jaro5 napisał(a):
ta kolejna 320D po modach która ma dosyć,.ludzie po co kupujecie takie 320D i je modyfikujecie???????jesteście lepsi od BMW ???????? chcesz dobrego Dieselka to zapodaj 330D i będzie git bez modufikacji.ale nieeee,. kupi jeden i drógi 320D zapoda cipe i ma BMW które [cenzura].a jak ta lala....a potem zaśmieca forum...basta tak nie powinno tak być.sory jak ktos to żle odebrał,pozdr,
Jeśli robi się coś na zasadzie czipa za 200/300zł z allegro to tak potem to wygląda. Zwiększanie mocy silnika za pomocją modyfikacji w mapie jest normalne i nie ma nic w tym złego ale jak wspomniałem trzeba robić to z głową. Ja mam zmodyfikowaną 320d 2.0 136km na 152KM i 380NM, czip robiony w Godula Motor Sport przez Pana Andrzeja. Do dziś jeźdzę bez najmniejszych problemów. I jeśli myślicie że po czipie musi auto kopcić to grubo się mylicie. Ja mam wszystko zrobione tak jak potrzeba. Jakość oczywiście przekłada się na koszt. 1500zł ale program pisany indywidualnie w raz z jazdą testową z Panem Andrzejem na pokładzie etc..