BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 14:25

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: E36 cabrio Vs. E46 cabrio
PostNapisane: 23 maja 2010, 01:37 
Częsty bywalec

Moje BMW: e36 328i Cabrio
Kod silnika: M52B28
Wg mnie tez pownienes kupic e46.Glownie dla tego ze teraz jezdzisz e46 i napewno po przesiadce na e36 czul bys niedosty. Aczkolwie to zalezy od Twojego charakteru. Ja np wole starsze samochody na wypasie niz nowsze ale biedne. I nie byl bym w stanie poswiecic mocy, wyposazenia, rodzaju nadwozia, ogolnego stanu czy marki(!) dla nowszej budy. Najlepsza rada jaka moge Ci dac poza nie rezygnowaniem z cabrio jest poczekanie i uzbieranie tych 45 tys i zakup wymarzonego e46. A jezeli nie chcesz czekac badz nie chcesz wydawac 45 tys na auto(a moim zdaniem nie ma sensu rezygnowac ze wszystkich przyjemnosci dla samochodu) to kup sobie e36 za 20 pare i sprzedaj jak uzbierasz ta roznice brakujaca do e46. Bedziesz miec fajne cabrio juz tego lata. Np takie viewtopic.php?f=15&t=73170

PS Apropo silnika to minimum 2.0 cabrio jest duzo ciezsze i z r4 naprawde muli 316 mogla byc cie zawstydzic uwierz.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł: Re: E36 cabrio Vs. E46 cabrio
PostNapisane: 23 maja 2010, 09:03 
Przyjaciel forum

Moje BMW: ///Z3
Kod silnika: M43TUB19
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=173199
Seth8 napisał(a):
Bedziesz miec fajne cabrio juz tego lata. Np takie viewtopic.php?f=15&t=73170

Właśnie widziałem tą E36 stąd moje zainteresowanie również i E36, którą mógłbym mieć dużo szybciej. Ale jednak dozbieram na E46, tym bardziej że jestem zadowolony z obecnego to się trochę jeszcze nim naciesze.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1