Witam, jestem tu nowy i chcialbym sie wam "pochwalic" moim BMW do którego mam mieszane uczucia choc samą markę uwielbiam, sam jeszcze nie posiadam prawa jazdy a samochod jak narazie nalezy w wiekszosci do mojego olczulka ale postaram sie zeby to jak najszybciej sie zmienilo;)
Auto jest praktycznie fabryczne 318i + LPG:/ ostatnio wymieniany wydech i jekies tuleje nie wnikalem to nie wiem:P.Są alu fele, el. lusterka, szyberdach i takie tam
Fotki robione dzis, przy niezbyt pieknej pogodzie ale jak tylko sie rozpogodzi na dobre to i dobre fotki dam:
Co o niej sadzicie co byscie w niej zmienili bo ja myslalem nad przednimi lampami dymionymi nerki zmienic na cale czarne kierunkowskazy tez dymione tyl lampy cale czerwone jakąs koncowke wydechu(nie mam pojecia jaka chce zeby fajnie burczalo:P)jakies fele myslalem nad czyms takim
http://www.allegro.pl/item175816076_fel ... 15_40.html lub nad takimi BBS z niby szprychami z czarnym srodkiem heh

no i oczywiscie skompletowanie wszyskich plastikow chromow itp itd etc
P.S. gdzie mozna kupic takie lampy dymione i cale czerwone na tyl bo na allegro to nic nie widze
mod-edit.biały. przed wklejeniem fotek zmieniaj rozmiar na 800X600