KotSylwester napisał(a):
Bobby_Valentino, na pewno masz dużo racji, ale chcąc się doczepić - zapewniam że do 99% tych aut można się doczepić. Tylko po co? Miło by Wam było jakby Was skrytykowali że przyjechały 3 piękne rekiny zwieśniaczone felgami nie z epoki? Jaguar miał nieoryginalny kolor, Renault 5 światła od innego modelu, Porsche białe miało braki w naklejkach itp itd... Ale chyba nie o to chodzi. Każdy ma swoją pasję i robi tak jak umie i pozwala mu na to czas i umiejętności.
Pozdrawiam.
Ja się nie czepiam złośliwie tylko mam pedantyczne podejście do takich rzeczy i zwracam na to uwagę. Rozmawiałem z chłopakami z klubu Jaguara i oni myśleli że moja E28 po prostu tak wygląda seryjnie i pokazywałem im na przykładzie samochodu Czerwa które to są zderzaki hehe Na co oni: To takie małe z gumą ? Hehe

Jeden z nich właśnie nabył E30 więc było o czym rozmawiać. Zapytali się o spalanie i kiedy powiedziałem że około 15l na 100 i nie zauważyłem szoku na ich twarzach spytałem się ile pali takie V12 w Jagu jak usłyszałem że 17 na trasie to wszystko było jasne

Każdy tam miał tą samą pasję i spotkanie było super. Jak by ktoś podszedł do mnie i mi powiedział że to i tamto trzeba zrobić to mi by nie było przykro bo chyba dobrze wiem co mojemu Rekinowi doskwiera a pogadać o samochodach zawsze lubię.
Takie białe Turbo bez wszystkich naklejek jak tam stało na pewno sobie kiedyś kupię bo to już prawdziwa ikona motoryzacji.
Co do pasjonatów to jak komuś się spodobał aluminiowy bolid to tutaj strona tych panów którzy wszystko w nim zrobili własnoręcznie:
http://www.asor.com.pl/180ra/tech.html