KotSylwester napisał(a):
Obniżmy przestępczość poprzez zalegalizowanie kradzieży. Dzięki temu nie będzie przestępczości bo kradzież nie będzie przestępstwem. Może jednak trochę wzrosnąć liczba brutalnych zabójstw.
Wybacz ale to nawet nie jest śmieszne
becek napisał(a):
to proste ,adam i na to ma gotowa recepte-zalegalizujemy morderstwa,wszystko zalegalizujemy i ...nie bedzie niczego
przykro mi to mówić ale niektórzy dawno nie mieli po drodzę z rozumem. Nie będę sie rozwodził bo szkoda czasu. Jeśli ktoś nie ma pojęcia o rzeczywistości a na argumenty odpowiada popadaniem w skrajności to ja dziękuję. Gdy dyskusja przebuja dno nie jest juz dyskusją.
jiGsaw napisał(a):
Tragiczny w skutkach przypadek niszczącego wpływu narkotyków oraz dopalaczy na usera forum bmw - sport - Adama z podkreślnikiem, jest książkowym przykładem wpływu powyższych używek na stan świadomości i poziom sprawności umysłu, więc zarazem koronnym argumentem na "NIE" dla legalizacji.
Pisałem niejednokrotnie że nigdy tego ścierwa nie ruszałem ale Ty zdaje się widzisz tylko to co chcesz i co jest dla Ciebie wygodne.
maaaad napisał(a):
Po raz kolejny proponuję się douczyć, zanim zabierze się głos, bo kompromitujesz się coraz bardziej. I nie piszę tego złośliwie - stwierdzam fakt. A tekst o bezrobotnych... Obyś nigdy do nich nie należał, bo mama i tata nie będą ciągle na BMW łożyć
Człowieku w jakim sensie się kompromituje? Stwerdzając fakty? Państwo zabiera Ci około 70% dochodów by łożyć między innymi na takich nierobów. Jeśli Ci to nie przeszkadza nie ma sprawy, zlikwidujemy zasiłki, powstaną fundacje charytatywne i wtedy będziesz mógł się wykazać swoją wspaniałomyślnością.
I nie, nie mamusia. Żyje na własny rachunek
maaaad napisał(a):
Ano zdarza się, że samobójcy, a że przy okazji parę postronnych osób może ucierpieć to już nie dociera do Ciebie?

A do Ciebie nie dociera jakie to prawdopodobieństwo że zbierze się kilkudziesięciu samobójców i zacznie strzelać
Kyokushin napisał(a):
Ale nikt Cię tu nie trzyma. Droga wolna. Afryka dzika, czeka.
Dalej to samo

Poziom przebił dno.
greenevil napisał(a):
Jestem ciekawa jaki system mu odpowiada
System w którym ja decyduje na co wydać swoje ciężko zarobione pieniądze.
Kyokushin napisał(a):
Tak, nawet brak systemu jest systemem. Na początku podobno był chaos.
Już raz to pisałem a Ty dalej lejesz to samo. Nie myl wolności z anarchią.
Z mojej strony to chyba wszystko. Niestety raczej nie pogadamy na tym poziomie. Wrzuciłem nawet filmik dla tych którzy lubią obrazki. Dalej nic. Za długe, za trudne. A dyskutować chcą