Witajcie

Ja pomimo tych wszystkich cennych wskazówek mam problem z żarnikiem. Odkręciłem tą pokrywkę, odbezpieczyłem docisk (a przy okazji z dwóch ramion mam tylko 1, więc pewnie docisk jest słabszy, czy można gdzieś kupić ten drucik, który dociska??) i wyjąłem żarnik. Na jednym z żarników zauważyłem,że niebieski drucik, który jest przy żarniku jest pęknięty, czy to ma jakiś wpływ - w sensie na pewno ma, ale generalnie lampa świeci, gaśnie ale....
No ale w czym rzecz. Na aukcja widzę, że żarnik jakoby "wchodzi" w to mocowanie, które jest następnie dociskanie owym drucikiem. Ja nie mogę go jednak za "żadne pieniądze" wyciągnąć z tego plastiku. Nie wiem czy się siłować, czy co, żeby go nie uszkodzić. Nie chciałbym zepsuć. Na tutejszym forum przeczytałem, że czasami gdy ksenony gasną wystarczy przemienić żarniki, przeczyścić styki, wydmuchać WD40 i powinno być dobrze, ale ja nie mogę go nawet wyciągnąć....w jaki sposób mógłbym go wyciągnąć??
Pewnie to wszystko co napisałem brzmi zabójczo...ale mam nadzieję, że ktoś mnie zrozumie...
Dzięki za pomoc