spider napisał(a):
Masz prawo tak myslec,co wcale nie oznacza ze tak jest w rzeczywistosci.
Co to znaczy "że tak jest w rzeczywistości" ? Tak odbieram SUBIEKTYWNIE te modele, DLA MNIE, JA nie czuje, MI nie pasuje. Póki mam alternatywę, wezmę COŚ INNEGO. Poza tym, zaznaczyłem, małolitrażowe, quattro, większe silniki- są naprawdę fajne. Piszę na podstawie własnych doświadczeń i odczuć, które towarzyszyły mi podczas jazd testowych. Nie znalazłem w tych samochodach nic urzekającego, jak w np. W190, albo A4 quattro, które po mojemu zdecydowanie zmienia odbiór A4.
btw. A3 i compact- jestem raczej być skłonny się w tym wypadku z Tobą spider zgodzić, ale za mało miałem styczności z nimi, żeby się wypowiedzieć w 100%.
mroova81 napisał(a):
Z tym gaywagen fryderyku pokazałeś jedynie, że jesteś trolem forumowym, więc nie dam Ci satysfakcji i nie podejmę dyskusji. Szukasz na siłę zaczepki. Poza tym 13tyś postów mówi, że większość życia spędzasz za klawiaturą, a nie za kierownicą. Nie znasz się na samochodach, co najwyżej na BBcode. Narka!
Trollem forumowym? Tak, mam dużo postów, przy tym póki były punkty pomógł, byłem w pierwszej 3., albo pierwszej 5, to o czymś świadczy, jestem moderatorem, pisze tu i tam i się wczuwam- tak.
Ale trollujesz Ty- ja się nie doczepiam do innego użytkownika i go nie obrażam. Fakt, wyrażam czasami opinie bardzo jasno i zrozumiale

Ale takie gadki o znaniu się o samochodach- UDOWODNIJ TO, a mnie nie pomawiaj. Nie znasz mnie osobiście, nie wiesz czym się zajmuje na co dzień, więc z całym szacunkiem- odpulaj