BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 6 maja 2025, 22:32

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 175 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Peja...
PostNapisane: 30 kwietnia 2010, 08:23 
Częsty bywalec

Moje BMW: F34 335i
ooooo Rychu Peja juz nie raz i nie dwa pokazal ze w morde potrafi przylac- uwierz mi.
A teksty piosenek ?- nie wiem, nie slucham takiej muzyki ale to jest hip-hop i ma prowokowac-
zapewne kazdy "raper" ma takie piosenki do ktorych mozna sie przyczepic, ktore nie wszytskim sie podobaja.
Tak jak nie idzie sie na mecz pod trybune kibicow konkurenycjnej druzyny zeby ich obrazac-
tak nie idzie sie na koncert np Peji, Liroya itd zeby ich obrazac-
bo skutki moga byc rozne ;)

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 30 kwietnia 2010, 08:43 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E91 LCI
Kod silnika: N53B30A
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=157967
Thomas_HD napisał(a):
ooooo Rychu Peja juz nie raz i nie dwa pokazal ze w morde potrafi przylac- uwierz mi.
A teksty piosenek ?- nie wiem, nie slucham takiej muzyki ale to jest hip-hop i ma prowokowac-
zapewne kazdy "raper" ma takie piosenki do ktorych mozna sie przyczepic, ktore nie wszytskim sie podobaja.
Tak jak nie idzie sie na mecz pod trybune kibicow konkurenycjnej druzyny zeby ich obrazac-
tak nie idzie sie na koncert np Peji, Liroya itd zeby ich obrazac-
bo skutki moga byc rozne ;)

Czy pokazał czy nie, nie wiem i gówno mnie to obchodzi, w tej sytuacji pokazał że jest ostatnim frajerem i tyle. Sytuacja z meczem trochę inna bajka, tam z góry wiadomo że jak idą jedne buraki pod trybunę drugich to wiedzą że będą się tłuc, a jakby to robili jeszcze z dala od ludzi to niech by się tłukli, w dupie to mam.
Natomiast skoro ktoś jest "artystą" musi godzić się na krytykę, nawet wyrażaną w taki prostacki sposób.

Typer EURO 2016 - I miejsce

PostNapisane: 30 kwietnia 2010, 08:46 
Częsty bywalec

Zakov napisał(a):
gdyby sam zszedł ze sceny i temu chłopaczkowi "lamp" nastukał, ale tak to sam jest frajerem i to w formacie mega

Zszedł do niego, ale ochrona go nie puściła, na filmikach widać, wystarczy poszukać na YT.

PostNapisane: 30 kwietnia 2010, 09:07 
Pierwsze kroki

Moje BMW: e30
Moim zdaniem to czysta prowokacja, marketing, Peja tylko zyskal rozglos, pelno go bylo w tv i radiu..

PostNapisane: 30 kwietnia 2010, 09:13 
Forumowicz

Moje BMW: 316i E36
Kod silnika: M43
luki0906 napisał(a):
Moim zdaniem to czysta prowokacja, marketing, Peja tylko zyskal rozglos, pelno go bylo w tv i radiu..

Dokładnie.. Co nie zmienia faktu że sposób na promocję wybrał fatalny... Do tego jeszcze beef ze wszystkimi :dobani:

PostNapisane: 30 kwietnia 2010, 15:15 
Zacna persona forum

zakov prawde piszesz.ja tez jak słuchałem jego wywiadów i wypowiedzi,a o jego prymitywnych tekstach juz nie wspomne to aż mi się rzygać zachciało co za prostacki gościu.albo jego teledyski małolaci po 15 lat w kapturach lub kominiarkach udają nie wiadomo kogo.co to kur** ma być.NIC sobą nie reprezentuje.wielki bohater,ze małolatowi manto sprawił tylko ze nie sam tylko przez kolesi z publiki.szkoda klawiatury by o nim pisac.w jego tekstach tylko hu*,kur**,trawa.marycha,wpierd*l itp itd... kto słuchał to wie.

