Widze ze zdania sa podzielone na temat tego moda, ale najwazniejsze ze ja jestem zadowolony.
piotres napisał(a):
Bardzo fajnie ! W Racingowym klimacie .
Tak jak Andrew pisze teraz tylko trzeba dac kierownice, galke i mieszki w alcantarze

.
Zastanawialem sie tez wlasnie nad tym i chyba ta zmiana nastapi, napewno mieszki skrzyni i recznego pojda w czarna alcantare ale co do galki, raczki recznego i kiery to sie jeszcze zastanowie. Znalazlem wlasnie o dziwo w moim miescie firme ktora zajmoje sie tapicerkami samochodowymi - Classic Car Services w Leicester. Wygladaj calkiem profesjonalnie wiec napewno sie do nich wybiore obgadac temat. Mysle ze nie moge za dozo poobszywac w alcantarze po pozniej bedzie to sie juz klucilo z wiekszoscia jednak skorzanej tapicerki a foteli i kanapy napewno nie bede ruszal.
Cytuj:
kolorystycznie nie pasują do reszty te elementy, które flokowałeś ale jakościowo widać, że jest ok
Jak to kolorystycznie nie pasuja do reszty. Czarny flok do czarnego wnetrza?! To jaki niby bys widzial tu kolor po za czarnym ktory by sie nie klucil z reszta??
Cytuj:
Bardziej by to pasilo jak bys mial kierwonice, tapicerke itd. w alcantarze
Tak jak wspomnialem juz wczesniej niektore elementy zostana z czasem zastapione/obszyte czarna alcantara ale powoli nie wszystko odrazu
Cytuj:
wizualnie do du... jeśli chodzi o listwy
A to bardzo ciekawa opinia...
Cytuj:
jak nie bedzie sie wycierac to ci powiem, ze wyszlo calkiem fajnie i w dodatku inaczej niz kazdy ma
Nie powinno sie wycierac poniewaz na tych wrazliwych elementach tj raczki na drzwiach jest polozony grubszy flok, nie pamietam ile wyszla roznica. Z reszta ja i tak bardzo zwracam uwage na takie rzeczy wiec bede sie z tym obchodzil bardzo delikatnie, chociaz mysle ze i tak nie bedzie takiej potrzeby. A reszta - listwy i ramka jest raczej malo dotykana wiec spoko.