Myślę, że każdy wie co się stało w Łodzi. Chłopaki z 3er organizują zbiórkę na pomoc w leczeniu Daniela (osobiście nie znam go, tak samo jak i reszty chłopaków uczestniczących w wypadku, lecz nie to jest teraz najważniejsze), który jest w ciężkim ale stabilnym stanie. Z tego co się dowiedziałem dzisiaj mógł normalnie przyjmować pokarm. Nie mniej jednak jest bardzo poparzony, a jego leczenie będzie długie i kosztowne. Każdego kto chce pomóc kieruję na odpowiednią stronę, której podaję link
http://bmw3er.pl/viewtopic.php?p=133817#133817Pieniążki z tego co wiem są rzetelnie spisywane i przekazywane. Nie ma mowy o żadnych dziwnych sytuacjach. Mamy jeden cel, jakim jest pomoc naszemu koledze. Wszyscy jesteśmy sympatykami jednej marki, a więc i wszyscy w jakiś sposób jesteśmy ze sobą połączeni. Liczy się każda złotówka. Nie bądźmy obojętni i pomóżmy
Na koniec proszę Was o ewentualne kulturalne i rzetelne wypowiadanie się. Nie piszmy tu kto miał zielone światło, a kto nie bo nie o to teraz chodzi. Tematem jest zbiórka i pomoc w jak najszybszym dojściu do zdrowiu naszego kolegi Daniela
W jego imieniu oraz imieniu chłopaków z 3er serdecznie dziękuję