Kod silnika: ....................
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... lit=wodzu6
Zakończmy wreszcie tą farsę, Panowie apeluję do Was !!!!! :mur: :mur:

PostNapisane: 6 lutego 2010, 22:22 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
Koniec, basta :szok:

PostNapisane: 6 lutego 2010, 22:26 

Moje BMW: E46 Touring
Kod silnika: Klekot M47
Fryderyk napisał(a):
ehhhhhh

Ale lufy mają jak (nie przymierzając) u ciebie w avatarze ;) :rotfl: :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 7 lutego 2010, 04:02 
Pierwsze kroki

Moje BMW: R.I.P. e39 530d T.
Kod silnika: M57 D30
Koledzy i Koleżanki,
No ni ch**a, nie mogę już zrozumieć. I od razu mówię, nie zamierzam nikogo obrazić.
Wpada człowiek z vw-passat.pl do nas, ma dobre intencje (no raczej szczere, po co miałby kłamać), chce załagodzić sytuację, ładnie i dokładnie wszystko tłumaczy, a Wy mu wrzucacie, wyganiacie? Co to ma być? Tutaj akurat to ja się solidaryzuję z szanownym Passatowcem.

Vanduch napisał(a):
Ty jesteś poprostu śmieszny

Vanduch, to ty jesteś śmieszny, kolego. Nie rób scen, nie unoś się honorem. Gość chce rozmawiać jak człowiek, a wy tu wyjeżdżacie z jakimiś dziwnymi tekstami itp. P.Schreyer orientuje się w temacie konkursu, raczej lepiej niż Ty, z tego co widzę.

Tak, jak nie popieram tego, co Passatowcy mówili wcześniej u siebie, tj. różnego typu wjazdy wprost i aluzje obraźliwe dla właścicieli BMW, tak tym bardziej nie popieram tego, że na naszym forum dzieje się teraz dokładnie to samo, co u nich wcześniej, a czego już zaprzestali.

Panowie (bo Pani zachowała się w porządku :) ), APELUJĘ, żebyście zaprzestali robić wioskę i uszanowali to, że Passat-driver chce wszystko wytłumaczyć, i - jak było wspomniane - wypowiada się na poziomie (w przeciwieństwie do niektórych tu :/ ), żeby nie było problemu między forami.

P.S. Pisząc tego posta mam świadomość, że narażam się tej części forumowiczów, do której apeluję.

Szanowny Panie P.Schreyer - masz w tej chwili moje poparcie.

Obrazek

PostNapisane: 7 lutego 2010, 10:30 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46 328i
Kod silnika: M52
A kiedy właściwie kończy sie te burdello-głosowanie?, w sumie myślę, że Autoświatowi na złość nie zrobimy bo im to wisi, proponuję wycofać się i na każdym forum marki, która nie do końca uczciwie bierze udział w głosowaniu pogratulować wygranej...

PostNapisane: 7 lutego 2010, 10:56 

Moje BMW: ....................
Kod silnika: ....................
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... lit=wodzu6
Kubs, :ok:

PostNapisane: 7 lutego 2010, 13:07 
Przyjaciel forum

Garaż: 93' E36 Sedan Calypsorot
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=107879

99' E46 Coupe Topasblau
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=119679

07' CLS W219 7G-Tronic
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=151028

04' C200 Kompressor Polift
Fryderyk napisał(a):
ehhhhhh

Ale Przynajmniej wiemy z tego całego zamieszania, że koledzy z passata mają duże hu :cenzura:
I nawet na CB się tym chwalą :padam:

Był: 99' E46 Coupe 320Ci Topasblau - Smerfeta (2012-2015)
Jest: 07' Mercedes-Benz CLS W219 320CDI 7G-Tronic - Czarna Locha (2015-Obecnie)

PostNapisane: 7 lutego 2010, 16:19 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M4 M6
Kubs napisał(a):
Koledzy i Koleżanki,
No ni ch**a, nie mogę już zrozumieć. I od razu mówię, nie zamierzam nikogo obrazić.
Wpada człowiek z vw-passat.pl do nas, ma dobre intencje (no raczej szczere, po co miałby kłamać), chce załagodzić sytuację, ładnie i dokładnie wszystko tłumaczy, a Wy mu wrzucacie, wyganiacie? Co to ma być? Tutaj akurat to ja się solidaryzuję z szanownym Passatowcem.

x2

dokładnie,

więc po z niego łacha drzecie niepotrzebnie ??, jeszcze chwila i trzeba bedzie piaskownice zamknąć widze :znudzony:

Dzordz-E36 napisał(a):
Fryderyk napisał(a):
ehhhhhh

Ale Przynajmniej wiemy z tego całego zamieszania, że koledzy z passata mają duże hu :cenzura:

co zrobić . . .tak samo "kulturalni" ludzie trafiają się w VW jak i w BMW

Dziwie Ci się kolego Drozd a właściwie twojej wypowiedzi bo mniemam że burzysz się jak ludzie szufladkują kierowców BMW na buraków itp. a sam wszystkich kierowców VW do jednego wora wpychasz . . .

w każdym stadzie trafi się czarna owca . . .

