BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 18:48

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3205 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 161  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: A tu się witamy i piszemy kilka słów o sobie :)
PostNapisane: 8 sierpnia 2010, 18:22 
Częsty bywalec

Moje BMW: e46 trumenvagon
Kod silnika: spacerówka
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... 9#p1661879
Witam mam na imię Tomasz, 24 l. Jestem z bolesławca. Aktualne e46 to moje drugie bmw, srednio jestem z niego zadowolony, miało być e36 coupe is lub 2.0 z klimą w skórze z mpakiem z compem i podgrzewanymi fotelami po 94r ale do 15k nic nie mogłem znaleźć więc znalazłem obecną e46 załuje dziś strasznie ale trudno.. auto nie grzeszy mocą ale staram się nadrobić wyglądem.. poprzednia beta to e36 sedan też 318i walczyłem z nią strasznie ale dałem sobie spokój, silnik m40 to skarbonka, wcześniej miałem golfa 3 gt scigant niesamowity jak dla łebka tuż po egzaminie na prawko. Obecne e46 picuje dalej mam tam jakieś plany na nie choć nie wiem czy ładować kasę skoro korci mnie na ładne e36 328 lub e46 318 ci lub 320 ci... na codzień pracuje w fabryce produkującej tapicerki skórzane m.in dla mercedesa toyoty renault oraz bmw :hyhy: pozatym robie magistra no i lubię pojechać na rybki od czasu do czasu, ofkoz nie bmką nie dała by rady :P pozdrawiam wszytkich ;)

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 8 sierpnia 2010, 19:46 
Pierwsze kroki

Moje BMW: szukam
WITAM
Sławek z Bydgoszczy. Lat 25. PO UKW w Bydgoszczy. Zawód: Politolog. Praca w UG. BMW nie mam ale szukam ;) Marzy mi się e46 320d jednak łatwiej dostać e39 tyle ze opcja min 2500 poj. ;)
Dotychczas moje auta to Honda Civic HB z 95 z d15y7 101KM ogólnie dawało rade :)
Ostanie auto to HOnda CIVIC Coupe 1,6 115KM to miało główne wyglądać chociaż Bemki 318 brałem jak chciałem xD O Bmwu zacząłem myśleć jak brat kupił od jakis cyganów 325 e36 Czarne białe skóry fura kozak mimo iż rok 94 to w Hondzie takiego wyposażenia nie ma w autach z 2002 roku xD

MOJE BYŁE AUTO Czarna COUPEJA NA złotych DRAGACH z dragwheels.
http://www.youtube.com/watch?v=_tjlMnbwbbM mały filmik jaki kiedys zrobiłem sobie ;)

i chyba tyle mam nadzieje ze niedługo kupie fajne BMW i jakis ciekawy projekcik ze smakiem wdrożę w życie;)

PostNapisane: 9 sierpnia 2010, 17:50 
Poszukaj zanim zapytasz

Moje BMW: 735 e38
Kod silnika: M62B35
Cześć. Jestem Artur, mam 20lat. Mieszkam w Chwili obecnej w Skierniewicach (od Poniedziałku chyba zmienię adres na conajmniej miesiąć) a później chyba znowu Warszawa. Zajmuje się wieloma rzeczami, z czego czasami cierpię na brak czasu.

Jestem członkiem klubu bmw7 i posiadaczem BMW 7 e38 735 v8 m62b35 98' - fotki http://img832.imageshack.us/gal.php?g=19299894.jpg Ta beemka jest zarówno moim pierwszym "oficjalnym" autem. i posiadam ją jakieś z 1,5 roku
Moją pasją są samochody BMW, bez względu na model - chociaż najbardziej kręcą mnie 7mki (no może poza e65) uwielbiam też piękne felgi - w Chwili obecnej na aucie 19stki słoneczka, były plany wsadzenia Alpiny Dynamic 21" - i plany się skończyły na tym, że felgi wylądowały w garażu bo na bejce nie weszły :(
O tym forum słyszałem już wcześniej ale dopiero teraz się zarejestrowałem.

Pozdrawiam wszystkich!

PostNapisane: 9 sierpnia 2010, 20:23 
Poszukaj zanim zapytasz

Moje BMW: e36 coupe
Kod silnika: M52B20
CZEŚĆ!!!
Chciałbym się przedstawić i pozdrowić wszystkich fanów " choroby " zwanej BMW do których należę. Mam na imię Tomasz, pochodzę z Rzeszowa i jestem żołnierzem. Od prawie roku jeżdżę e36 coupe z silniczkiem M50B20 Vanos.

