BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 6 maja 2025, 16:54

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 111 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Zrobił kawał dziewczynie...
PostNapisane: 13 września 2010, 21:45 
becek napisał(a):
mnie przeraza obluda rodzicow i ich zarzuty o sfalszowaniu zdjec i filmow....nie ma wstydu ,zazenowania

Jak to ruskie...

PostNapisane: 14 września 2010, 08:21 
Zacna persona forum

Moje BMW: e46
Kod silnika: m47n
pan_prezes_skora napisał(a):
podejrzewam, ze wiezniowie i klawisze juz zadbaja, zeby lekko nie mieli...
nic z tego ,seryjni sa nie ruszani ...ze strachu,nikt z takim nie chce zadzierac w kiciu
w koncu kazdy kiedys musi zasnac :/

https://picasaweb.google.com/100024553116878785483/Indochiny

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 14 września 2010, 08:53 
Częsty bywalec

Ukraina to dziki kraj... ;)

http://www.rp.pl/artykul/535410-Chuligani-z-pejsami.html :szok:

http://www.youtube.com/watch?v=CQcVJsNxPNs

PostNapisane: 14 września 2010, 09:02 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
Wronas napisał(a):
Chciałbym zaznaczyć że Ci kolesie wygądają łągodnie mówiąc jak Psitki... jak widać pozory mylą :mur: :mur:

Jak bym powiedział że wyglądają jak klasyczne pizdy które grają całe dnie w CounterStrike`a i nie wiedzieli żeńskich narządów płciowych na oczy. Większość seryjnych jest taka bo wiedzą że przegrali życie i ta myśl tak im ryje baniak że zaczynają robić dziwne rzeczy. Jedni żyją z 40 kotami na 20 metrach kwadratowych a inni zabijają ludzi.

PostNapisane: 14 września 2010, 09:48 
Zacna persona forum

Moje BMW: E39 540&E39 528
Kod silnika: M62B44&M52B28TU
Bobby_Valentino napisał(a):
Jak bym powiedział że wyglądają jak klasyczne pizdy które grają całe dnie w CounterStrike`a i nie wiedzieli żeńskich narządów płciowych na oczy

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Gumiś napisał(a):
Jednemu jakoś można dać radę, łeb ukręcić... ale jak wyskoczy kilku, masakra... a takich nie brakuje

ja z miesiąc temu jadę tramwajem w centrum warszawy, wpada pięciu 18-20latków, jeden z dziurą w policzku i krzyczy: to że mi przebił nożem policzek to luz ale żeba mi wybił :przestraszony:
Typ dostał nożem w policzek, trochę wyżej i by było oko lub mózg- tak się dziś młodzież bawi :zdegustowany:
Ja jak miałem 16lat i mi brakowało wrażen to poszedłem na boks na gwardię, mordy sobie obijaliśmy w rękawicach.

Obecnie myślę żeby kupić sobie gaz pieprzowy czy cuś, żona nosi w torebce paralizator z nową baterią. Jak się ma niefarta można stracić zdrowie :kwasny:
Kumpel dostał kuflem w klubie w twarz od typka 17lat (ciekawe jak on tam wszedł) i ma 3 blizny, oka na szczęście nie stracił.
Na prawdę nie znamy dnia ani godziny kiedy trafimy na jakiegoś bezmózgiego neandertalczyka ;)

V8 Eisenmann, 10J, Dupowóz
viewtopic.php?f=6&t=146942

PostNapisane: 14 września 2010, 11:44 
Przyjaciel forum

Garaż: 93' E36 Sedan Calypsorot
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=107879

99' E46 Coupe Topasblau
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=119679

07' CLS W219 7G-Tronic
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=151028

04' C200 Kompressor Polift
Ukraińcy od zawsze byli P*o*j*e*b*a*m*i do okrucieństw...
Zapytajcie jak macie dziadków o "UPA" (ukr. Українська Повстанська Армія (УПА) co robili Nam w okresie wojennym.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Interesuję się trochę historią i badam takie tematy - W szkole o tym (Przynajmniej u mnie) nie mówiono.

