BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 20:00

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 115 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: [E46] Chce włożyć z 10tyś w tuning, co doradzicie?
PostNapisane: 6 marca 2010, 23:10 
Zacna persona forum

Moje BMW: e46
Adam_ napisał(a):
Pakowanie 10k w 2 litrowego diesla jest raczej mało trafioną inwestycją.

Dla Ciebie moze tak, ale pomysl, ze sa ludzie, ktorzy zamiast kupic np. poliftowa kupuja wlasnie 2l diesla przed liftem i pare konkretnych gratow do niej. Maja wtedy indywidualny projekt, a nie zwykla serie. Niestety tuning kosztuje, i nie jest dla kazdego dostepny, wiec i sa tacy, ktorzy jezdza seriami.

A po drugie czesto wyglad nie ma nic wspolnego z moca.

moj BEAMER:
viewtopic.php?t=56107

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 6 marca 2010, 23:16 
Przyjaciel forum

Kod silnika: M42 & M52
germanmpower napisał(a):
kolego LukasBMWvip jakiego koloru jest twoje auto?czarny czy ciemno niebieski?poradzilbym ci czarny styl( bandit) felgi mi sie podobaja chociaz moglyby byc lepsze np z rantem,ale skoro juz je masz to polecilbym ci dobre springi no i m2 pakiet obowiazkowy czyli przedni i tylny zderzak i boki.nerki w kolorze czarnym
tylne swiatla cos w tym rodzajuObrazekswiatla przednie zmienilbym na ori ewentualnie na dobra kopie z soczewka oczywiscie.i migacze nie inne niz Obrazeki koledzy przestana narzekac :rotfl:

Kolego... te tylne lampy to zdaje się są tylko na śmietnik... nie mają odbłyśników i nie wolna takich montować... chyba że chcesz na zderzaku przyklejać odblaski :wstyd: :hyhy:
diodowe są gitara :super: jak ktoś lubi :luka:

Obrazek

PostNapisane: 7 marca 2010, 00:07 
Częsty bywalec

Moje BMW: e36 coupe,e46 coupe
Morfii te lampy dalem tylko do podgladu,nie musza byc akurat takie a ze znalazlem za pierwszym szukaniem na alledrogo to skopiowalem link.sa i inne podobne z odblysnikami.oczywiscie nic nie podbije ledowych :rotfl: :rotfl: wiec jakby sie LukasBMWvip rozmyslil to oczywiscie polecam ledowe smoked/red :super:
Obrazek
jako alternatywa do ori ledow
Obrazek

PostNapisane: 7 marca 2010, 00:57 
Forumowicz

tomek-gti napisał(a):
A po drugie czesto wyglad nie ma nic wspolnego z moca.

właśnie do tego zmierzałem.

PostNapisane: 7 marca 2010, 12:29 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46
Kod silnika: M47N
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=135656

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=60&t=135795
byłe
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=71866
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... t=piotr320
po co ktos pisze sprzedaj 2.0 kup 3.0, nie warto inwestowac w niego bo to czy tamto... nawet kolega Tomek uzyl stwierdzenia ze to auto to kasztan ale sam pewnie jezdzi zoledziem albo na koniu.. :1.2: ludzie jezdza 316 i je "pieknie robia" wiec dlaczego nie 320d??? wydaje mi sie ze lepiej kupic troche tansze auto i ladnie "je zrobic" niz kupic nowsze i jezdzic takim jak wszyscy.. kolega wyraznie napisal ze ma zamiar w to auto wsadzic 10 tys. zł. a nie w inne i jak by chcial 3.0 to by sobie pewnie go kupil..
ja za ta sume załozył by ori ksenon bo ten to wies straszna :wstyd: ,tylne lampy z bialymi kierunkami oczywiscie ori ewentualnie diodowe, gwint, ladny felunek przynajmniej 17" i jak by pieniazkow starczylo to m-pakiet ale wersje do przedliftowej czyli m-pak I..

http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=135656

PostNapisane: 7 marca 2010, 13:45 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 740i 6gang
Kod silnika: M60B40
Hmmm zrobisz jak zechesz ale robienie BMW Bandit czy German Style bez konkretnego pieca to bez sens pamiętaj o jednej zasadzie na początku mocy starcza a za parę miesięcy będzie mało zwłaszcza, że tweój piękny agresywny wygląd będzie prowokował innych użytkowników dróg do szybszej jazdy i będzie non stop baty dostawał ( swoją droga daj znać gdzie jeździsz będe mógł się chwalić, że chyba M3 killowałem :) ) co szyblko ci się znudzi i zostaniesz z dylematem włożyłem w auto 10 tysięcy i jest za słabe co zrobić a swap na 330 ci raczej będzie mało opłacalny więc przemyśl to rozsądnie na jak długo starczy Ci 2,0d bo ja wątpię czy więcej jak 6 miesięcy :) Bo ja osobiście nie nawidzę ( bez urazy ) ośmieszenia naszej marki w stylu jestem drogowy bandit z pięknymi felami i lampami a potem passat tdi mi wjebał i potem mi kolegam od pasata się chwali ,że M3 zło9ił :(

