BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 14:26

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Ufo Badz zielone ludki kto widzial !?
PostNapisane: 8 października 2010, 19:57 
Częsty bywalec

Moje BMW: e46 Sedan 5.0 v8
Czy kiedykolwiek widzialiscie jakies dziwne zjawiska na niebie ??. Kto moze powiedziec ze cos widzial ale nie byl pewnien czy to naprawde moglo byc byc UFO . Kiedys widzialem nie raz dziwne zjawiska jakies swiatla ktore po chwili znikaly zawsze mnie to zastanawialo co to naprawde moglo byc :oczami: :oczami: :oczami: http://www.youtube.com/watch?v=I-6uvt7piEk

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł: Re: Ufo Badz zielone ludki kto widzial !?
PostNapisane: 8 października 2010, 20:10 
Forumowicz

Dasz mi numer do swojego dilera? :rotfl:

PostNapisane: 8 października 2010, 20:17 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46 320d
Kod silnika: M47TUD20
Ja widziałem tylko świętego mikołaja popylającego po niebie jak biczował renifery ale on był czerwony.... "zielonych ludków" jeszcze nie widziałem.... może spróbuję na dopalaczach
:zabawa:

PostNapisane: 8 października 2010, 20:53 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
dawidzio2233 napisał(a):
Czy kiedykolwiek widzialiscie jakies dziwne zjawiska na niebie ??

Widziałem.
Nie byłem sam, ale w towarzystwie kilku znajomych osób i przypadkowych przechodniów, każdy po sobie patrzył i jeden drugiego się pytał czy też to widzi.
Wyglądało jak biała kullka unosząca się, nie duża (wielkości kulki od latarni) i latająca raz w lewo raz w prawo. Prawdopodobnie był to piorun kulisty, ale dziwnie się poruszał jak na piorun kulisty. Żałuję że to były czasy jeszcze gdzie komórki nie miały funkcji nagrywania filmów, bo bym utrwalił.

Spotkania III-go stopnia nie zaliczyłem nigdy ;)

Ufo to jest inaczej po polsku Nol, czyli niezidentyfikowany obiekt latający, nie muszą być to zielone ludziki, ale zwyczajnie coś poruszające się w powietrzu, gdzie nie możliwa jest identyfikacja tego. Takie coś właśnie widziałem.

PostNapisane: 8 października 2010, 20:53 
Zacna persona forum

Moje BMW: E39 520IA FL
Kod silnika: M54B22
Watpienie w istnienie zycia pozaziemskiego jest idealnym przykladem egocentryzmu.

I po trochu glupoty. :)

PostNapisane: 8 października 2010, 20:58 
Zacna persona forum

Moje BMW: e34, e39
Kod silnika: m50b25, m51b25
Garaż: e34 m50b25
e39 m51b25
W jakiekolwiek formy życia gdzieś we wszechświecie wierzę, ale w to by były w stanie odwiedzać Ziemię, to już niebardzo

Just to stay alive...

PostNapisane: 8 października 2010, 21:00 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
"Jedynym dowodem na istnienie obcej cywilizacji jest to,że nas nie odwiedzają" A.Einstein

PostNapisane: 8 października 2010, 21:17 
Też widziałem, nie sam, włosy mi dęba stnęły!, zdążyłem zrobić nawet zdjęcie, co prawda widać tylko czarną kulke- nic więcej. Poruszało się to powoli, bez żadnego szmeru itd.

Nie wiem co to było, ale widziałem coś takiego 1 raz w życiu.

Wyglądało to tak (z ciekawości przegladałem filmiki w necie)
http://www.youtube.com/watch?v=YAghwVh7OyA

PostNapisane: 8 października 2010, 21:19 
Forumowicz

Wypych, :zdziwko: jaka prędkość :zdziwko: w razie wojny nie mamy żadnych szans bo oczywiscie pozytywnie nie bedziemy nastawieni do takich stworków jak przyjdzie co do czego:hyhy:

PostNapisane: 8 października 2010, 21:23 
Leciało sobie naprawde powoli, skumałem, że mam aparat i na zoomie wyszło mi cos takiego.
Obrazek

PostNapisane: 8 października 2010, 21:49 
Zacna persona forum

Kurde, może jednak nie powinni zamykać tych sklepów z dopalaczami. :-k

PostNapisane: 8 października 2010, 22:22 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 528iA
Kod silnika: m52b28
Kyokushin napisał(a):
Widziałem.
Nie byłem sam, ale w towarzystwie kilku znajomych osób i przypadkowych przechodniów, każdy po sobie patrzył i jeden drugiego się pytał czy też to widzi.
Wyglądało jak biała kullka unosząca się, nie duża (wielkości kulki od latarni) i latająca raz w lewo raz w prawo. Prawdopodobnie był to piorun kulisty, ale dziwnie się poruszał jak na piorun kulisty. Żałuję że to były czasy jeszcze gdzie komórki nie miały funkcji nagrywania filmów, bo bym utrwalił.

Spotkania III-go stopnia nie zaliczyłem nigdy ;)

Ufo to jest inaczej po polsku Nol, czyli niezidentyfikowany obiekt latający, nie muszą być to zielone ludziki, ale zwyczajnie coś poruszające się w powietrzu, gdzie nie możliwa jest identyfikacja tego. Takie coś właśnie widziałem.