PostNapisane: 11 sierpnia 2010, 16:44 
Forumowicz

Witam wszystkich użytkowników;) Mam na imię Krzysiek i jestem z okolic Krakowa. Mimo mojego wieku (16 lat) można powiedzieć że posiadałem już jedną Ślicznotkę tzn Bmw e30 (nie jestem w stanie opisać dokładnie bo nie pamiętam już dokładnego info:( ). Myślę że nie powinna moja obecność Wam przeszkadzać przez mój wiek, gdyż jestem wielkim fanem BMW i dosyć często mam z tym do czynienia.

Pozdrawiam Krzyku1906 ;)

Potrzebujesz VT samochodu? Pisz w tym temacie: viewtopic.php?f=2&t=67405 , albo na PW

PostNapisane: 13 sierpnia 2010, 21:53 
Pierwsze kroki

Moje BMW: e90 320d
Kod silnika: M47N2
Witam wszystkich forumowiczów mam na imię Adrian! Stałem się szczęśliwym posiadaczem BMW e90 320d z 2007 roku i bardzo proszę o przyjęcie mnie do waszych szeregów!!! Pozdrawiam

PostNapisane: 16 sierpnia 2010, 05:57 
Poszukaj zanim zapytasz

Moje BMW: [E53] X5 3.0d 2005r
Kod silnika: M57N
Witam wszystkich miłośników BMW
Mam na imię Rafał lat 30. Pracuję jako mechanik okrętowy.
Od niedawna bo od 16 lipca jestem właścicielem mojego pierwszego BMW model [E53] X5 w sport pakiecie 3.0d 2005r. Do tej pory po naszych drogach przemieszczałem się Oplem model Astra F kombi 1.6 więc jest to dla mnie przepaść technologiczna:)
Na moje nieszczęście nie mogłem nacieszyć się długo nowym nabytkiem ponieważ 18 lipca wyjeżdżałem na statek (dlatego też nie załączam zdjęć). Jak tylko wrócę do domu (jakieś dwa tygodnie zostały) na pewno zrobię parę wrzutek.
To tyle na początek.
Pozdrawiam wszystkich i życzę każdemu aby zawsze bezpiecznie dojechał do celu oraz dróg takich jak mają nasi zachodni sąsiedzi abyśmy zawsze mogli rozkoszować się jazdą naszymi buniami.

PostNapisane: 20 sierpnia 2010, 16:20 
Pierwsze kroki

Moje BMW: 318 CI
Kod silnika: M43TU
Witam!
Mam na imię Adrian. Mam 19 lat i zaczynam studia na politechnice poznańskiej na kierunku inżynierii środowiska. Miłość do BMW zaczęła się u mnie pół roku temu, a od 2 dni jestem posiadaczem Beemki. Pozdrawiam! :)

PostNapisane: 21 sierpnia 2010, 14:52 
Pierwsze kroki

Moje BMW: e39
Kod silnika: M47
Witam.

Mam na imię Maciej. Mam 22 lata.
Od 3 tygodni jestem posiadaczem swojego pierwszego BMW. Model e46.

Obrazek

Auto kupiłem lekko uszkodzone. do wymiany prawe przednie i tylne drzwi.
Z tym uporałem się sam, a teraz zostało polakierowanie.
Jak odbiorę w przyszłym tygodniu wrzucę więcej zdjęć w odpowiednim dziale

Jestem z Wronek. Miasteczko 50 km od Poznania.
W październiku zaczynam 4 rok informatyki na Politechnice Poznańskiem

Pozdrawiam wszystkich użytkowników.

Ostatnio edytowano 23 sierpnia 2010, 12:03 przez bolossj, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 23 sierpnia 2010, 09:55 
Poszukaj zanim zapytasz

Moje BMW: e46
Kod silnika: m47
Witam wszystkich.

Mam na imię Daniel (25 lat), obecnie mieszkam w Poznaniu, pracuje w bankowości. Od 3 tygodni jestem szczęsliwym posiadaczem BMW e46 320d touring :)

PostNapisane: 23 sierpnia 2010, 10:51 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E39 520i
Kod silnika: M52B20
Witam,

Jako nowy użytkownik E39, a w zasadzie całej marki BMW dopiero poznaję tajniki tej świetnej maszyny! Wcześniej jeździłem (a w zasadzie jeszcze jeżdzę) Mazdą MX-3 - zmieniłem bo chcę czuć się bardziej komfortowo i BMW idealnie spełnia moje oczekiwania.

