spider napisał(a):
Ja wiem,ze moze i chcesz dobrze.Ale badz realista ilu na tym forum stac na komplet felg za 10tys i zawieszenie za 6tys i wiecej?Ale to nie znaczy,ze jak mnie nie stac na cos bardzo drogiego to mam to olac i nie kupowac tanszej wersji bo jest zla.Pamietaj jak sie nie ma co sie lubi,to sie lubi co sie ma.
Wiesz ja Wam tylko pokazuje jak jestescie oszukiwani, kupujecie w rzeczywistosci cos, co jest w Chinach warte $60, za ile tutaj? Ile to jest procent marzy?
Mam znajomego, ktory sprowadza male AGD z Chin, tak samo jak firmy z DE te gwinty (naklejaja naklejke Made in Germany, a Wy lykacie taka bajke). Jego podejscie jest proste, kupic najtanszy zlom, pchnac na allegro, bo wiele osob kupi ludzac sie, ze oszczedza, co ciekawe na kazdej pojedynczej rzeczy zarabia 2x-3x wiecej niz ktos kto sprzedaje markowy towar wyzszej jakosci...ale ludzie kupuja, kupuja na tony ten towar, bo kazdy mysli, ze to duzy koncern ich oszukuje, ze sobie wymysla ceny z kosmosu.
Tak samo jest z felgami, material to zlom z przetopu (po co sprawdzac jakosc stopu), wielogodzinne utwardzanie (po co?), zdjecia rtg odlewow (po co? przeciez jak ma bable powietrza to sie najwyzej ktos w dalekiej Polsce zabije, co to chinczyka obchodzi), wazne zeby bylo tanio, zeby kupili...
Morfii napisał(a):
A Ty jak czesto masz okazje pojezdzic tym swoim E36 na jakimkolwiek torze? Masz porownanie z lepszym gwintem w tym samym modelu? Nie mam zamiaru jezdzic na TaT dluzej (ani tym bardziej po drodze publicznej), bo mnie nie przekonuje poziom wykonania tej atrapy gwintowanego zawieszenia.