co ostatnio się u mnie działo z samochodem
wymieniłem jeden pdc bo nawalał tak więc jest już nowy i wszystko działa idealnie
w piątek miałem wolny dzień to zacząłem bawić się inpa posprawdzał czy są jakieś błędy czy coś
nic nie było silnik czysty wlazłem w pdc to tam był błąd tego czujnika który wymieniłem to skasowałem
wszedłem sobie też w nawigację i tak sobie klikałem no i wy klikałem na monitorku pojawił się komunikat :
Proszę wsadzić płytę z poprawnym programem ...
coś w tym stylu no to mówię pięknie coś z softem
Ale i tak miałem się tym pobawić więc nie wpadałem w panikę bo akurat miałem ściągnięty jakiś soft PL do MKIV
wsadziłem jednak wywalało że nie prawidłowy jakiś czy coś w tym stylu
no to mówię jest ciekawie
do domu internet i ściągam po kolei wszystkie softy jakie są
do sklepu kupiłem 3 płytki wypalam
wkładam i skończyło się na tym że ubiłem nawi kompletnie praktycznie bo pojawił się już tylko czarny ekran i nic więcej

mała panika co tu robić szukać maniaka jakiegoś od nawi .....
hmm nie no w końcu interesuję się trochę komputerami i w ogóle nie dam za wygraną choćbym cały weekend walczył

no to znowu do sklepu po płytki tym razem kupiłem 10 cd 10 dvd
i znowu wypalanie
wsadziłem jakiś soft naprawczy niby 17.1 czekałem ze 20 minut nic 17.1 cd key nic
v31 pl nic w końcu tak wymieniałem te płytki nagrywałem rożnymi programami aż wstawiłem samochód do garażu
wsadziłem znowu jakiś polski soft i poszedłem do domu czymś się zająłem chyba minęło ze 30-40 minut
wracam patrze a monitorek się świeci i ma nawet napis że upgrade complitet
cały dzień stracony
ale mam jeden z najnowszych softów PL chyba nawet szybciej działa od poprzednika jakoś szybciej łapie satelitki i takie tam
a tak to teraz wygląda
ekran powitalny :

menu nawigacji:

nawi cały ekran

nawi pół na pół widok normalny:

nawi pół na pół widok 3d perspektywa :

menu pół na pól

a w niej to się działo

tak więc udało się
jak ktoś chce soft do nawigacji to możecie pobrać ode mnie :
http://serfer.wrzuta.pl/katalog/wszystkie/61LbXslLcOy/nawi_bmwoczywiście wszystko robicie na własną odpowiedzialność