PostNapisane: 30 kwietnia 2010, 15:17 
Zacna persona forum

AdRian52 chyba go słuchasz? :rotfl:

PostNapisane: 30 kwietnia 2010, 16:18 
Częsty bywalec

dolar$ napisał(a):
AdRian52 chyba go słuchasz? :rotfl:

Czasem zagości na mojej liście odtwarzania. Widać że Ty go nie słuchasz, w ogóle chyba nie bardzo wiesz o co biega w tej muzyce, byś trochę wysilił umysł to byś zrozumiał czemu w teledysku byli w kominiarkach, poza tym ciekawy jestem, czy Ty czasem nie powiesz "Ch***, kur***" Mógłbym równie dobrze powiedzieć o Tobie, że jesteś prostakiem, ponieważ nie zaczynasz zdania z dużej litery, jednak Cię nie znam i tak nie powiem. :P

PostNapisane: 30 kwietnia 2010, 16:31 
Zacna persona forum

ze nie zaczynam zdania z dużej litery to dlatego by było szybciej.......dla mnie osobiscie on i jego muzyka to wielka porażka.każdy ma prawo wyrazić swoją opinie,a jestem na tyle inteligentny,że rozumiem teksty i ich przesłanie ,których większa połowa nawołuje do przemocy.....

PostNapisane: 30 kwietnia 2010, 18:16 
Częsty bywalec

Moje BMW: F34 335i
widzisz- dla Peji Ty jestes pewnie "wielka porazka"- on nawet nie wie kim jestes- a wiec- "wielka szara porazka".
Tak sie sklada ze to On ma fanow i nagrywa plyty- a o Tobie nikt nie slyszal...
A wywiady z jakim "raperem" to sa inteligentne ?- nie slyszalem jeszcze takich- ciagle napinki, loooz i dragi- takie zycie niestety...
O muzyce i tekstach się nie wypowiem- bo nie slucham tego typu muzyki-
znam go tylko jako człowieka - prywatnie, i jest spoko gościem.
Jest jeszcze coś- image na scenie nie zawsze odzwierciedla harakter danej osoby- bardzo często to marketing- ma być głośno i ma się sprzedać.
Zawsze mozesz isc na koncert Peji i pokazac mu "do licha you"- albo zawioze Cie do klubu gdzie przesiaduja z chlopakami :)
DolarS- nie tylko brak duzej litery na poczatku zdania- porzadek stylistyczny twoich postow sugeruje - gimnazjalny wiek, niestety...-
moja 14 letnia corka lepiej i składniej pisze na int forach.
Mimo wszystko pozdrawiam

Ostatnio edytowano 6 maja 2010, 21:34 przez Thomas_HD, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 6 maja 2010, 20:56 
Peja zachowal sie jak lamus moim zdaniem. Jesli ma problem to niech go sam rozwiaze. Rzadziak!

PostNapisane: 6 maja 2010, 21:14 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E38
Kod silnika: M57
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... 08&start=0
karol13171 napisał(a):
A spotkałem go razem z Gandziorem i Teak'iem na stacji benzynowej
heheh.. tez spotkałem Peje na stacji benzynowej, jak wracali z Białegostoku, tez są filmy na YT, jest motyw z miśkami, to właśnie przy mnie je brali.. i... i lipa.. Thomas_HD, nie znam go osobiście jak Ty, może jak bym poznał to bym zmienił zdania, ale po tym "spotkaniu" miałem kiepski odczucia co do jego osoby, ciągle leciały bluzgi, wozili się strasznie i ogólnie złe wrażenie na mnie wywarł razem z kumplami (kimkowiek byli).

PostNapisane: 11 maja 2010, 22:12 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 6 coupe
http://www.youtube.com/watch?v=Pyz2H1dL ... r_embedded

Peja na prawdę dobrze pojechał! ale przycukrował reszcie warszawki zwłaszcza hg heh

PostNapisane: 12 maja 2010, 23:20 
Forumowicz

Moje BMW: 316i E36
Kod silnika: M43
Cieniutki ten "diss" :/ :dobani: :dobani:

PostNapisane: 14 maja 2010, 17:16 
Częsty bywalec

Moje BMW: E46
Kod silnika: N42
myth3 napisał(a):
Peja zachowal sie jak lamus moim zdaniem. Jesli ma problem to niech go sam rozwiaze. Rzadziak!

Właśnie go rozwiązał :padam:

Obrazek

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 175 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1