Witam wszystkich bmw maniakow

Pogoda jest w ci.. wiec postanowilem pstryknac to i owo i pokazac wam moja Niunie
W dodatku nad ranem wracalem z Opola i udalo mi sie zlapac wschodzik
A wiec co do auta
-Silnik 2 litry rzedowa szosteczka 150 koni vanos
-Hamulce oraz caly uklad przeniesienia napedu (oprocz kol) serja Mila niespodzianka okazala sie szpera
ktorej po rozkodowaniu numeru VIN nie bylo w aucie Jak narazie jest i kreci dwa kola caly czas

-Felgi oryginalne BMW 15" z oponami 205/60/15
-Typ Sedan Przy kupnie pelen oryginal Najmniejszego sladu tjuningu
Historia:
Beemcia na Wloskie drogi bo wlasnie z tego kraju byla przywieziona wjechala na poczatku 94 roku Data produkcji to
grudzien 93 Pierwsza rejestracja 94 rok We Wloszech miala 2 wlascicieli Ponoc starsi panowie Niebylo wiadac
najmniejszych sladow zuzycia rozkrecania tjuningowania itd Lewy blotnik posiada inny odcien wiec byl malowany ale
nieznam przebiegu tej Historii
Na poczatku (na foto) niepodobal mi sie kolor ale ze stan byl wrecz idealny zgodzilem sie (z czego bardzo sie
ciesze w promieniu 30 km niema nikt w takim kolorze) Kolorek jest unikat i to bardzo mi sie podoba W momecie kupna
miala 134 tys km co jest bardzo mozliwe zwazajac na zuzycia wnetrza Mam ja
juz 2 lata Na dzien dzisiejszy na liczniku jest juz niestety... 251000
Wyposarzenie:
-4 szyby w pradzie z opcja Comfort
-Poduszka kierowcy
-Abs
-Manualna klima 2 strefowa
-Komputer pokladowy 11 przyciskowy z temp oraz funkcja chack
-Halogeny
-Welurowa tapicerka w kolorze auta
-Elektrycznie ustawiane i podgrzewane lusterka
-Podlokietnik kierowcy w kolorze tapicerki
-Skurzana kierownica (chyba hehe do obszycia)
-Podlokietnik na tylniej kanapie
-Pokrowiec na narty
-Centralny zamek z funkcja domykania szyb
Mody:
-Na pierwszy rzut poszly kierunki przednie biale plus dolozenie halogenow
-Potem dlugi czas auto jezdzilo do Holandii i niebylo czasu sie nia zajmowac jednak od jakis 8 miesiecy regularnie
jest cos "zmieniane" Najpierw doszla blenda spojler brewki Potem fele Ac Snitzer 17" Gleba 40/60 Przedni zderzak
oraz tylnie lampy M-Power Boczne kierunki biale czrne nerki po lifcie Ostatnim zakupem byly opony na tyl 225/45/17
a na przod 215/45/17 Plus w miedzy czasie jakies tam pierdoly typu czerwone zaciski skracanie galki do biegow itp
-Zalozenie kompletnej Sekwencji LPG KM z wydajniejszymi wtryskiwaczami
Przyszlosc:
-W garazu leza progi M-Power zakrecane Niedlugo bedzie wymiana zderzaka przedniego (pekniecie dokladki oraz
uszkodzenie zderzaka) oraz kupno tylniego z pakietu m albo przerobienie tego co mam Na koniec wszystko do
lakiernika i na auto
-Tlumik sportowy z podwojna kwadratowa lub prostokatna koncowka
-Ciemne szyby dookola srednia folia
-Szerokie listwy M-Power
-W garazu leza takze ringi ccfl Na dniach beda zalozone tylko czekam na jednego bo podczas montowania poprostu
sie popsul

oraz krzyze w swiatla drogowe
-Nastepnie wnetrze (dosc daleka przyszlosc hehe) Ramki na zegary klamki w nikiel Obszycie kierownicy i jakies tam niklowane pierdoly
-Xenony we wszystkie swiatla
-Audio
-Na koncu chcialbym bardzo aczkolwiek niewiem jak to bedzie sprezentowac jej albo 2,8 albo 3,0 i wtedy
mysle ze powiedzialbym dosyc...
Audio:
-Narazie zwykle glosniki Nokii chyba??

-Jedynie zmienione radio na jakies z MP3
-W planach kompletna przebudowa Gwizdki w lusterka zmiana przednich glosnikow oraz zabudowa bagaznika Do tego
jakis grajek Chcialbym bardzo takiego czarnego JVC dotykowego ale siano jakie trzeba dac jeszcze chwile bedzie
za duze jak dla mnie hehe
Foto:
-Nie dlugo po kupnie

-Wnetrze plus mody

-Sesja Wschod Opole

Dzieki

Pozdro 600