BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 6 maja 2025, 19:52

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 106 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Tragiczny wypadek
PostNapisane: 13 marca 2010, 15:25 
Przyjaciel forum

Garaż: 93' E36 Sedan Calypsorot
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=107879

99' E46 Coupe Topasblau
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=119679

07' CLS W219 7G-Tronic
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=151028

04' C200 Kompressor Polift
valdorane napisał(a):
Dzordz-E36 napisał(a):
SS mani często byli kryminalistami, Kradli, Mordowali, Gwałcili.

"Chopie", weź nie pierdziel, bo normalnie nosi mnie, jak czytam wypowiedzi pseudo historyków wojennych.
Tak, SS gwałciło, plądrowało, mordowało (hehe, kurde, no jak można na wojnie?), co więcej, torturowało, zabijało cywilów, etc.
Ale to standard na wojnie! Wojna to nie gra fair play w szachy. Wojna to patologia, i to po obu stronach.

Czyli twierdzisz, że mój wykładowca od historii kłamie?
No ale "panie" "co tam panie" :rotfl: przecież ty wiesz lepiej :rotfl: widzę, że posiadasz zerową wiedzę (albo tylko i wyłącznie podręcznikową na której bazujesz) a tam niektórych szczegółów nie opiszą.

Był: 99' E46 Coupe 320Ci Topasblau - Smerfeta (2012-2015)
Jest: 07' Mercedes-Benz CLS W219 320CDI 7G-Tronic - Czarna Locha (2015-Obecnie)

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 13 marca 2010, 23:45 
Uzależniony od forum :)

Wiem, że inne armie tego świata, nawet nasza ojczysta plądruje, kradnie, gwałci i zabija cywilów.
Tyle, że SS ma z nich największe wzięcie. Wiadomo, nazizm, Hitler, III Rzesza, SS, II WŚ, KL, temat od 45 roku gorący, ciągle niemal na topie. Co złego to oni, im łatwo przypiąć metkę zezwierzęcenia, niemal mają to wypisane na twarzach, ale jak już chce się przybliżyć historie polaków gwałcicieli, aliantów brutali, czerwonych oszołomów, to już nie, bo... bo po prostu to nie oni byli agresorem, nie oni byli zbrodniarzami. Propaganda i poglądy narodowe, że tak to nazwę, ukształtowały jednotorowy tok myślenia.
Jak jest teraz w Iraku? Do ludzi strzela się pistoletami na wodę, a żołnierze psychopaci kupują czekoladki "Merci" irakijskim kobietom?
Nie chcę, żeby to wyglądało na obronę zachowań SS, jednak chcę napomnieć, że nie tylko oni byli zbrodniarzami, nie tylko oni mają psycholi w armii. I jeszcze jedno,wojna rządzi się własnymi prawami.

Tyle na ten temat. A jeżeli masz jeszcze jakieś pytania odnośnie moich słów - zapytaj swego wykładowce.

PostNapisane: 13 marca 2010, 23:50 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e91
Kod silnika: N52B25
valdorane napisał(a):
wojna rządzi się własnymi prawami.

taka prawda.
kiedyś na nas napadali, teraz my napadamy...

PostNapisane: 14 marca 2010, 00:05 
Naczelny killer

Moderatorow prosze o zamkniecie lub wyczyszczenie tematu. Nie bardzo widze zwiazek Waffen SS z tematem watku... seig heil! :wstyd:

PostNapisane: 14 marca 2010, 07:30 
Częsty bywalec

Moje BMW: E46
Kod silnika: M47
k416 napisał(a):
Info dla wszystkich nastolatków (-fachowców od bmw i mistrzów kierownicy). BMW-potocznie zwane Delfin to nie E 30 po lifcie , nie Rekin tylko E36. Jeśli masz poczucie bycia mistrza kierownicy polecam kur doszkonalania jazdy SJS-np. w kielcach. Insrtuktorzy czekają na takich jak wy--UBAW PO PACHY :rotfl:

Ziomuś,po twoich postach widać że kariery nie robisz na tym forum więc wyluzuj z tymi wypowiedziami,albo się BUJAJ :cenzura:
kup słownik,zacznij czytać książki bo twoje wypowiedzi są gorsze niż 6-latka w przedszkolu. Jeśli chodzi o REKINA to ja całe życie używałem określenie na BMW E21 oraz BMW E28,a określenie DELFIN pierwszy raz "usłyszałem" od ciebie,choć może było już wcześniej używane,ale dla mnie REKIN TO REKIN. I nie nazywaj ludzi znawcami, nastolatkami,fachowcami bo krew mnie zalewa jak mam do czynienia z takim baranem. SJS? A po co mi taki kurs? To na kursie uczą co to jest DELFIN? A może nie radzisz sobie z RWD? I nie mam poczucie bycia "mistrza kierownicy" (nawet nie potrafisz dobrze sklepać zdania!!! :43: :cenzura: :18:

PostNapisane: 14 marca 2010, 09:06 
Zacna persona forum

Moje BMW: e46
Kod silnika: m52tub25
Condor napisał(a):
Moderatorow prosze o zamkniecie lub wyczyszczenie tematu. Nie bardzo widze zwiazek Waffen SS z tematem watku... seig heil! :wstyd:

Temat godny stronie żal.pl :rotfl:

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 106 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1