Pare pytan z mojego tematu, by nie trza bylo skakac, no i juz nie bede zasmiecal u mnie
jeffrey1212 napisał(a):
to dobra cena mi sie wydajepoczekam na zestaw do mojego
spoko, jak bedzie to dam Ci namiar
binta napisał(a):
Mam nadzieje, że zobaczę kiedyś na żywo
Rowniez mam nadzieje
arthuro7777 napisał(a):
tomek-gti zamawiales tego Dynavina od tego typa z e46fanatics?powiedz prosze co jest z tym wykonczeniem poanelu przedniego bo chlopaki sie skarza ze troche to nie halo...i ze przyciski ciezko chodza.
Tak od bmwcardisigns (silviu e46 coupe matt).
Przyciski glosno klikaja, ale w ogole mi to nie przeszkadza, po wypowiedziach tych, ktorzy otrzymali to jako pierwsi myslalem, ze bedzie wiele gorzej. Chodza solidnie, lecz glosno (to swiadczy chyba o ich nowosci i nieuzywalnosci). Pokretla ladne, ruszaja sie na lewo i prawo, ale i to nie przeszkadza w uzytkowaniu, i w trakcie obslugi nie zwraca na siebie uwagi (wg. mnie jest to forma amortyzacji przypadkowego dotkniecia a nizeli zamierzonego ruchu poziomego, badz pionowego-jest on poprostu dostosowany do czychajacych na niego niebezpieczenstw grubych, paluchow.....tak jak w kazdym innym radiu z pokredlem). Ja poprostu po postach kolegow zaczalem paluchem z lewej na prawo i wtedy to zauwazylem inaczej bym tego nie zauwazyl. One maja sie krecic, a to robia bardzo dobrze.
bartiadams napisał(a):
I powiedz czy sam montowałeś? Czy dużo z tym zabawy i w ogóle jak wrażenia ??
Montowalem sam, lecz z pomoca chlopakow z e46fanatics, mialem pare pytan przed montazem: gdzie umiejscowic anteny itp. Nie jestem specem, ale poradzilem sobie bez problemow, tylko z wymontowaniem nawiewow pomogl mi brat...trzabylo ostro szarpnac hahahahaha
Nie ma zadnych niespodzianek....Plug&Play!!!!!!
ironman napisał(a):
Ciekaw jak gra, i co z navi . Testuj i opisuj dokładnie na forum
Gra duzo lepiej niz ori kaseta!!!!!!!!!!! Na poczatrku twierdzilem ze jakies 30%, ale po nastawieniu wszystkiego jakies 100%, jezeli zmienie glosniki bedzie niezle, bo ustawiem jes niemalo
KU84 napisał(a):
Z wyglądu bardzo ładnie, ciekawe jak w praktyce.
Praktyka jak narazie super poprzez obszerna i prosta obsluge, tylko navi jeszcze do konca nie przetestowalem. Czy dobre okaze sie z czasem uzytkowania, poki co jest bardzo dobrze: optyka, i jakosc dzwiekowa. Takie sa moje pierwsze wrazenia. Na fotach, na ekranie znajduje sie folia ochronna od producenta, ....nie chcialem moimi brudnymi, monterskimi paluchami tam dzisiaj jezdzic....Z czasem przykleje folie ochronna, bo dotykowy mimo folii dziala bez zarzutu.

Teraz tylko kwestia bardzo dobrej jakosci glosnikow, co na dniach nastapi ( radio sobie na nie zasluguje).
Pozdro
http://www.youtube.com/watch?v=VmNl81FvxMU