Witam,
mam problem. Oddałam jakieś dwa tygodnie temu samochód do warsztatu, którego nie znałam (wyszukałam z netu - same pochlebne opinie). Do zrobienia było kilka rzeczy, między innymi uporządkowanie kabli. Wcześniej w aucie było inne radio z kamerką cofania, teraz nie używane i należało uporządkować je, bo były poprzecinane itp. Pan niechcący wyłączył mi również czujnik cofania, o czym dopiero zorientowałam się na drugi dzień cofając... Oczywiśnie oddałam auto. Jest zrobione, ale.. Jak mi oddawał to powiedział, że okazało się, że jeden czujnik nie działał i go naprawił i to jest koszt 150zł. Ale czujnik zupełnie teraz inaczej chodzi. Ma inny dźwięk i mam wrażenie, że jest inaczej czuły..Nie znam się zupełnie na tym, szkoda mi znów czasu żeby jechać do serwisu innego i wydawać kasę na podłączenie pod komp. (nie wiem czy to i tak coś da?!). Osobiście sądzę, że wszystkie kable z tyłu zostały wyrwane i nie było czego podłączyć dlatego musiał zostać zamontowany nowy czujnik i ja mam teraz za niego zapłacić.. Bardzo proszę o pomoc. Moje pytanie - czy jeśli został wymieniony jeden z czujników to teraz może przy cofaniu całe urządzenie wydawać inny odgłos? Z góry dziękuję...