BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 6 maja 2025, 21:44

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 82 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Zachowanie starszych ludzi
PostNapisane: 15 czerwca 2010, 12:08 
Compact z wyboru

Moje BMW: e36 316i
Kod silnika: M43B16
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t ... lit=malina
Zdzira 850I napisał(a):
Ja na starość planuję zakup Chevroleta Camaro SS i BMW 850CSi i cysterny kolejowej ( 60 000 litrów ) piwa i będę codziennie przy nich majsterkował potem objazd miasta wkurwianie młodych spod świateł i wieczorem zgrzewka piwa z kolegami od BMW :)

to jeszcze będzie Ci potrzebna cysterna paliwa

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 15 czerwca 2010, 14:26 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 740i 6gang
Kod silnika: M60B40
Po co mi cysterna jak mam swoją stację :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 15 czerwca 2010, 17:53 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Ania napisał(a):
jawa85 napisał(a):
ak zblizal sie pogrzeb Kaczynskiego do dwie starsze osoby rozmawialy jak to ruskie specjalnie jakas chmure wypuscili zeby sie pogrzeb nie odbyl , nie wspominajac juz kogo obwiniali za ta katastrofe.

Moja koleżanka z pracy ma 43 lata i codziennie mi opowiada podobne fakty. Czasem nie daje nawet okna otworzyć, bo samoloty rozpylają trujące środki chemiczne i by nam zaszkodziły. W zeszłym roku w dziale pracował z nią równolatek, który nie dawał włączyć wiatraczka, bo ponoć podnosił się wówczas kurz z podłogi i go zatruwał. Jak wychodził z pracy, to odwracał klawiaturę na drugą stronę i myszkę nakrywał podkładką, żeby się nie kurzyły. Jak odebrało się za niego telefon, to wycierał słuchawkę mokrą ściereczką, bo "bakterie".
Jak widać na tych dwóch przykładach nie zależy to od wieku, tylko od stanu umysłu danego człowieka.

No to już wszystko jasne.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 15 czerwca 2010, 18:31 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: ....................
Kod silnika: ....................
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... lit=wodzu6
Cytuj:
Jak widać na tych dwóch przykładach nie zależy to od wieku, tylko od stanu umysłu danego człowieka.

Każdy ma swoje loty :kwasny: :hyhy:

PostNapisane: 15 czerwca 2010, 18:41 

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
Ania napisał(a):
jawa85 napisał(a):
ak zblizal sie pogrzeb Kaczynskiego do dwie starsze osoby rozmawialy jak to ruskie specjalnie jakas chmure wypuscili zeby sie pogrzeb nie odbyl , nie wspominajac juz kogo obwiniali za ta katastrofe.

Moja koleżanka z pracy ma 43 lata i codziennie mi opowiada podobne fakty. Czasem nie daje nawet okna otworzyć, bo samoloty rozpylają trujące środki chemiczne i by nam zaszkodziły. W zeszłym roku w dziale pracował z nią równolatek, który nie dawał włączyć wiatraczka, bo ponoć podnosił się wówczas kurz z podłogi i go zatruwał. Jak wychodził z pracy, to odwracał klawiaturę na drugą stronę i myszkę nakrywał podkładką, żeby się nie kurzyły. Jak odebrało się za niego telefon, to wycierał słuchawkę mokrą ściereczką, bo "bakterie".

:oczami: :oczami: :zdziwko: :zdziwko:

PostNapisane: 15 czerwca 2010, 19:50 
Ania napisał(a):
Jak wychodził z pracy, to odwracał klawiaturę na drugą stronę i myszkę nakrywał podkładką, żeby się nie kurzyły. Jak odebrało się za niego telefon, to wycierał słuchawkę mokrą ściereczką, bo "bakterie".