Widziałem, coś podobnego, tylko, że w nocy nad blokiem swojej dziewczyny, która mieszka na przeciwko, zadzwoniłem do niej szybko i żeby wyszła i też widziała jakąś kule która lata z prawej na lewo i tak może ze 2min i nagle zniknęlo. Nie wiem co to było i chyba nie chce wiedzieć :D

Wypych napisał(a):
Też widziałem, nie sam, włosy mi dęba stnęły!, zdążyłem zrobić nawet zdjęcie, co prawda widać tylko czarną kulke- nic więcej. Poruszało się to powoli, bez żadnego szmeru itd.

Nie wiem co to było, ale widziałem coś takiego 1 raz w życiu.

Wyglądało to tak (z ciekawości przegladałem filmiki w necie)
http://www.youtube.com/watch?v=YAghwVh7OyA

Co to było :szok:

PostNapisane: 9 października 2010, 01:07 
Specjalista

Kod silnika: M47
Kyokushin napisał(a):
Wyglądało jak biała kullka unosząca się, nie duża (wielkości kulki od latarni) i latająca raz w lewo raz w prawo. Prawdopodobnie był to piorun kulisty, ale dziwnie się poruszał jak na piorun kulisty

Prawdopodobnie miałeś szczęście bo niewiele osób na świecie widziało piorun kulisty. A jak się skończyło to zjawisko , bo takie pioruny ponoć trochę polatają i znikają od tak.

Co do życia poza ziemskiego to myślę , że może gdzieś istnieć. Może nie w formie człowieka czy jakiś tam ludków, przecież mogą to być jakieś bakterie itp w końcu to też życie. Nasz układ słoneczny to malutki punkt na mapie wszechświata. Planeta którą niedawno odkryli i mogłaby się prawdopodobnie nadawać do zamieszkania przez ludzi jest 20 lat świetlnych od nas . Biorąc pod uwagę , że światło podąża z prędkością 298tys km/s odległość jest niewyobrażalna a przecież to nie koniec. Gdyby dać wodze fantazji można przypuszczać , że gdzieś w odległości np. 100 lat świetlnych albo i dalej żyją istoty podobne do nas , które też zastanawiają się czy nie są sami we wszechświecie. Takich gwiazd jak nasze słońce wokół których krążą planety jest w kosmosie setki miliardów. Temat kosmosu jest bardzo ciekawy szkoda tylko , że możliwości nie pozwalają jeszcze człowiekowi na jego większą eksplorację.

PostNapisane: 9 października 2010, 11:03 
Zacna persona forum

Dolne poszycie samolotów jest wyposażone w szereg oświetleń migających ,dokładnie nie pamiętam ale białe światła na dole a czerwone na górze czy na ogonie.

PostNapisane: 9 października 2010, 11:28 
Specjalista

Bury napisał(a):
Dolne poszycie samolotów jest wyposażone w szereg oświetleń migających ,dokładnie nie pamiętam ale białe światła na dole a czerwone na górze czy na ogonie.

Tak ale chyba wszyscy są w stanie odróżnić lecący w nocy samolot z mrugającymi światłami od pioruna kulistego. Samoloty nie latają we wszystkie strony i nie znikają tak po prostu.

PostNapisane: 9 października 2010, 11:33 
Częsty bywalec

Moje BMW: e46 320d Touring '00
dawidzio2233, oni są szarzy, a nie zieloni - skoro Fox Mulder to powiedział to tak jest :cwaniak:

PostNapisane: 9 października 2010, 13:43 
Zacna persona forum

jawa85,

Nie chce mi się wchodzić w dyskusje o przylatujących do nas istotach pozaziemskich bo równie dobrze można dyskutować o krasnoludkach, ale każdy miłośnik takich teorii powinien zapoznać się z definicjami roku świetlnego i zdać sobie sprawę z ogromu wszechświata i odległościami jakie panują miedzy układami słonecznymi czy galaktykami, a podróżami w takich warunkach.

PostNapisane: 9 października 2010, 13:51 
Specjalista

Bury napisał(a):
jawa85,

Nie chce mi się wchodzić w dyskusje o przylatujących do nas istotach pozaziemskich bo równie dobrze można dyskutować o krasnoludkach, ale każdy miłośnik takich teorii powinien zapoznać się z definicjami roku świetlnego i zdać sobie sprawę z ogromu wszechświata i odległościami jakie panują miedzy układami słonecznymi czy galaktykami, a podróżami w takich warunkach.

Ale przecież napisałem wyżej jak definiować rok świetlny i jakie są to odległości.Chodzi o pioruny kuliste które są zwykłym zjawiskiem atmosferycznym tylko bardzo rzadko spotykanym, a nie przybyszami z innej galaktyki. Chyba nie chcesz zaprzeczyć ich istnieniu?

PostNapisane: 9 października 2010, 19:38 
Zacna persona forum

więc nie widzę tu żadnego pioruna ani żeby coś latało we wszystkie strony i znikało , w końcówce filmu prawdopodobnie leci samolot oddający regularnie światło a pioruny nie błyskają co 2 sekundy na życzenie ;)

PostNapisane: 9 października 2010, 22:39 
Uzależniony od forum :)

"Najlepszym dowodem na to że istnieje inteligente życie poza Ziemią, jest to że się z nami nie kontaktują"

A serio. Zakładanie że na miliony planet tylko na Ziemi jest życie... jest po prostu nie na miejscu...

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1