GARCIA RAMIREZ napisał(a):
yeahman napisał(a):
A nie macie czasem wrażenia że czasem ten brak kultury (i rozumu bo tu o życie i zdrowie się często rozchodzi) jest spowodowany zazdrością do BMW..?.
Tak być może, ale raczej w stosunku do najnowszych modeli BMW a nie do E36
Cytuj:
- niedość że głupi to jeszcze nie ma czym szpanować.
Szpanowanie w E36 przy obecnej ilości zdecydowanie lepszych i nowszych i wypasionych aut też pewnie nie jest łatwe. Tu raczej mowa o zjawisku: " O, kupił se kilkunastoletnią beeme i uważa sie za wielkiego Figo Fago.
Garcia widzę że jesteś przeciwnikiem E36. To piękne auta i mnie się bardzo podobają tak jak kilku setkom innych userów tego forum. Widze że masz E46.. Wyobraź sobie czarne
E36 Cabrio z błyszczącym lakierem i piękną skórą w środku, na glebie i ładnej 18" feldze z ładnymi lampami, błyszczącym wydechem i dobrym nagłośnieniem, wożącą się majestatycznie 50km/h po mieście.. napewno zrobi duuuużo większe wrażenie niż seryjne 4 drzwoiowe E46 i z tym się zgodzi chyba każdy.
A przy lanosie to E36 jest limuzyną z najwyższej półki

Tak czy inaczej E36 moim zdaniem nie jest starym zdezelowanym autem (moje takie napewno nie jest). Moja Bunia jest w świetnym stanie technicznym, wizualnym i zapewniem Cie że bardzo ładnie wygląda. Często ludzie oglądają się gdy jadę po mieście moją ślicznotką mimo tego że nie jest to najnowszy model. Zresztą to co drażni innych to napewno nie limuzyny bo z takimi oni nawet nie chcą konkurować tylko właśnie takie starsze modele od których uważają się lepsi owi 18nastolatkowie z blondynkami w tatusiowych lanoskach. Zobacz jakie emocje potrafi wzbudzić jakiś rekinek.. napewno więcej osób by się porwało z rekinkiem do boju niż z nową 7 i tego jestem pewnien. Z nowymi limuzynami wiedzą że lepiej nie zadzierać.
p.s dla Garci: po wakacjiach będe się rozglądał za E46 2.0D. Czasy lansu dobiegają końca