Witam. Myśle iż należałoby zmienic temat tego wątka, gdyż:
zakupiłem na allegro komplet wentylator+czujnik. Ogolnie niezbyt mi się zgadzały objawy bo np w korkach w 30 stopniowym upale silnik miał normalna temperature, ale skoro 2 speców mówi ze klima nie działa od tego-to wyglada na to ze tak jest. Po wymianie częsci, udałem się napełnic klimke, wszystko pięknie-cacy. Aż do następnego dnia. Rano spreżarka sie nie włącza, szybkie sprawdzenie stanu gazu-pusto:/ Wyglada na to ze znowu popuścił ten zawór bezpieczenstwa. Czyli jak na moje robi sie za duze cisnienie w układzie, i cały gaz jest wypuszczany w eter:/ Ogolnie jakis czas temu uderzyłem królika i mam leciutko zagiętą chłodnicę od intercoolera. Ktos wie czy to moze miec jakikolwiek zwiazek? Pozatym myśle ze gdzies moze byc zwarcie, bo jeden z ksesonów czasem zgaśnie, zapal sie kontrolka ze jest przepalony ale po ponownym odpaleniu wszystko jest ok. No ale tu chyba to zwarcie nie ma nic do rzeczy co? Po prostu rece mi opadaja, bo wydałem kupe kasy, a jak klimy nie miałem tak nie mam:/ Ludzie ratujcie!!