Witam. Mój problem polega na tym iż zniknęło mi podświetlenie teblicy rejestercyjnej i na desce rozdzielczej wyskoczył mi błąd spalonej żarówki z tyłu. Żarówki sprawdziłem, wszystkie styki przeczyściłem i nadal nic. W końcu miernik w dłoń......... i klapa

idą tam trzy przewody ( masa, sterowanie zamkiem i podświetlenie rejestracji) masa jest OK, sterowanie zamkiem OK a na podświetleniu brak napięcia (powinno byc gdy włączę postojówki) ale nie stety nie ma nic...
Sprawdziłem bezpieczniki i wszystko Ok.
Można by podłączyć podświetlenie pod którąś z lamp, ale problem błędu na desce nie stety nie zniknie ponieważ kabel z którego powinien być pobierany ten prąd nie będzie dochodził do żarówki.
Co mogło sie stać??? Gdzie szukać??? Sprawdziłem przepust z klapy w dól i wydaje się wszystko ok.
Jakiś elektryk mi powiedział że ten kabelek którym płynie prąd do podświetlenia rejestracji wychodzi z jakiegoś sterownika/modułu i możne gdzieś po drodze został uszkodzony. Nie wie ktoś gdzie może być ten sterownik/moduł, gdzie go w ogóle szukać???
Bardzo proszę o pomoc
Pozdrawiam Mariusz