Na codzień studia na Uniwerku Łódzkim - EkSoc i praca w jednym z łódzkich banków.

Pozdrowienia,
Bartek.

PostNapisane: 23 sierpnia 2010, 11:24 
Poszukaj zanim zapytasz

Moje BMW: 520 e34
HEJ :hyhy: JESTEM TU NOWA ............................. I CHĘTNIE DOWIEM SIĘ JAK SKUTECZNIE SPRZEDAĆ BMW :D

PostNapisane: 23 sierpnia 2010, 13:51 
Poszukaj zanim zapytasz

Moje BMW: brak
Kod silnika: brak
Witam!

Mam na imię Emil, jestem z Gdyni i mam 23 lata :) Forum przeglądam już jakiś czas, ale dopiero niedawno postanowiłem się zarejestrować :hyhy: Niestety nie posiadam jeszcze żadnego BMW, aczkolwiek po głowie chodzi mi e46 w sedanie :D Od 2 lat jeżdżę sobie Vectrą B i chyba zbliża się czas na zmianę autka i marki(5 lat z Oplem :rotfl: ). Mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości będę mógł Wam zaprezentować swoje BMW :)

Pozdro,
Emil

PostNapisane: 23 sierpnia 2010, 14:12 
Pierwsze kroki

Moje BMW: Passat B5
Kod silnika: TDI AJM
Witam,
mam na imię Kamil,mam 13 lat(mam nadzieję że to nie problem ;) ) mieszkam w Chełmcu(k./Nowego Sącza) i jak na razie na fotelu pasażera jeżdżę Passatem B4 TDI z 95 roku ,ale nadszedł czas rozstania,i razem z ojcem bierzemy pod uwagę BMW E39 w wersji 2.0 lub 2.5 oczywiście benzyna,niestety z lpg(pewnie niektórzy powiedzą że to profanacja,ale dobra instalka nie jest zła)lub w ewentualności E46.
Mam nadzieję że dowiem się tu dużo o BMW i będę spędzał czas w miłej atmosferze.
Pozdrawiam.

PostNapisane: 25 sierpnia 2010, 08:06 
Witam. Mam na imię Damian. Mam 17lat. Mieszkam w Solcu Kujawskim. Nie posiadam bmw gdyż nie mam jeszcze prawa jazdy aczkolwiek jest fanem tej marki. Mam nadzieję że na forum dowiem się dużo cennych porad przed kupnem bmw.

PostNapisane: 26 sierpnia 2010, 08:45 
Witam na forum zaglądałem już od jakiegoś czasu ale dopiero niedawno założyłem konto. Mam nadzieję że forum pomoże mi po zakupie wymarzonego auta dowiedzieć się o nim jak najwięcej. Pozdrawiam

PostNapisane: 28 sierpnia 2010, 08:57 
Poszukaj zanim zapytasz

Moje BMW: e 46
Witam
Jestem szczęśliwym nabywcą E 46. To moja pierwsz styczność z BMW. Do tej pory Fordzik.
Pozdrawiam Wszystkich.

PostNapisane: 30 sierpnia 2010, 16:44 
Poszukaj zanim zapytasz

Moje BMW: e46
Witam wszystkich serdecznie;) jestem nowym uzytkownikiem i forum oraz BMW:) jestem studentem od pazdziernika WSHiFM w wawie poprzednio WAT mam 23 lata pochodze z Radomia pozdrawiam i licze na owocna wspolprace (oby nie była potrzebna jesli chodzi o porady naprawcze;)

PostNapisane: 30 sierpnia 2010, 23:34 
Forumowicz

Moje BMW: E46 Coupe 325Ci M54
Kod silnika: M54B25
A witam :) Jestem z pod Warszawy, mam 20 lat i w tym roku zaczynam studia na UW dokładniej gospodarkę przestrzenną. Kawaler w stałym związku od 2,5 roku :D :D

BMW kupiłem koło niemiec od tak tylko na handel. No i teraz to już się z nim nie rozstanę :) Tak oto pokochałem bmw :)

PostNapisane: 5 września 2010, 13:32 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E46 320D
Kod silnika: M47TU
Witam wszystkich
Mieszkam w okolicy Gliwic, pracuje niestety w banku. Swoje BMW użytkuje już ok. 2,5 roku, wcześniej fiat 126p przez prawie 10 lat :ok:
Przygoda z forum od 02.2010 na zaprzyjaźnionym forum BMW-klub

pozdrawiam

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3205 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 161  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1