BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 2 maja 2025, 17:05

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 kwietnia 2007, 23:01 
Bagor napisał(a):
Jesteśmy w Unii to i trzeba się do ich prawa dostosować.

no i prawo aborcji tez i wiele innych ale jak zawsze w PL sie robi cos na poPiS czyli furki dla psów .. fajnie ze sobie zarobi jakis Kulczyk czy inny Gudzowaty :] ostnio wprowadzili ze 5 lat archiwizacja ma byc rozmow tel. W uni kolego Bagor jest 2 lata wiec co ty wiesz o polityce zioooommm ... dostosowac sie do uni to moze od tych praw czlowieka zacznijmy co?

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwietnia 2007, 01:29 
Helberstam napisał(a):
no i prawo aborcji tez i wiele innych ale jak zawsze w PL sie robi cos na poPiS czyli furki dla psów .. fajnie ze sobie zarobi jakis Kulczyk czy inny Gudzowaty :] ostnio wprowadzili ze 5 lat archiwizacja ma byc rozmow tel. W uni kolego Bagor jest 2 lata wiec co ty wiesz o polityce zioooommm ... dostosowac sie do uni to moze od tych praw czlowieka zacznijmy co?

Jak chcesz podyskutować to najpierw naucz się poprawnie pisać słowo Unii, bo przez jedno "i" to jakoś nawet dzieci w zerówce nie piszą. Popracuj także nad tekstem pisanym, bo twoje wypociny przypominają mi słowotok łebka spod klatki. Po drugie jeszcze tego przepisu dotyczącego archiwizacji rozmów telefonicznych nie wprowadzili. Nie wiem skąd masz taką nad wyraz rozległą wiedzę :rotfl: Co do Policji, jak się wyraziłeś "psów", to potrzebują nowych furek, żeby między innymi łapać i pałować takich jak ty.

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwietnia 2007, 08:51 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36
Kod silnika: M43B16
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=53724
Bagor, wypowiadaj się grzeczniej, nikt nie musi byc taki wyuczony i oblatany we wszystkim jak Ty. Daje upomnienie , następnym razem będzie ostrzeżenie .

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwietnia 2007, 10:35 
Bagor napisał(a):
Helberstam napisał(a):

Jak chcesz podyskutować to najpierw naucz się poprawnie pisać słowo Unii, bo przez jedno "i" to jakoś nawet dzieci w zerówce nie piszą. Popracuj także nad tekstem pisanym, bo twoje wypociny przypominają mi słowotok łebka spod klatki. Po drugie jeszcze tego przepisu dotyczącego archiwizacji rozmów telefonicznych nie wprowadzili. Nie wiem skąd masz taką nad wyraz rozległą wiedzę :rotfl: Co do Policji, jak się wyraziłeś "psów", to potrzebują nowych furek, żeby między innymi łapać i pałować takich jak ty.

POLICJI?? hm... widze ze pan policjant sie urazil slowem "psy" . Przepraszam za literowki i wyprzedzanie faktow. Taki juz jestem zydowski spekulant i matacz lewak i ignorant ;)

mnie nie musza lapac POLICJANCI ja jezdze "prawie przepisowo" jak widze misie z suszarka

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwietnia 2007, 10:38 
mieszkam w bloku ale nie mam czasu stac na klatce.... zaluje bo tam sie fajnie je slonecznik i pali pety z ziomkami :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwietnia 2007, 12:08 
Helberstam napisał(a):
zaluje bo tam sie fajnie je slonecznik i pali pety z ziomkami :rotfl:

Fajnie się też pałuje takich ziomów :rotfl:
A i policjantem nie jestem, ale mam znajomych. Ostatnio opowiadali jak przyłapali takiego właśnie zioma spod klatki gdy przypalał jointa. Mało się nie zeszczał ze strachu, i błagał na kolanach aby go puścili :rotfl: Tacy to oni są mądrzy wypisując na ścianach hasła CHWDP, a co do czego to tchórze.

Ostatnio edytowano 7 kwietnia 2007, 12:14 przez Bagor, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwietnia 2007, 12:13 
Bagor napisał(a):
Helberstam napisał(a):

hahah no sie PALUJ ziomku... HWDP

a wiec jestes psem a wiec jak wiekszosc psow wywodzisz sie wlasnie z takich osiedli
jeden ziom gangsterke uprawia a drugi na suce jezdzi. Chyba ze masz powolanie i poszedles do psiarni jak ksieza ida do zakonu. Gratuluje wyboru! ja chcialem byc strazakiem :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwietnia 2007, 12:20 
Bagor napisał(a):
Helberstam napisał(a):

A i policjantem nie jestem, ale mam znajomych. Ostatnio opowiadali jak przyłapali takiego właśnie zioma spod klatki gdy przypalał jointa. Mało się nie zeszczał ze strachu, i błagał na kolanach aby go puścili :rotfl: Tacy to oni są mądrzy wypisując na ścianach hasła CHWDP, a co do czego to tchórze.

NIECH mnie kule bija! hahah okej super tez nie lubie narkomanow co pala ziolo i pisza sprajem po klatce ... lecz tez nie lubie psow co nie ktorych za wymadrzanie sie .
NIE jestem ani ziome spod klatki ani psem . Wiec do czego pijesz ?

taki jestes dziewiczy i nigdy nie zlamales przepisow? czy co? niepokalany Bagor i jego wiedza o spoleczenstwie :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwietnia 2007, 12:20 
Zacna persona forum

kurde koniec tej paplininy, doslownie jak dzieci w piaskownicy
ZAMYKAM

E30 316iA 05/1990
E32 750i 09/1991
http://www.e12e28.pl

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1