Był: 99' E46 Coupe 320Ci Topasblau - Smerfeta (2012-2015)
Jest: 07' Mercedes-Benz CLS W219 320CDI 7G-Tronic - Czarna Locha (2015-Obecnie)

Ostatnio edytowano 14 września 2010, 11:45 przez Dżordż, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 14 września 2010, 11:45 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
W kiciu będą mieli przerąbane, bez partyzanckiego młotka w siatce są zerowi zapewne, sam chętnie bym przeciągnął im wszystkie dźwignie/skrętówki itp. jakie znam.

Pablo - nie obrażaj Neandertalczyków, mieli większe mózgi od Homo Sapiens. Przypadek sprawił, że mamy Homo Sapiens, a nie ich.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 14 września 2010, 11:53 
Zacna persona forum

jiGsaw napisał(a):
Pablo - nie obrażaj Neandertalczyków, mieli większe mózgi od Homo Sapiens. Przypadek sprawił, że mamy Homo Sapiens, a nie ich.

no tak, ale napisałem że bezmózgiego ;)
Czyli chłopaczki z Ukrainy mają większa pustkę we łbie niż nie jeden Homo Sapiens :kwasny:

PostNapisane: 14 września 2010, 12:01 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46 | E46 M3
Kod silnika: M54B30| S54B32
Pablo325i napisał(a):
żona nosi w torebce paralizator z nową baterią. Jak się ma niefarta można stracić zdrowie

najgorsze jest to ze przewaznie nasze kobietki maja taki balagan w torebkach, ze zanim cokolwiek odnajda to moze byc za pozno :(

PostNapisane: 14 września 2010, 12:09 
Zacna persona forum

Santino napisał(a):
taki balagan w torebkach, ze zanim cokolwiek odnajda

akurat paralizator mojej żony jest tak wielki że znajduje go z zamkniętymi oczami :hyhy: i taki polecam.
A że często ma do czynienia ze zbokami (gadają, gapią się itp) to już przećwiczyła pokazywanie zabawki delikwentom, jednego nawet chciała dziabnąć jak ją dotknął, ale uciekł hehe.
Ogólnie spadamy w tym miesiącu z Polski i będziemy emigrantami, więc może będzie miała w końcu spokój. Bo na razie zboków lecących na długie czarne włosy i młodą buźkę jest multum :rotfl:

PostNapisane: 14 września 2010, 13:08 
becek napisał(a):
pan_prezes_skora napisał(a):
podejrzewam, ze wiezniowie i klawisze juz zadbaja, zeby lekko nie mieli...
nic z tego ,seryjni sa nie ruszani ...ze strachu,nikt z takim nie chce zadzierac w kiciu
w koncu kazdy kiedys musi zasnac

Akurat bałby się strażnik takich leszczy...

Ps: Trzeba by zmienić nazwę tematu, na jakieś dyskusje o zboczeńcach.

PostNapisane: 14 września 2010, 13:36 
Zacna persona forum

Bobby_Valentino napisał(a):
Jak bym powiedział że wyglądają jak klasyczne pizdy które grają całe dnie w CounterStrike
pijesz do mnie? ;)
Dzordz-E36 napisał(a):
Interesuję się trochę historią i badam takie tematy - W szkole o tym (Przynajmniej u mnie) nie mówiono.
ciekawe ,na razie pleciesz bzdury na potege, nie ma wojny bez okrucienstwa , nie musisz pytac dziadka wystarczy przypomniec sobie co sie dzialo 10 lat temu w ygoslawi
zacznij czytac madre ksiazki a nie ogladac bzdurne filmiki na youtubie
jiGsaw napisał(a):
W kiciu będą mieli przerąbane, bez partyzanckiego młotka w siatce są zerowi zapewne
jak wyzej pisaalem ,nie znam pzrypadku samosadu na seryjnym w wiezieniu-nawet kryminalsci sie boja psycholi
Zakov napisał(a):
uwierz mi ,ze sie boja
na discavery jest taki program o wiezieniach i tam sie wypowiedaja straznicy...non stop w pogotowiu, w australi taki typ zgwalcil strazniczke
straszna praca
pamietaj ze taki psychol nie ma nic do stracenie...

