capt66 napisał(a):
czy skrzynia z mojego m54b22 różni się coś od skrzyni z m54b30 ?
M54B30 ma 6 biegowa skrzynie.
capt66 napisał(a):
320ci różni się w jakiś sposób od 330 jeśli chodzi o karoserię tj. szerokość poszczególnych elementów typu błotniki itp.
Z tego co wiem nie.
capt66 napisał(a):
do swojego auta założę bez problemów przednie błotniki od m3 i progi? chodzi o mocowania i szerokości.
Przednie zalozysz, ale co z tylnymi, ich w prosty sposob nie wymienisz.
capt66 napisał(a):
jak jest z układem wydechowym lepiej kupić tylko tłumik końcowy bo słyszałem że z pełnym przelotem jest problem.
Dlaczego maja byc problemy? Jedyny problem jaki przychodzi mi do glowy z wydechem skladajacym sie z nowych kolektorow i przelotowego ukladu to glosnosc.
capt66 napisał(a):
hamulce lepiej kupić od 330+lepsze tarcze i klocki+płyn o zwiększonej temp. wrzenia+przewody w oplocie czy szukać jakiegoś używanego dedykowanego ?
Myslisz o jakims big brake kicie? Ciezko bedzie znalezc taki uzywany w Polsce. Hamulce z 330 sa pewnie prostszym do zdobycia rozwiazaniem.
capt66 napisał(a):
co ma znaczyć sportowe nastawy zawieszenia w vinie, to jest zawieszenie od m3 czy jakieś inne ?
M3 ma zupelnie inne zawieszenie, poszukaj, chodzi pewnie o krotsze sprezyny i sportowe amortyzatory.
capt66 napisał(a):
czy lusterka z m3 oryginalne da się bez problemu podpiąć do mojej i będzie działało wszystko ( składanie też) czy są jakieś zamienniki które się składają z przycisku a nie manualnie.
Zapytaj
maksss'a