Apollon napisał(a):
Szybkie pęto zmiażdżyło mi system

Panowie mieli świetny pomysł
Bobby ja również jestem na cargo niemal w każdy czwartek, (nie zawsze 6-er) ale o spotach nic mi nie wiadomo

Bez sensu trochę zakładać drugi temat jak już są oficjalne spoty pod WP podwieszone. Ja na Cargo jestem często bo mieszkam rzut beretem i jak mi się nudzi to wpadam zobaczyć co się dzieje. Ostatnio spotkałem Raadamana

Przemoo napisał(a):
Ja myśle ze optymalnym miejscem byla by moze Łódź

?
Optymalne miejsce to rzeczywiście coś w centralnej Polsce a najlepiej nad jakimś jeziorkiem tak jak wkleił Roger. Musi być możliwość noclegu, grilla, picia i integracji

Ghost_Rider napisał(a):
Bobby_Valentino napisał(a):
Niestety ale BMW Sport nie posiada na tyle zgranej ekipy żeby coś takiego wyszło. Jest tu masa ludków którzy piszą żeby popisać ale niema co liczyć na to żeby pojawili się na zlocie. 22 tyś userów a na spotach stoi po 10 samochodów. Ilu mamy ludzi którzy mają po parę tyś. postów a pies z kulawą noga ich na oczy nie widział nigdzie.
Bobby na prezydenta

Nie, nie Bobiego to trzeba ukrzyżować
Boogie napisał(a):
Apollon napisał(a):
Bobby ja również jestem na cargo niemal w każdy czwartek, (nie zawsze 6-er) ale o spotach nic mi nie wiadomo
Bo my już robimy zakłady, jak bardzo sie wstydzisz do nas podejść hehe
a jesteśmy zawsze zgrupowani i auta raczej można poznać

Hehe no niema co ukrywać trochę nasze samochody z tłumu wyróżniają

hehe
Ja jakiś czas temu podszedłem do jakiegoś Hondiarza bo miał bardzo ładnego Civica, zaglądam pod maskę i pytam co to za silniczek a on do mnie że Jd34n324m

Czy coś w tym stylu i że ma kit Aema czy jakoś tak

Nie wiele skumałem hehe