I musze go prostować :D

Ale każdy robi jak chce byleś za pare miesięcy nie żałował tej kasy bo kupiec ci nawet 100zł za wygląd nie dorzuci bo wg niego tak ma być :)

PostNapisane: 7 marca 2010, 13:56 

Moje BMW: E30 E46 E83
Kod silnika: M20B25 FTMW!!!
Garaż: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
piotr320 napisał(a):
po co ktos pisze sprzedaj 2.0 kup 3.0, nie warto inwestowac w niego bo to czy tamto... nawet kolega Tomek uzyl stwierdzenia ze to auto to kasztan ale sam pewnie jezdzi zoledziem albo na koniu..

Dobra rada zawsze w cenie :spi:

Jest: '90 E30 325i 2d diamantschwarz/leder bison schwarz (M3), '05 E46 330ci stahlblau/leder schwarz, '08 E83 X3 3.0si alpinweiss 3/leder nevada tabak

PostNapisane: 7 marca 2010, 14:07 
Forumowicz

Moje BMW: Brak
nie podniecajcie się tym tematem, koleś rzucił prowokacyjnym textem a wy się teraz pozabijacie miedzy sobą :rotfl:

PostNapisane: 7 marca 2010, 14:14 

Moje BMW: E46
Kod silnika: M47N
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=135656

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=60&t=135795
byłe
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=71866
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... t=piotr320
Light03 napisał(a):
nie podniecajcie się tym tematem, koleś rzucił prowokacyjnym textem a wy się teraz pozabijacie miedzy sobą :rotfl:

moze i masz racje ale denerwuje mnie ktos kto pisze ze ten czy ten silnki to kicha bo ma za mala moc czy za maly silnik.. kazdy wybiera silnik wedlug wlasnych potrzeb.. :zabawa: :zabawa:

http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=135656

PostNapisane: 7 marca 2010, 16:13 
Zacna persona forum

Moje BMW: e46
Zdzira 850I napisał(a):
a potem passat tdi mi wjebał

skoro passat jest lepszy to daj mu boze.........juz nie robmy z VW takiego zlomostwa, bo ja osobiscie mysle, ze nie sa one wolniejsze od naszych BMW...gorsze moze tak......ale porownywalem wielokrotnie zblizone do siebie auta i VW w wiekszosci przypadkach bylo szybsze

moj BEAMER:
viewtopic.php?t=56107

PostNapisane: 7 marca 2010, 16:35 
Częsty bywalec

tomek-gti napisał(a):
Zdzira 850I napisał(a):
a potem passat tdi mi wjebał

skoro passat jest lepszy to daj mu boze.........juz nie robmy z VW takiego zlomostwa, bo ja osobiscie mysle, ze nie sa one wolniejsze od naszych BMW...gorsze moze tak......ale porownywalem wielokrotnie zblizone do siebie auta i VW w wiekszosci przypadkach bylo szybsze

dokladnie, dlatego w DE policja porusza sie tylko vw passatami.... :hyhy:

PostNapisane: 7 marca 2010, 17:05 
Pierwsze kroki

ogolnie to Ja che zrobic te auto i kropka....juz zamowilem lampy itd....ale widze ze wam BMW to tylko samochod do szybkiej jazdy itd ja mam inny poglad...a jak to BMW Mi sie znudzi to kupie sobe lepsze ....to BMW i tak zostanie w rodzinie i bede pracowac nad nim:0pozdrawiam:)

PostNapisane: 7 marca 2010, 17:08 
Częsty bywalec

LukasBMWvip napisał(a):
ogolnie to Ja che zrobic te auto i kropka....juz zamowilem lampy itd....ale widze ze wam BMW to tylko samochod do szybkiej jazdy itd ja mam inny poglad...a jak to BMW Mi sie znudzi to kupie sobe lepsze ....to BMW i tak zostanie w rodzinie i bede pracowac nad nim:0pozdrawiam:)

:ok: :ok: :ok:

PostNapisane: 7 marca 2010, 17:25 
Pierwsze kroki

To moj pierwszy post ale jak czytam taka wypowiedz ( Zdzira 850I - Bo ja osobiście nie nawidzę ( bez urazy ) ośmieszenia naszej marki w stylu jestem drogowy bandit z pięknymi felami i lampami a potem passat tdi mi wjebał i potem mi kolegam od pasata się chwali ,że M3 zło9ił ) to postanowilem go napisac.
Takie stwierdzenia jak Twoje to chyba objaw wielu kompleksow ktore posiadasz? Czy tak jest?. Tez planuje kupic sobie samochod tej marki i tez z 2 litrowym dieslem. I gdyby w Polsce ktos sprzedawal cos takiego http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatf ... opic_Cat=1 to chetnie bym go nabyl. Podoba mi sie to auto i taki chcialbym kupic a te 150 koni mi w zupelnosci wystarczy. A scigac sie? hmmm, tak chyba mysla niedojrzali 20-latkowie. Smutne ze ludziom z takim mysleniem jak Twoje wydaja prawo jazdy.