PostNapisane: 7 lutego 2010, 16:34 
Przyjaciel forum

Garaż: 93' E36 Sedan Calypsorot
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=107879

99' E46 Coupe Topasblau
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=119679

07' CLS W219 7G-Tronic
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=151028

04' C200 Kompressor Polift
ANDREW E36 napisał(a):
Kubs napisał(a):
Koledzy i Koleżanki,

x2

dokładnie,

więc po z niego łacha drzecie niepotrzebnie ??, jeszcze chwila i trzeba bedzie piaskownice zamknąć widze :znudzony:

Dzordz-E36 napisał(a):
Fryderyk napisał(a):
ehhhhhh

co zrobić . . .tak samo "kulturalni" ludzie trafiają się w VW jak i w BMW

Dziwie Ci się kolego Drozd a właściwie twojej wypowiedzi bo mniemam że burzysz się jak ludzie szufladkują kierowców BMW na buraków itp. a sam wszystkich kierowców VW do jednego wora wpychasz . . .

w każdym stadzie trafi się czarna owca . . .

Nie wiem dlaczego Cię to dziwi... Mnie natomiast dziwi po co takie sytuacje opisywać?
Wiadomo, że w każdej marce nie zależnie czy to VW czy BMW, fiat, MB, zawsze trafi się burak chcący się pokazać i popisać.
Ale po co to nagłaśniać i opisywać?! chyba tylko po to by dolać oliwy do ognia i zaostrzyć sytuacje.
Co do samego Szanownego Pana P.Schreyer, z forum Passat myślę, że na tym forum nikt mu źle nie życzy. I nie kieruje do niego złego słowa.
Możemy być źli tylko i wyłącznie na AŚ a nie na nasze poglądy marek którymi jeździmy.

Był: 99' E46 Coupe 320Ci Topasblau - Smerfeta (2012-2015)
Jest: 07' Mercedes-Benz CLS W219 320CDI 7G-Tronic - Czarna Locha (2015-Obecnie)

Ostatnio edytowano 7 lutego 2010, 16:43 przez Dżordż, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 7 lutego 2010, 16:42 
Forumowicz

Moje BMW: e30
Kod silnika: narazie m40
Czy ta ankieta będzie miała wpływ na coś czy nie? Myślę ze jak 2/3 głosów będzie oddanych na tak to wynik powinien być wiążący.

PostNapisane: 7 lutego 2010, 17:56 
Zacna persona forum

Moje BMW: e34, e39
Kod silnika: m50b25, m51b25
Garaż: e34 m50b25
e39 m51b25
Kubs napisał(a):
Koledzy i Koleżanki,

To poczytaj sobie inne wypowiedz tego "kolegi" co wszystko "tak ładnie tłumaczy" w innym temacie związanym z konkursem. kpi sobie z nas prosto w oczy i tyle..

Zobacz co na forum pasata koleś wypisuje, jak dla mnie to on nawet nie jest od pasatów, tam też jest koleś pod tym samym nickiem i miesza u nich, http://forum.vw-passat.pl/showthread.ph ... 44&page=13 prześledz temat potem dopiero się wypowiadaj o kimś.. :zdegustowany:

Just to stay alive...

PostNapisane: 7 lutego 2010, 18:08 
Pierwsze kroki

marcin1341 napisał(a):
proponuję wycofać się i na każdym forum marki, która nie do końca uczciwie bierze udział w głosowaniu...
szanowny kolego, tym cytatem powaliłeś mnie niesamowicie. otóż przyznajesz, że twoje własne forum leci w kulki. Po prostu ........ no jesteś ........ brak mi słów.
Kubs napisał(a):
Szanowny Panie P.Schreyer - masz w tej chwili moje poparcie.
Dziękuje, kolejna osoba, która potrafi zrozumieć idee mojej obecności na tym forum.
Dzordz-E36 napisał(a):
O tym cb-radiu to chyba przeczytałeś po łepkach tylko. CHodziło o kierowce bmw, który zapytał mojego kolegi co ma pod maska. On odpowiedział, ze 1,9 z turbinka. Na co kierowca bmw po prostu się zaczął przechwalać "A ja mam 2 turbinki i ...." nie pamiętam dalej, na co moj kolega postanowił też się odgryść i powiedział "a ja mam dużego ...."
sparco1020 napisał(a):
Zobacz co na forum pasata koleś wypisuje, jak dla mnie to on nawet nie jest od pasatów, tam też jest koleś pod tym samym nickiem i miesza u nich, http://forum.vw-passat.pl/showthread.ph ... 44&page=13 prześledz temat potem dopiero się wypowiadaj o kimś.. :zdegustowany:
Kolejna osoba, która czyta własne forum po łepkach. Powtórzę więc to jeszcze raz. Nie mam nic wspólnego z gościem pod tym samym nikiem na forum passata. A powód mojego logowania, też już tutaj dokładnie opisałem. To było moje podejrzenie, że pan P jest od was szpiegiem, dlatego odwróciłem role i zrobiłem tak samo na waszym forum.
sparco1020 napisał(a):
To poczytaj sobie inne wypowiedz tego "kolegi" co wszystko "tak ładnie tłumaczy" w innym temacie związanym z konkursem. kpi sobie z nas prosto w oczy i tyle..

Z miłą chęcią chciałbym, żebyś przytoczył jakiś cytat i zwrócił uwagę na datę tej wypowiedzi i późniejsze przyznanie się moje, że jestem z innego forum.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 150 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1