BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 maja 2025, 12:48

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: srebrne BMW na Pradze...
PostNapisane: 24 września 2010, 06:19 
Częsty bywalec

JarekTrucker napisał(a):
No nie, jak mi by wpuścili psa na taką jasną tapicerkę to bym się porządnie wk...

też o tym poyślałem... ciekawe co by było gdyby ten pies (tzn zwierzę :rotfl: :rotfl: ) porobił rysy na skórzanej tapicerce...???

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 24 września 2010, 06:32 
Uzależniony od forum :)

Pablo325i, moja ciocia mieszka na pradze północ. Nie ćpa i nie pije, nie chodzi na kuroniówkę a jest dobrą księgową. Nie można w ten sposób uogólniać. Wiadomo że widzi się tych co się szwendają po ulicy a szwendają się Ci co nie mają co robić - nie mają pracy itp.

Wiadomo że nie jest to bogata willowa dzielnica i wiadomo że nie jest tak bezpieczna jak pozostałe ale...

Ja bardzo lubię Pragę Północ. Dlaczego? Jak dla mnie jedna z nielicznych dzielnic z prawdziwych charakterem. A że z "niefajnym" ? Ważne że z charakterem. Mieszkać na pradze północ? W Loftach po fabryce Polleny albo konesera - jak najbardziej :)

PostNapisane: 24 września 2010, 10:14 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E39
Kod silnika: M57D30
Mialem podobne wiskanie na pradze, w zasadzie obok fabryki trzciny, specjalnie zjechał się drugi patrol tajniaków, wszystko było sprawdzane, buty,skarpetki,bagażnik,wycieraczki,schowki,kieszenie, portfele. Było nas 4 z czego wszyscy trzej poza kierowcą pilismy i mielismy przy sobie alkohol Do tego stopnia że jeden z tajniaków wybuchnął smiechem mówiąc do mojego znajomego który skitrał puszkę piwa w rękawie - Przepraszam ale Panu coś cieknie z rekawa na nogawkę.... :rotfl:
Ale przede wszystkim było kulturalnie - Per Pan, proszę, mogę, dziekuję,dobrywieczór, dobranoc.
Taką mają pracę, ja to rozumiem, 4 gości w czarnej beemce ok. 22 grzebiących jakims narzędziem przy podszybiu może zdziwić, zwłaszcza na bocznej uliczce :rotfl: :hyhy: A weź tu wytłumacz że płyta nam wpadła za nawiewy :D

Tutaj Panow poniosła ułańska fantazja, pomijam że początkowy terror był celowy = gra psychologiczna, jak by coś przy sobie mieli mogli by się skiślować. Ale robienie szopki z psami, przełożony i teksty o pomówieniu = ten chlopak naprawdę się przestraszył - nie bez powodu powiedział przepraszam, to był odruch, a pogłebianie tej sytuacji, że na komendę, a że grozi mu odpowiedzialności i tekst " na drugi raz uważaj co mówisz" - dla mnie zrobione pod publiczkę bo była telewizja. Ja rozumiem że specyfika dzielnicy robi swoje i Panowie nie mogą być "za miękkcy" ale są pewne granice.

PostNapisane: 25 września 2010, 10:47 
Przyjaciel forum

Garaż: 93' E36 Sedan Calypsorot
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=107879

99' E46 Coupe Topasblau
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=119679

07' CLS W219 7G-Tronic
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=151028

04' C200 Kompressor Polift
Wstyd mi za tą Polską "Milicję"
I ten tekst na starcie
Cytuj:
"co się tak trzęsiesz, chłopaku?"
:wsciekly: :mur:

Był: 99' E46 Coupe 320Ci Topasblau - Smerfeta (2012-2015)
Jest: 07' Mercedes-Benz CLS W219 320CDI 7G-Tronic - Czarna Locha (2015-Obecnie)

PostNapisane: 25 września 2010, 12:16 
Zacna persona forum

Moje BMW: E32 E39
Kod silnika: M30B30 M52B25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... &start=100
japie :cenzura: :mur:

5er Automatyczna Bieda

PostNapisane: 25 września 2010, 18:02 
Zacna persona forum

Moje BMW: e34
Kod silnika: M50B25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... &start=320
kto ma listek marychy na klapie? :hyhy: :hyhy:

PostNapisane: 25 września 2010, 21:16 

Kod silnika: BCY+
Tak to jest, teraz nawet nie patrzą kto w tym aucie siedzi. Im wystarczy, że BMW tzn. Narkotyki, Lewe fajki, alkohol, handel ludźmi.... :suchy: Sam jak z kumplem sobie jeździmy po osiedlu Praga Płd Gocław w czarnym e39 i przyciemnione szyby to już jest pretekst.... I nie raz, nie dwa takie akcje były :looka: Już z psiarnią na Pradze na ty jestem :znudzony:

Najpopularniejsze teksty:

- Co masz taki portfelik gruby?
- Coś Ci nie pasuje? (ręka na pałę)
- Chcesz inaczej porozmawiać?
- Chcesz jechać na spacer?
- Nie pyskuj bo 48h
- Zdejmujemy buciki
- Rączki na maskę

Miliony debilnych tekstów :wstyd:

PostNapisane: 26 września 2010, 10:08 

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
KotSylwester napisał(a):
Pablo325i, moja ciocia mieszka na pradze północ. Nie ćpa i nie pije, nie chodzi na kuroniówkę a jest dobrą księgową. Nie można w ten sposób uogólniać. Wiadomo że widzi się tych co się szwendają po ulicy a szwendają się Ci co nie mają co robić - nie mają pracy itp.

Wiadomo że nie jest to bogata willowa dzielnica i wiadomo że nie jest tak bezpieczna jak pozostałe ale...

Ja bardzo lubię Pragę Północ. Dlaczego? Jak dla mnie jedna z nielicznych dzielnic z prawdziwych charakterem. A że z "niefajnym" ? Ważne że z charakterem. Mieszkać na pradze północ? W Loftach po fabryce Polleny albo konesera - jak najbardziej :)

Ciekawe ile byś czasu czekał aż ci ten loft chłopaki wyczyszczą. Mój brat czekał dwa tygodnie od przeprowadzki, jak już sobie wszystko poustawiał i pojechał do sklepu po jakąś pierdółkę to jak wrócił mógł zacząć urządzanie od nowa.

Druga sprawa bulisz za nowe mieszkanie i wszystko jest ładne, piękne, czyste. Wyglądasz przez okno a na przeciwko w obdrapanej kamienicy siedzą nawalone żule w oknach i suszą na sznurkach dziurawe skarpetki. Chyba jednak wolę Miasteczko Wilanów.

PostNapisane: 26 września 2010, 12:30 

Bobby_Valentino, jakby nie by łoto egzotyka. A dom okraść mogą wszędzie. 25 lat mieszkałem na pradze południe i nie słyszałem żeby komuś mieszkanie okradli. Ale - zapytaj brata czemu kupił loft.

Zobacz, masa ludzi kupuje drogie mieszkania w wielkich blokowiskach i są szczęśliwi a na zdrowy rozum to co jest tam ładnego? Wyglądasz przez okno i bloki i wielkie ruchliwe ulice. Nie ma tam nic ładnego... a jednak ludzie tam chcą mieszkać. Ja bym wolał loft na pradze albo mieszkanie pod wawą.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1