Nie szydzcie tak z tego :( Mnie koledzy podarowali na prezent białe rękawiczki i maskę przeciwpyłową... :rotfl: :wstyd:

PostNapisane: 15 czerwca 2010, 22:28 
Pierwsze kroki

Moje BMW: kupie e36
Kod silnika: z silnikiem 2.0
Coraz bardziej mi się to forum podoba. Widzę, że macie niesamowicie ciekawe tematy najlepsza to ta historia z babcią i chodnikiem. Co prawda nie mam jeszcze auta ale postawiłem skuter na chodniku i myślałem, że pewna babcia mi go przewróci. Miała ze 2 metry wolnego ale uparła się żeby iść przy krawężniku...

PostNapisane: 16 czerwca 2010, 15:17 
Pierwsze kroki

Moje BMW: e36 323Ti
Kod silnika: M52B25
Jak latałem autobusem do szkoły to byłem świadkiem pewnej akcji. Zajeżdża autobus, do połowy naładowany, przy drzwiach ściana ludzi - w środku trochę miejsca. Pakuje się dwóch gości, a "schorowane" babcie do nich że nie ma miejsca. Ci popatrzyli się po sobie, obrócili się plecami i robią tzw. "kompresję" upychając na siłę do środka :rotfl: Ale starsze osoby szybko zapomniały o chorobach i z równą zawziętością odpierały atak, ku zdziwieniu gapiów :szok: Ogólnie wszyscy się zmieścili, ale awantura nieziemska powstała - niepotrzebne zamieszanie.

PostNapisane: 16 czerwca 2010, 15:29 
Specjalista

Moje BMW: E46 320d
Kod silnika: M47
Olo napisał(a):
Ale starsze osoby szybko zapomniały o chorobach i z równą zawziętością odpierały atak

Oni pamietaja o chorobach jak trzeba kobiecie ciezarnej ustapic miejsca w autobusie , wtedy sa za bardzo schorowani zeby sie ruszyc.

PostNapisane: 16 czerwca 2010, 16:34 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 6 coupe
najlepsze jest jak dwie babki zobaczą w tramwaju to samo wolne miejsce i wtedy która szybciej dobiegnie! a co do wychodzenia z jakiegokolwiek środka komunikacji miejskiej to jest zawsze to samo, pełno ludzi ,że się wyjść nie da a babka już za poręcz od drzwi trzyma i noga na schodku :rotfl:

Dlatego Ja przy wychodzeniu nie próbuje się przecisnąć, tylko wychodzę normalnie jak miejsca nie starcza to najwyżej kogoś przyhaczę, a wtedy jest (łolaaa boga niech Pan uważa jak Pan chodzi!!!)

PostNapisane: 16 czerwca 2010, 16:37 

Ja tam miejsca nie ustepuje,bo wychodze z zalozenia,ze im osoba starsza tym bardziej wytrzymalsza :rotfl:

PostNapisane: 16 czerwca 2010, 17:35 
Przyjaciel forum

wipeer napisał(a):
najlepsze jest jak dwie babki zobaczą w tramwaju to samo wolne miejsce i wtedy która szybciej dobiegnie! a co do wychodzenia z jakiegokolwiek środka komunikacji miejskiej to jest zawsze to samo, pełno ludzi ,że się wyjść nie da a babka już za poręcz od drzwi trzyma i noga na schodku :rotfl:

Dlatego Ja przy wychodzeniu nie próbuje się przecisnąć, tylko wychodzę normalnie jak miejsca nie starcza to najwyżej kogoś przyhaczę, a wtedy jest (łolaaa boga niech Pan uważa jak Pan chodzi!!!)

Ja już nieraz wyszedłem z kilkoma osobami z pociągu/autobusu.

spider napisał(a):
bardziej wytrzymalsza

Bardziej polskiej się nie dało?

WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 16 czerwca 2010, 21:47 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e91
Kod silnika: N52B25
najlepszą akcje widziałem jak babka o lasce wtacza sie na pasy a z daleka koleś na CBR1100 z pod świateł ruszał. Chwila moment i 20m do przejścia. Chłop widział babkę na pasach to przed pasami się zatrzymał żeby przepuścić tyle że babka jak go zobaczyła jak ledwo wchodziła na pasy tak biegiem z laską pod pacha uciekała. Na koniec facet jej pomachał żeby przechodziła a babka łeb w drugą stronę i twardo stoi :rotfl: co za ludzie...

PostNapisane: 16 czerwca 2010, 21:51 
Forumowicz

Moje BMW: E34
Kod silnika: m51b25+Chip
Olo napisał(a):
Jak latałem autobusem do szkoły to byłem świadkiem pewnej akcji. Zajeżdża autobus, do połowy naładowany, przy drzwiach ściana ludzi - w środku trochę miejsca. Pakuje się dwóch gości, a "schorowane" babcie do nich że nie ma miejsca. Ci popatrzyli się po sobie, obrócili się plecami i robią tzw. "kompresję" upychając na siłę do środka Ale starsze osoby szybko zapomniały o chorobach i z równą zawziętością odpierały atak, ku zdziwieniu gapiów Ogólnie wszyscy się zmieścili, ale awantura nieziemska powstała - niepotrzebne zamieszanie.

Winrar'y z Zip'ami wygrały :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 17 czerwca 2010, 12:22 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E38
Kod silnika: M57
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... 08&start=0
Kiedyś jak jechałem do szkoły busem, wsiadła starsza pani, jakiś małolat mówi do niej żeby siadała.. a ta że nie, że ona postoi :niepewny: Na to druga kobita krzyczy na tamtą: NIECH Pani siada.. bo potem to gadanie jest że młodzież nie ustępuje miejsca starszym :]

W szoku byłem :zdziwko:

PostNapisane: 17 czerwca 2010, 12:24 
Przyjaciel forum

Garaż: 93' E36 Sedan Calypsorot
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=107879

99' E46 Coupe Topasblau
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=119679

07' CLS W219 7G-Tronic
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=151028

04' C200 Kompressor Polift
A to wrzucę i Tu... :rotfl:
http://www.smog.pl/wideo/36295/stare_ba ... _na_ulicy/
Przykład Prosto z Polski :mur:

Był: 99' E46 Coupe 320Ci Topasblau - Smerfeta (2012-2015)
Jest: 07' Mercedes-Benz CLS W219 320CDI 7G-Tronic - Czarna Locha (2015-Obecnie)

PostNapisane: 17 czerwca 2010, 12:44 
Forumowicz

Moje BMW: E36 328iAT
Kod silnika: M52B28
:super: Emeryt Combat 3

PostNapisane: 17 czerwca 2010, 15:42 
Przyjaciel forum

Jakie obalenie w 27s... no ale tamta uciekła, w sumie jak wyskakuje rzeźnik ze sprzętem to najrozsądniejsze rozwiązanie.

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 17 czerwca 2010, 21:48 
Odnośnie autobusowych akcji - Raz jadąc autobusem komunikacji "pekaes", byłem świadkiem jak stary, zapijaczony, śmierdzący żul obmacuje młodą dziewczynę (około 15-16lat). Po paru minutach prawie już na nią właził, a ona biedna przytulona do okna. Nikt nie reagował, niektórzy się nawet śmiali. Widząc to odwróciłem się na fotelu, popatrzyłem mu w oczy i zasugerowałem, że powinien się przesiąść, bo ta Pani nie chce z nim siedzieć... Dobitnie... Całą drogę siedział już spokojnie jak na mszy. To była słuszna decyzja, bo przy następnym razie na pewno bym go pobił...

PostNapisane: 17 czerwca 2010, 22:10 
Przyjaciel forum

Fajnie, że zareagowałeś... ale musisz popracować nad refleksem - kilka minut to cała wieczność dla niej w takiej sytuacji.

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 82 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1