PostNapisane: 14 września 2010, 14:15 
becek napisał(a):
Zakov napisał(a):
uwierz mi ,ze sie boja
na discavery jest taki program o wiezieniach i tam sie wypowiedaja straznicy...non stop w pogotowiu, w australi taki typ zgwalcil strazniczke
straszna praca
pamietaj ze taki psychol nie ma nic do stracenie...

Oglądałem ten program i każdy zwyrodnialec pokazywany w tym programie wycwelował by każdego z tych Ukraińców na "dzień dobry"... To nie są typowi psychole, czy tam seryjni mordercy. To "tylko" chłopaczki, którym się popie... i wykorzystali fakt, że w grupie siła.

PostNapisane: 14 września 2010, 14:30 
Zacna persona forum

Zakov napisał(a):
To nie są typowi psychole, czy tam seryjni mordercy. To "tylko" chłopaczki, którym się popie... i wykorzystali fakt, że w grupie siła.

hmmmm,ciekawe,udowodniono im 21 zabojstw na 29 prob/...
to moze zapodaj definicje "seryjnego" i "psychol" wedlug Ciebie? co trzeba zrobic zebys uznal go za psychola czy seryjnego??bo wychodzi na to ,ze wg. Ciebie to sa normalni rozbrykani chlopcy ,ktorym sie znudzilo torturowanie pieskow i kotkow
jak pisalem wyzej nie slyszalem o przypadku samosadu nad seryjnymi...ciekawe dlaczego?

PostNapisane: 14 września 2010, 17:12 
Przyjaciel forum

Moje BMW: X5
taki emot byl, czy dopiero powstal? :idiota: :idiota: :idiota: :idiota: :idiota: :idiota: :idiota: :idiota:

kolega chyba definiuje psychola i seryjnego jako starego samotnego pana ktory chodzi w dlugim plaszczu ciemnymi uliczkami, sa to seryjni mordercy, wiek wyroznia ich z reszty, ale to o niczym nie swiadczy.
czytalem w agorze, ze zabijali dla filmow i zdjec za ktore bogaci ze wschodu mieli placic, ale nigdzie wiecej o tym nie wspomniano, wiec pewnie mozna to wykluczyc.
tlumaczyli sie, ze robia to aby miec "co wspominac na starosc" wiec pewnie powodem byla nuda i mocno skrzywiona psychika.

co so samosadu- jestem pewnien, ze nie beda mieli lekko- po co zabijac, robic sobie pod gore, skoro mozna dreczyc, nie wiem, w wiezieniu nie bylem, ale zabicie czlowieka chyba nie uchodzi tam za cos za co bedzie zabojca cierpial... ale juz morderstwo kobiety w ciazy i wyrrzniecie jej plodu z brzucha i owszem

odwiedzali swoje ofiary:

wiele podobnych do tego morderstw dzieje sie legalnie w naszych czasach, widzialem ukamieniowanie 13 latki, prze innych nastolatkow, lincz braci w ktorym brala udzial cala ludnosc, lacznie z dziecmi... takie rzeczy dzieja sie non- stop

czasem wstydze sie, ze jestem czlowiekiem...

PostNapisane: 14 września 2010, 19:08 
Zacna persona forum

Moje BMW: czasem e61 ;)
Kod silnika: n52b30
Artykuł wydaje się mądry
http://portalwiedzy.onet.pl/4868,17230,1625518,1,czasopisma.html

Oby tylko w nas nie obudziła się żądza zabijania...

PostNapisane: 14 września 2010, 19:14 
Forumowicz

gangster, ten artykuł to troche bzdura i zbyt szeroka wyobrażnia osoby odpowiadającej.

