Ta prośba została umieszczona u nas na forum ZONE posyłam dalej . Witam po przerwie i znowu z prośbą o pomoc, i wsparcie naszych kolegów motocyklistów i innych mieszkańców Bogatyni, jak już pewnie widzieliście w tv Ci ludzie w większości nie mają nic jednemu z naszych kolegów motocyklistów zmyło zupełnie dom i pewnie nie jemu jednemu więc pozwalam sobie zacytować mojego kolegę forumowego Kożucha i prosić w miarę możliwości o pomoc:
"Jak Wiecie, Bogatynia znacznie ucierpiała podczas ostatniej powodzi. Wśród poszkodowanych znalazła się również najbliższa rodzina mojego kolegi z forum Intrudera, Suchara. W jego i swoim imieniu bardzo proszę o wszelką możliwą pomoc. Bardzo potrzebne są ubrania, koce, ręczniki, środki czystości itd., przyda się wszystko.
Przesyłki proszę kierować bezpośrednio na adres Suchara: Norbert Sprawka ul. Styki 2d/12 59-920 Bogatynia
Z własnego doświadczenia wiem, że zwykła przesyłka nie zawsze dociera do celu dlatego proszę o wysyłki za potwierdzeniem np. polecony lub kurierskie. Pozdrawiam Kożuch"
Dodaję jeszcze, że jest możliwość wpłat na konto:
"Norbert Sprawka ul. Styki 2d/12 59-920 Bogatynia Kredyt Bank 05 1500 1429 1014 2014 4560 0000 w tytule wpisz POWÓDŹ podają tez konto w tvn24
To jest konto Suchara. Ale gdyby ktoś bał się wysłać do nieznanej osoby to konta są podane w necie i TV"
|