hehe ale dyskusja się rozkręciła -super

Ja jak już wspomniałem jestem "reprezentantem" serwisu Ostatnie Miejsca [tu ja:
http://www.ostatniemiejsca.pl/lodz/ < - piszcie kiedy chcecie i o której chcecie załatwię wszystko

] no i z mojego punktu widzenia jest tak, że 90% osób, które wybierają polskie morze, nigdy nie miała okazji poznać cen w innych krajach. Myślą, że jakiś Egipt, czy Turcja w wersji ALL z przelotem to jakiś niebagatelny koszt. Oczywiście 10% jest tego świadoma, ale mimo to czuje sympatię do polskich klimatów i je wybiera.
Zdarzają się sytuację, że ktoś wchodzi do mnie do biura i pyta, czy mamy jakieś kwatery do wynajęcia nad naszym morzem.
Zanim odpowiem proszę o zajęcie miejsca i pytam jaki to koszt? Po czym odwracam monitor i pokazuję ofertę na wyjazd za granicę w wersji ALL.
Odpowiedź jest jedna:
" - chyba Pan sobie robi jaja"
" - I to jest z przelotem samolotem??"
A jak się okazuje, że w cenie jest jeszcze alkohol to kończy się często rezerwacją
Dawno nie byłem nad naszym morzem, dlatego nie orientuję się jakie są koszta wynajęcia kwater, ale domyślam się, że nie za małe - z tego co słyszę. Chyba, że chcemy barak

.
Do tego trzeba doliczyć dojazd - paliwo po ile jest dobrze wiemy
Do tego wyżywienie - w restauracjach drogo jak cholera. Kupne? Hmmm o czasie spędzonym [czytaj: straconym] na jego zakup, a następnie przyrządzenie nie wspomnę.
Do tego jakieś rozrywki
Do tego jakieś drineczki i tym podobne bajery
Suma zapewne nie mała, a o wyjeździe z dzieckiem nie wspomnę...
ORAZ: nasz piękna pogoda, której nigdy NIE MA
Pytacie po co to wyliczam. już Wam mówię.
Poniżej podam Wam ceny za wylot ALL INC z różnych miast w Polsce. Oferty z wylotem w przyszłym tygodniu, czyli LASTy, których rezerwację można załatwić w 30 minut
Oto moje propozycje:
Ceny kompletne za osobę za tydzień pobytu [zawierają: przelot, transfer do i z hotelu, zakwaterowanie, wyżywienie ALL INC, ubezpieczenie, opłaty lotniskowe itp...]
Proszę powiedzcie mi, czy za tyle pojedziecie nad morze?? O tym, że macie podstawione wszystko pod nos, jedzenia, picia i alkoholu do oporu! Zapewnione przez animatorów rozrywki i
POGODĘ PEWNĄ!!! już nie wspominam!
Sorki że tak się rozpisałem, ale może dla kogoś będą to przydatne informacje, a co za tym idzie dadzą chwile za dumy, czy rzeczywiście nad Bałtykiem jest tak fajnie

Pozdrawiam
Sylwester Gadomski
Camel Travel ŁÓDŹ
Tel. kom.: 0-503-025-161
GG: 7182332
http://www.ostatniemiejsca.pl/lodz/