''Wtedy to musiało dojść w mózgu do połączenia obszarów sterujących przemocą i przyjemnością: łapię rybę nie tylko dlatego, że potrzebuję białka, lecz fascynuje mnie sama czynność łowienia. Wydaje się, że widok krwi odgrywa tu zasadniczą rolę.''

Prosze mnie nie linczowac ani nie wysyłać do bronienia krzyża. :rotfl:

Ale przecież Pan Jezus też łowił ryby ;)

Tak wiec odwieczna walka religia&nauka trwa do dzis.

Kto wie czy właśnie jakieś religijne aspekty nie kierowały tymi młodocianymi mordercami? ;) bardziej mam tu sekte na myśli...

PostNapisane: 14 września 2010, 19:23 
becek napisał(a):
Zakov napisał(a):
To nie są typowi psychole, czy tam seryjni mordercy. To "tylko" chłopaczki, którym się popie... i wykorzystali fakt, że w grupie siła.

hmmmm,ciekawe,udowodniono im 21 zabojstw na 29 prob/...
to moze zapodaj definicje "seryjnego" i "psychol" wedlug Ciebie? co trzeba zrobic zebys uznal go za psychola czy seryjnego??bo wychodzi na to ,ze wg. Ciebie to sa normalni rozbrykani chlopcy ,ktorym sie znudzilo torturowanie pieskow i kotkow
jak pisalem wyzej nie slyszalem o przypadku samosadu nad seryjnymi...ciekawe dlaczego?

Nie mam zamiaru podawać żadnych definicji. Zobacz jaką twarz miał na jednym filmiku, jeden z nich po przesłuchaniu - nikt się nie ceregielił. Po prostu sytuacja w której wytatuowany kryminalista z wieloletnim stażem, spędzający połowę czasu odsiadek na więziennej siłowni, trzęsie porami przed 20 letnim, pryszczatym "łebkiem" z grzywką, jest tak absurdalna i komiczna, że nie mam pojęcia jak Ty w to w ogóle wierzysz... Widziałem wiele programów z różnymi świrami, takimi do których naprawdę strach podejść na 3 metry. W ich zbrodniach nie chodziło o dobrą zabawę, śmiechy - hihy, nagrywanie filmików, czy sprawdzanie jak wygląda ludzki mózg na leśnej ściółce, tylko o zaspokajanie wyimaginowanych fanaberii, będących tworem chorego umysłu. Taki w jednej chwili z Tobą rozmawia, w następnej wyłupuje Ci oko łyżeczką. Natomiast Ci Ukraińcy, to tak jak już ktoś wcześniej napisał - Bez młotka i ekipy są zerowi, to widać na pierwszy rzut oka...

PostNapisane: 14 września 2010, 19:28 
Zacna persona forum

Moje BMW: czasem e61 ;)
Kod silnika: n52b30
Wronas jak każdy artykuł na onecie. Ale z tym, że każdy ma zadatki na potencjalnego zabójcę zgadzam się w 100%. Pod wpływem pewnych określonych zachowań i sytuacji, w jakich człowiek się znajduje może się zmienić.

Podam przykład z własnego życia. Jeszcze całkiem niedawno bałem się oberwać, jak również zadać komuś ból. Po kilku miesiącach treningu, gdy parę mocnych ciosów doszło do celu, mój strach przed bólem zmniejszył się (chciałbym go wyeliminować całkowicie, ale nie o to trochę poza tematem). Na pierwszych treningach bałem się również włożyć siłę w cios, żeby kogoś czasem nie zabolało. Teraz używam trochę siły nawet przy ćwiczeniach z dziewczynami, mało ale zawsze. W facetów potężniejszych ode mnie wale ostro.

Więc chyba jednak ten artykuł nie jest wcale taki bez sensu :)

PostNapisane: 14 września 2010, 19:36 
Zacna persona forum

gangster napisał(a):
Podam przykład z własnego życia
no jeszcze pare treningow i bedziesz prawdziwy gangsta ;) zmienisz wtedy nika na killer...bo widze w tobie zadatki na potencjalnego zabojce ;)

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 111 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1