PostNapisane: 7 marca 2010, 18:07 
Pierwsze kroki

Krzysztof popieram;)

PostNapisane: 7 marca 2010, 18:30 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 740i 6gang
Kod silnika: M60B40
Hmmm bardzo konstruktywna wypoweidź dałeś krzysztof a jakies argumenty po za tym, że Ci smutno ciekawe ile lat ty masz prawo jazdy i ile masz lat bo wyglądasz na 17 :) tak po argumentacji sądzę :)

Kompleksy to Ty masz skoro twoje auto ma wyglądać bandycko zapisz sie do mafii :)

A ja mam ubaw wyprzedzając te tony tuningu na codzień które gaszuja potem obok na światłach do mojej srbrnej powolnej limuzyny a potem wam maacham do wstecznego lusterka :]

Bo Wy wychodzicie z założenia moje auto ma mnie lansowac i to jest kompleks ja jestem zdnaia ma byc nie pzoorne ale z charakterem anie piekne z wierzchu a wśrodku kupa czyli otwieram maskę i śmiech na sali

PostNapisane: 7 marca 2010, 18:47 

Moje BMW: E46 Touring
Kod silnika: Klekot M47
krzysztof4101997 napisał(a):
To moj pierwszy post ale jak czytam taka wypowiedz ( Zdzira 850I - Bo ja osobiście nie nawidzę ( bez urazy ) ośmieszenia naszej marki w stylu jestem drogowy bandit z pięknymi felami i lampami a potem passat tdi mi wjebał i potem mi kolegam od pasata się chwali ,że M3 zło9ił ) to postanowilem go napisac.
Takie stwierdzenia jak Twoje to chyba objaw wielu kompleksow ktore posiadasz? Czy tak jest?. Tez planuje kupic sobie samochod tej marki i tez z 2 litrowym dieslem. I gdyby w Polsce ktos sprzedawal cos takiego http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatf ... opic_Cat=1 to chetnie bym go nabyl. Podoba mi sie to auto i taki chcialbym kupic a te 150 koni mi w zupelnosci wystarczy. A scigac sie? hmmm, tak chyba mysla niedojrzali 20-latkowie. Smutne ze ludziom z takim mysleniem jak Twoje wydaja prawo jazdy.

Treść jak treść ale napisałeś kolego jak rasowy analfabeta :wsciekly:
Weź to skopiuj sobie do word-a i może po kolorach rozpoznasz jak to jest :dobani: napisane :cisza:
Proponuję i radzę zapoznać się z Regulaminem Forum, szczególnie z pafagrafem 7, pkt. 8 :ok:

PostNapisane: 7 marca 2010, 19:01 
Pierwsze kroki

Vanduch bijesz do tego że nie ma ą ani ę?

PostNapisane: 7 marca 2010, 19:09 
Forumowicz

germanmpower napisał(a):
Takie stwierdzenia jak Twoje to chyba objaw wielu kompleksow ktore posiadasz? Czy tak jest?. Tez planuje kupic sobie samochod tej marki i tez z 2 litrowym dieslem.

właśnie wydaje mi się że jest na odwrót. Ktoś ma słaby samochód i próbują zrobić z niego "bestie" by pozbyć się kompleksów. Jak pisałem wyżej, robi mi się trochę żal gdy taka "besta" podjeżdża do świetał i zaczyna klekotać...

Samochód z 2 litrowym dieslem? Ok, ale nie starajcie się z tego zrobić bolidów, bo to wam mocy nie doda.

PostNapisane: 7 marca 2010, 19:15 
Pierwsze kroki

A co takiego ma ten samochód który pokazałem? Ma tylko M-pakiet, 18 calowe koła. To jest bestia? Nie wszyscy chcą mieć 200 koni pod maską bo i tak nie ma gdzie tych osiągów wykorzystać. Lepiej kupić 245 konną siódemkę i być twardzielem ścigającym się spod świateł?
A co do Ciebie Zdzira 850I to za około 10 lat pewnie inaczej będziesz myślał, sam się kiedyś o tym przekonasz.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 115 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1